Şimdi Ara

Pvp Armorlar geliyor....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunuda değişiklik olsun diye koyuyorum.....Alıntı tabiki


     Pvp Armorlar geliyor....
  • Hunter'a bak fener gibi.Zaten ineğe set dizdiğin bir oyundan bu beklenirdi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: heretic1503

    Hunter'a bak fener gibi.Zaten ineğe set dizdiğin bir oyundan bu beklenirdi

    haha , gece gece sandalyeden düşecektim :D
    Hiç wow oynamadım bu cartoon teması yüzünden, AoC'deki ranger zırhı oldukça şık olmuş , umarım lotro'da beim hunter da şık bir pvp armor görür bir zaman.
  • Wowu kötülemiyorum ama aocyi kötüleyenlere göstermek istedim sadece

    Kİ warcraft fanıyım 99 dan bu yana amaki wow dönüm noktasına ulaştı şu sıralar bekleyip göreceğiz ki bunu blizz söylüyor...


    H
  • Wow çıktığı zaman için oldukça güzel grafiklere sahipti. Hala da beğenirim atmosferini. Ama karakter modellemeleri oldum olası kötüydü. Özellikle animasyonlar. Yukarıdaki gibi acayip tasarımlar çıktı sonradan. Bir yerden sonra grafik motorunun kısıtlaması var tabi, adamlar ne yapsın. Aoc ta şimdiye kadar uygulanmamış birşey var. Karakterler zırhları gerçekten giyiyor. Texture olarak üzerlerine yapışık değil. Zırhlar katı model yani. Bu çok büyük bir esneklik sağlıyor ve görsel kalite. Ama oyunun bu kadar kasmasının en büyük nedenlerinden biri bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ULYSES

    Wow çıktığı zaman için oldukça güzel grafiklere sahipti. Hala da beğenirim atmosferini. Ama karakter modellemeleri oldum olası kötüydü. Özellikle animasyonlar. Yukarıdaki gibi acayip tasarımlar çıktı sonradan. Bir yerden sonra grafik motorunun kısıtlaması var tabi, adamlar ne yapsın. Aoc ta şimdiye kadar uygulanmamış birşey var. Karakterler zırhları gerçekten giyiyor. Texture olarak üzerlerine yapışık değil. Zırhlar katı model yani. Bu çok büyük bir esneklik sağlıyor ve görsel kalite. Ama oyunun bu kadar kasmasının en büyük nedenlerinden biri bence.


    katılıyorum
  • Öncelikle, wowun 1-70 lvl arası tbc sonrası patchlerle tutorial havasına büründü, yani endgame ile alakası yok, sadece 70 lvllar tarafından boostlanarak wowda vakit geçirmeniz, kendinizi wowu eleştiricek düzeyde bulnaızı anlamsız kılar. 70 lvllar bile daha oyunu öğrenemez hemen ilk çarlarıysa.

    Oyun 70den sorna dallanıp budaklanıyo gerek pvp olsun gerek pve, argümanlarlada desteklicem, gerek oyunun grafik motoruyla ne kadar güzel atmosferi ve görkemli endgame'i olduğunu.

    Warcraft evreninin grafiklerinin özü, yuvarlak ve sade tasarımlarla, fantastik bi dünya oluşturmasıdır, haliyle sen wc3deki grafikleri wowda upgrade edersin, kökten değiştirmezsin. Wow yeni expansion hazırlığında, bu yüzden en son "season 4" diye tabir edilen pvp setlerine fazla özen göstermedi, asıl setleri hep expansionun ilk çıktığı zamana saklar, birazdan linkler vericem kıyaslarsınız o age of conanın armor setleriyle, wow armor setlerini(bknz. bloodfang rogue seti, corrupter raiment warlock seti), silahları falan.

    Oyun sizi lvling esnasında sarmayabilir, bende oyuna ilk başladığımda benide 70 lvllar boostlasa, beni sarmaz oyun, ama gelip de bu kadar kolay lvl atlanan bi oyunda lvl cape hem ulaşamayıp, hem wowa bok atmak, sığ bi zihniyetin ürünüdür, ben banlanmadan önce forumdan, wow bölümünde, age of conana bok atanlarla da çeşitli tartışmalara girdim, oyun fanatizminin lüzumu yok, bilgisayar oyunu insan iletişimini de körertir, buna çok defa şahit oldum, oyunu bırakmadan önce bi kere bile konuşmadan benle, vedalaşmadan... Yazık sadece.

    Age of conana başlayan kitlenin çoğunu da, wowda tatmin olma duygusunu yaşayan insanların, yeni oyun arayışları oluşturdu, ben age of conanın wowa ciddi rakip olmasını isterim piyasada, bu rekabet iki oyunu da geliştirir, ve her zaman iyidir.

    Wow Armor Setler:
    http://www.wowhead.com/?itemset=646
    http://www.wowhead.com/?itemset=213#screenshots
    http://www.wowhead.com/?itemset=674
    http://www.wowhead.com/?itemset=673
    http://www.wowhead.com/?itemset=683
    Weaponlar:
    http://www.wowhead.com/?itemset=699
    http://www.wowhead.com/?item=19364

    Daha yığınla var, grafik motoru harikası armor ve weaponlar, bide oyunun endgame nasıl birşeymiş, onu da linkliyim, ne kadar görkemli fightlar olduğunu;

    http://www.warcraftmovies.com/download.php?id=76991&mirror=1
    http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=41818&stream=WCM

    Editing olarak en beğendiklerim bunlar.

    Age of Conanın grafikleri daha güzel aşikardır, ama conan evrenyile, warcraft evrenini grafiksel olarak kıyaslamanız komik, yukarıda yığınla link verdim, blizzard istese daha da geliştiremez mi, warcraft comic style grafiklerini, geliştirir, ama aoc gibi sistem düşmanı bi oyun değil. Lütfen oyunu oynamadan, 50 lvla gelmeyi kimse oynamış saymaz, sro değil bu kolay lvl atlanıyo, gelip de saçma sapan bok atmayın.

    Edit:ULYSES'in dediği şeye de katılıyorum ve ekliyorum, her yeni expansion geliştiriyor zaten wow grafiklerini, bi outlanda bakın(60 lvldan sonra gidiliyor.) bi de azerotha bakın, yalnız kıyafetin üzerine yapışık olması çok kötü, o konuda upgrade yapabilirler, eğer sistem gereksinimini aşırı yükseltmezse bu grafiksel upgrade.

    Pre tbc, setler ve weaponlar, tbc sonrası pixel artışa rağmen daha güzeldi, bu da wowun ekibinin tbc sonrası değişmesinden kaynaklanıyor, kimi pretbc sever, kimi tbc sonrası sever, ona karışmam, ama pixel artışı olduğu aşikar yeni expansionla, wotlkla daha da upgrade olucak grafikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaddon -- 19 Temmuz 2008; 13:55:11 >
  • Uğraşıp kasıp bu kadar yazı yazman bile enteresan iş yok heralde zaman boş :D
    Uslubunuda hiç beğenmedim bok atmak ne demek ya insnalar tabiki eleştiricekler beğenecekler yahut beğenmeyecekler.Verdiğin vidyolarıda emeğine saygı duyup teker teker izledim ama sanki sirk panayırının ortasında belden aşşası tutmayan yaşlı soldan sağa bi saatte zor dönen bi demon gördüm ve bi kaç rengarenk adamında ona renkli fenerler tutuğunu başka bişiy görmedeim:D sanki aralarında bi şakalşma varmış gibi:D aklıma takıldı çar nedemek bide? Ama şunuda açıkça belirteyim müzikler harikaydı güzel araba sürülür...Sanırım world first kill vidyosu bu arkadaşları tebrik ederim....
  • çok uzun yazmayacam arkadaş demişki lvl 70 olmakla wow u görmüş olmazsınız end game görmiş olmanı lazım wow o zaman başlıyor,ok haklı 4 lvl 70 charm var baya bi eng game gördüm wow u zevkle 2004 den bu yana zaman zaman aralarla oynadım çokta keyif aldım,yanlız bişi diyecem madem uzun solukla oynamak gerekiyor bir şeyleri anlamak için , AOC u ne kadar oynadın kaç tane lvl 80 karakterin var endgame (pve) manasında kaç raid e katıldın diye adama sorarlar al sana bir kaç end game (ki oyun cıkalı daha 2 ay anca oldu eklenecek bir sürü şey var Conan yani Hyborian Age 1932 den beri var olan üzerine binlerce kitap yazılmış bir sürü film cevrilmiş çok büyük bir evrendir, wow us de il relase olduğunda end game adına sen şuan olan şeylerin esamesi okunmuyordu ,o yüzden lütfen elma ile armutu yani 5 senelik sürekli geliştirilmiş bir oyunla 2 ay önce çıkan bir oyunu karşılaştırırken dikkatli olmak lazım)

    http://img237.imageshack.us/img237/3043/hayvanpicture077tm0.png

    http://imagehax.com/images/uebccmpr3s3u21w09jd.jpg

    http://imagehax.com/images/tw0tjb5mbp1jduyp2s29.jpg

    http://imagehax.com/images/o7vceqv01qdesd6wh8ag.jpg

    http://imagehax.com/images/90nfmu7de1ojdo9ua4dm.jpg

    http://imagehax.com/images/9yarax7g50hei4awlcbw.jpg

    http://imagehax.com/images/fxsgaszwo8bxfm37j7t6.jpg

    bu örnekler çoğaltılabilir bunlar sadece başka bir forumdan türklerinde bulunduğun guildlerin kestiklerinden bazılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lealith

    Uğraşıp kasıp bu kadar yazı yazman bile enteresan iş yok heralde zaman boş :D
    Uslubunuda hiç beğenmedim bok atmak ne demek ya insnalar tabiki eleştiricekler beğenecekler yahut beğenmeyecekler.Verdiğin vidyolarıda emeğine saygı duyup teker teker izledim ama sanki sirk panayırının ortasında belden aşşası tutmayan yaşlı soldan sağa bi saatte zor dönen bi demon gördüm ve bi kaç rengarenk adamında ona renkli fenerler tutuğunu başka bişiy görmedeim:D sanki aralarında bi şakalşma varmış gibi:D aklıma takıldı çar nedemek bide? Ama şunuda açıkça belirteyim müzikler harikaydı güzel araba sürülür...Sanırım world first kill vidyosu bu arkadaşları tebrik ederim....


    Tipik önyargılı insan modeli olduğun açık ortada, bu sabah yazdım bu cevabı, bütün gün dışardaydım, eve geldim şuan yazıyorum, ve inan asalak gibi mmorpg oynayarak geçirmedim bu zamanı, arkadaşlarımla denizdeydim. Klavye başında bozuk üslubunla beni tanımadan, benim sosyalliğimi eleştirmen acizliğindir. Birincisi ben o yazıyı heretice yazdım, oyunda 50 lvla kadar sadece boostlanarak kasıp, oyuna laf atması, eleştirse birşey demem ama kurduğu cümle çok aşağılayıcı. Başka da cevap yazmıcam sana, senin tabirinle "zaman boş" değil.

    @Jungle

    Eğer sen, oyunu uzun ve sağlıklı oynadıysan, ve eleştirini de yıkıcı değil "yapıcı" yaparsan, babamın oğlunun firması olan blizzardı savunmam. Beraber çok hoş bi wow tartışması yaparız seviyeli, baştan söliyim aoc oynamadım, aocunda endgame veya herhangi bi ögesini eleştirmedim, hatta oraya yazdım, rekabet güzeldir, aocun başarılı olmasını isterim.

    Aoc oynamayı da para bulduğum vakit düşünüyorum. Durmadan, aoc oynayan arkadaşarıma da aoc u soruyorum. Casual bi şekilde, o farklı combat sisteminin keyfine bakmayı örnek isterim örnek olarak.

    Ben sadece aoc oynayanların wowa, wow oynayanların aoca holiganizm ruhuyla sataşmasını, ve mantıklı eleştiri kurmak yerine tahrik edici söylemlerle hitap etmesine karşıyım.

    Şunu sölücem ek olarak, wow çıktığı zaman, ciddi rakip yoktu, zamanının ötesinde grafiklerle, us versiyonu buglı ve eksik çıktı, eu nispeten daha derli topluydu, bu oyuna battlegroundlar raidler sonra eklendi, oyunu oyun yapan ögeler...

    Bu yüzden wow bölümünde de aoca laf atanları da karşıma alırım, elbette aocun çıta bu kadar yükselmişken beta gibi çıkması yanlış, ama insanlar sabırsız olmamalı. Bu oyun da gelecek de derlenip toplanıcak.

    Edit:Bırak aoca çamur atmayı aocu eleştirmediğim halde(beta gibi acele çıkmış bi oyuna süre tanırım çoğu wow oyuncusunun aksine), aocla wowu sizin kıyaslamanız, bence wowun nasıl bi oyun olduğunu gösterir.

    İster official forum bebesi diyin, ister amerikan özentisi, bundan sonra salyaları akmış köpekler gibi agresif yorumlara sadece "cry moar" yazıcam. Yıkıcı olmayan eleştirilere de büyük bi saygı ve olgunlukla cevap vericem.

    Edit2:saat 12 30da uyanmışım, doğal olarak öğlen yazıcağıma sabah yazdım, anla işte uyandıktan sonra attım postu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaddon -- 19 Temmuz 2008; 21:41:30 >
  • @ avadon

    Arkadaşım burdaki olay yanlıış anlamışsın wowla aocyi karşılaştırmak gibi bir niyetim yok sadece çamur atalnları bilgilendirmek niyetimki halen wow oyuncusuyum ilk accm us keylidir ki oda open betadan uplanmıştır.98 yılından bu yana warcraft oynarım okunrum çıkan heryazıyı vaktim yettikçe bulur araştırırım.Hatta bütün bilizzard oyunlarını çıktığı ilk yada benim duyduğum ilk günden oynarım gözlerimi diabloya feda ettim 5 kattaki catacombstan gözlerimi hastanede açtığımı bilirim."holigan" terimini uygun görüyorsan aslen warcraft holiganıyım şu varki artık conan başladı diyeceğim bukadar gerekli yorumları oyun başlamadan ve başladıktan sonra uzun uzun yaptık zaten çoğu silindi yitti buraya taşınmadı şimdi oynayıp gördüklerimizi yazıyoruz.ŞUnu söyleyeceğim sadece oyuna başladığın anda wowun görkemli naif grafiklerine bakarken çok fazla düşüneceksin.End gamese kaçtane end game yaptığımı bilmiyorum.Boost mu ? oda ne boostu oyun goldu için bile yapmam sadece yardım ederim.Geçmişini bilmediğin insanlara laf atman ki bu laflar bana biraz kırdı....

    Aocyle wowu neden kıyaslamayalım ?Bunu anlayamadım oynadığım iki oyunu kıyaslamasam ben nasıl karar verecğim hatta bunu paylaşmassam insanlara nasıl yardımcı olacağım.Herkes bukadar balçıkla sıvarken sadece küçücük bir resimle birşeyleri anlatmaya çalıştık burda gerisini oyunun içine girip görsünler(Eğer oynayıp baksınlar diyeceksen.)




    Warcraftın tasarımları sade değildir abartı çizgilerdeki yoğunluk zaten warcraftı warcraft yapandır.

    Enson seseon 4 demişsin bu oyunun en iyi çizimleri t3lerdir onlardan sonra daha iyi itemler çizilmemiştir ki bu sadece benim fikrim değil birçok forumda geçer offical!Hatta şöyle söyleyeyim bu yüzden naxx dungeonu lvl 70 olarak karşımıza tekrar çıkmaya hazırlanıyor...


    Umarım aoc de görüşürüz çünkü burdaki şimdiden bu oyunu çamurla s ıvayan beklemeden görmeden birçok insanla görüşeceğiz nekadar az istesemde ....Ben bunu wowda da gördüm .ünkü


    Not:Aslında hiç bir cevap vermeyecektim.Çünkü sen oyunlar arası karşılaştırma yapmam tartışmam demişsin ama gelip insanların üstüne hemde bilmediğin tanımadığın insanlara boostla oynadınız bebesiniz gibi imalar yapmışsın sağıl diyorum

    quote:

    aoc gibi sistem düşmanı bi oyun değil. Lütfen oyunu oynamadan, 50 lvla gelmeyi kimse oynamış saymaz, sro değil bu kolay lvl atlanıyo, gelip de saçma sapan bok atmayın


    BU nedir yahu sen kardeşim oyunla ilgili yorumunu yap yapmayacaksan diğer oyunlar bölümüne git orda zaten insanlar her türlü şeye bok atıyorlar burda kimsenin kimseye bok attığı yok atanda espiri amaçlı yapar gerçeğin kim ne olduğunu bilir.SEN OYAN DEĞİL OYUNCULARA BOK ATIYORSUN AYIP DEĞİL Mİ?Holiganlık bu değil mi?
    Büyük ihtimallede sözlerimi anlamayıp cty moar yazacaksındır sen!Büyük saygını en başında göstermişin zaten bundan sonra neden eleştiri yapalım ki sana.

    EYYY HAD!!


    H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 19 Temmuz 2008; 22:27:29 >
  • @POLEMARCH

    Uzatmıcam, sadece bi postumda yapıcı ve yıkıcı eleştiri diye ikiye ayırmıştım olayı, yıkıcı eleştirmenin çamur atmayla farkı yok kanımca, eleştiri yapmayı bilen bi millet değiliz, aşikar. Boost olayını Heretice yazdım, beni sinirlendiren aşağılarcasına cümlesi de şu oldu:

    "Zaten ineğe set dizdiğin bir oyundan bu beklenirdi"


    Şu yorumuna cevaben:

    "Enson seseon 4 demişsin bu oyunun en iyi çizimleri t3lerdir onlardan sonra daha iyi itemler çizilmemiştir ki bu sadece benim fikrim değil birçok forumda geçer offical!Hatta şöyle söyleyeyim bu yüzden naxx dungeonu lvl 70 olarak karşımıza tekrar çıkmaya hazırlanıyor..."

    Şöle de bi yorum yazmıştım:

    "Pre tbc, setler ve weaponlar, tbc sonrası pixel artışa rağmen daha güzeldi."

    Güncel olsun diye de tbc sonrası setlerin genelde linkini koydum, ashkandi ve bloodfang istisnaydı.

    Naxx olayını da zaten biliyorum, hergün mmochampion ve wotlk wikidot ziyaret ederim, oyun bilgisi olarak bi sorunum yoktur.

    Boost olayını gelip de, blizzardın oynadığı diğer oyunları oynayan, ve gerçekten wowu yaşamış oyunculara yazmadığımı tekrar tekrar vurgulamak istiyorum, kime yazdığımı 3 postumdada belirttim.

    Ve unutmaki, aocla ilgili bi tane yorum yazmadım, yeni çıkmış bi oyunu 2004 sonlarındaki bi oyunlar kıyaslamak yanlışdır. Tekrar okuyabilirsin postlarımı, bırak çamur atmayı ki, çamur atanların, eleştiri yeteneğinden yoksun oldukları için kolaya kaçtıkları bilincimde, eleştiri bile yapmadım.

    Alıntıladığın şey de, parantez yerine virgül kullandım. Edit:İmla yapma gereği duymadım.

    Açıkçası grafik motorları farklı ve güzel oyunları, espri de olsa kıyaslaman, gereksizdi sanki. Conan evreni de wc3 grafikli olsaydı ve de 2004 de çıksaydı görürdük conanın grafiklerini, her yeni expansion grafik güzelleşiyor, screenshotlara bakabilirsin.

    http://wotlkwiki.info/index.php/Main_Page

    Yok warcraftın atmosferi, conandan daha güzel. Conan daha gerçekçi falan gibi benim babam senin babanı döver, muhabeti yapmadan diyorum ki,

    İki oyun da güzel oyun, gerek atmosfer, gerek içerik olarak.

    Tekrar baktım da attığım postlara, oyununuza laf atan bi cümle göremedim. Ama orta çağda tavan yapan bi psikolojiye girdiniz, sürü psikolojisi.

    Ve bu oyunu ilk LEVEL dergisinde gelecek vaat eden mmorpg oyunları tarzı bi bölümde okudum, bu oyunu da çok sevdim, seks-kan-vahşet, bu yüzdendir ki en sevdiğim POP oyunu Warrior Withindir. Konu saptı ama bu oyunu, oynamasam bile o kadar seviyorum ki, ve başlamak içimde ukte. Parasal olarak düzlüğe girince başlıcam da!

    Ama siz hep lafı farklı yerlere çekiyosunuz ve günah keçisi statüsüne ben giriyorum, post atmadığım forumları deplasman forum görmesem de, ilk defa deplasman foruma girdim gibi hissettim.

    /sigh

    Edit:Farkında olmadan uzatmışım xD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaddon -- 19 Temmuz 2008; 23:20:07 >
  • Kardeş hala oyuna eleştri yapmam size laf sokarım modundasın yahu

    heralde ben yanlış anlayıp anlatıyorum...güzel güzel konuşalım şurda oyun detaylarını bildiğimiz kadar

    quote:

    Tekrar baktım da attığım postlara, oyununuza laf atan bi cümle göremedim. Ama orta çağda tavan yapan bi psikolojiye girdiniz, sürü psikolojisi.



    BU ne yahu hangi yazımda böyle bir laf gördün!! seni suç keçisi ilan eden kim kendi kendine kuruntulanıyosun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 19 Temmuz 2008; 23:42:03 >
  • Tıpkı sizin boost lafını üzerine alınmanız gibi kuruntulanıyorum.
  • jungle ssler çok güzel hele baştaki vixtrix adam bayağı cool takılmış bildiğin

    vistrix combatı çok zevkli daha kesemedik gerçi ama olsun hehe süper çizmiş adamlar ejderi takhmar daha başarısız ama onun combatı daha zor hatta imkansıza yakın

    Verdikleri itemlere gelince t1 epic işte daha ne olsun daha iyisi piyasada yok şuan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLEMARCH -- 20 Temmuz 2008; 0:47:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.