Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.494
Cevap
103
Favori
880.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fuji kullanıcısına yanıt

    aracın garantisi mi vardı? 2008 çıkma bir parça var da onu alsam o da arıza verir mi diye sordum...tamiri 1500 tl civarı tutuyor. 2008 olanlarda belki sorun giderilmiştir diye düşündüm. alıp onu takayım diyorum. sabah kilitlenmişti direksiyon öğlen açıldı. hanım kullanıyor sürekli sp ışığı yanacak mı kaygısı yaşamak istemiyorum....

  • hernan77 H kullanıcısına yanıt
    Aracin o dönem şanslıydım ki garantisi vardi.K 12 lerin kronik 2 sorunu var.Eps ve fren kaliperleri.Tamirat veya cikma pek uzun ömürlü olmuyor.Degisim bile çözüm değil.Gercekten bilen biri belki sorunu cozebilir.Eger uyarsa k13 micra direksiyon kutusunu denemekte fayda vardı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuji

    Aracin o dönem şanslıydım ki garantisi vardi.K 12 lerin kronik 2 sorunu var.Eps ve fren kaliperleri.Tamirat veya cikma pek uzun ömürlü olmuyor.Degisim bile çözüm değil.Gercekten bilen biri belki sorunu cozebilir.Eger uyarsa k13 micra direksiyon kutusunu denemekte fayda vardı
    Dün bir direksiyoncuya teslim ettim aracı, bugün tamam araç hazır gel al dediler. Aldım problem yok, akşam tekrar PS Işığı yaktı. Kafayı yememek elde değil. Bi daha götüreceğim. Bir de 2200 TL verdim. 2008 bir çıkma vardı 1750 dedi. Keşke onu alsaydım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hernan77 H kullanıcısına yanıt
    Renault clio larla ayni altyapiyi kullaniyor.İlk Nissan sonra Renault.Butun geri dönüşlerle güncelliyorlar.Clio direksiyon kutusu deneseniz..?Onlarda hic sorun duymadim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba yeni bir micra k13 kullanicisiyim aracima koltuk kolcak ariyorum fakat bulamadim herhangi bir site veya yer onerebilecek biriler var mi acaba tesekkurler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhablar . eşim için uygun bir otomatik micra almak istiyorum ama:

    1- k12 kasa ile k13 kasa fiyatları neredeyse aynı. sebebi kullanılan şansıman mı? k13 cvt şanzıman bizi üzer mi

    2- k13 donanımları kafamı karıştırdı, donanım sırası nedir acaba, hangisi tavsiye edilir

    teşekkür ederim

  • sinan__86 S kullanıcısına yanıt

    k12 almıştım ve satıp k13 aldım.

    şanzıman konusunda ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım. k12 ps arızası hayattan bezdirdi. kesinlikle o kasayı önermiyorum.

    donanım olarak k13lerde 2 seçenek vardı diye hatırlıyorum. match full olanıydı ve onu aldık.

  • youtube kanalımda 2006 model yeşil micrayı sahibi ile tanıttık izlemek isterseniz. Youtube: Eksperim ilyas

    https://www.youtube.com/watch?v=nDxW16EhixA&feature=youtu.be

  • cetera kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Ben de corsa, jazz ve micra bakıyorum şu an..

    Sen ne yaptın, herhangi birini alabildin mi?

  • Merhaba 2012 Micra Sahibiyim ve en sonunda şanzıman arızası verdi )) Piyasada 35 bin ila 80 bin TL arasında değişik fiyatlar aldım. Micra CVT şanzımanlarda uzman usta diyebileceğiniz biri var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cyberm C kullanıcısına yanıt
    merhabalar istanbul bostancıda nissan vizyon var genelde bakımları orda yaptırım ve memnun kaldım.Eğer istanbuldaysanız internetten arayıp telefon numarasını bulabilirsiniz.Durumu anlatın umarım kısa sürede çözersiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhabalar.. Forumda çok yeniyim, internette micra ile ilgili araştırma yaparken bu başlığa denk geldim. Merak ettiğim bir iki konu var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum. Öncelikle 2005-2009 aralığında otomatik, LPG'siz bir micra almak istiyorum. Aracı eşim ile birlikte kullanacağız. Bütçem 185 Bin TL kadar. Eğer mümkün olursa Tekna paket almak niyetindeyim. Merak ettiğim konu mesela 2005 ile 2007 yada 2008 modeller arasında ufak makyajlar haricinde ne gibi değişiklikler mevcut? Mekanik/donanım olarak. 2005 modellerde teybin hemen üzerinde bir yol bilgisayarı gördüm, ama yeni olan 2007-2008 modellerde yok. Onların yol bilgisayarı kadran içerisinde midir? Yoksa yol bilgisayarı hiç yok mudur? Anahtarsız çalıştırma vs. gibi parçalar çok arıza çıkarıyor mu? Son olarak ta tavsiyelerinizi rica edeceğim. Micra konusunda kafam netleşti başka marka modellere bakmıyorum, çünkü parama göre alabileceğim hem tip olarak modern kesimleri olan hemde en donanımlı araç sanırım. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.





  • redrockk R kullanıcısına yanıt

    İki model yılı arasında mekanik ve donanım olarak fark yok. Dediğiniz gibi teyp üzerindeki yol bilgisayarı kadran kısmına geçmiş oldu.

    Kronik arıza olarak hava yastığı uyarısı veriyor ön koltukları hareket ettirince, teyp bazen çalışmıyor, elektrikli direksiyon bazen sorun çıkarıyor PS hatası olarak o da sanırım kullanım ile alakalı. Onun dışında eksantrik zinciri uzama yapabiliyor. Akıllı anahtar sorun çıkarmıyor fakat 2004 modellerde bazen kontak sorunu yaşanıyor.

  • Anahtarsız kapı açma için kapı kolu üzerinde bulunan tuşların lastik kısmı kopmuş olabiliyor bazen, ona da bakmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    2009 model otomatik micramız trafikte ve kırmızı ışıklarda tam durmak üzereyken ve dururken bip-bip-bip şeklinde ses çıkarıyor. Herhangi bir arıza ışığı yakmıyor yalnızca ses mevcut. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogankasap D kullanıcısına yanıt

    Freni bırakınca ses kesiliyor mu ? Belki şarj kaynaklı olabilir. Görsel olarak görmeden bir şey söylemek zor. Araçta akıllı anahtar var mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 20 Nisan 2022; 17:3:25 >
  • mşah kullanıcısına yanıt

    @mşah evet hocam frenden ayağımı kestikten sonra ses kesiliyor. En son bujileri değiştirdik acaba alakası olabilir mi bilmiyorum yetkili servisten 4 adet ngk buji temin edip değiştirmiştik ve buji değişiminden sonra ilk çalıştırmada arabada hafif titreme olmaya başladı ama hızlanmaya başladıktan sonra ve yüksek hızlarda herhangi bir düzensizlik mevcut değil. Şarj kaynaklı derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Teşekkürler.


    Edit: Araçta akıllı anahtar mevcut değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogankasap -- 24 Nisan 2022; 0:7:8 >
  • dogankasap D kullanıcısına yanıt

    Şarj dinamosu ve Aküyü kontrol ettirin sağlıklı şarj yapmıyor olabilir, o yüzden şarj uyarısı veriyordur.

    Buji'yi kırmadan taktınız ise sorun yaratmaz, tekleme bobin kaynaklı da olabilir, rölantide motor devri iyice düşüyor ise o da uyarı veriyor olabilir.

  • Arkadaşlar merhaba. 2015 1.2 otomatik micra aldık. Ancak resimdeki kutu boş gibi geldi. Ne kutusu acaba. Açıp baksam sıkıntı olur mu. Gerçekten boşsa riskli bir durum mu? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banazlı50 B kullanıcısına yanıt
    fren hidroliği, bittiyse sıkıntı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.