Şimdi Ara

## ATi'nin Yeni Sunum Dosyaları - Hedef: Her Fiyat Segmentinde En İyi Performans ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gigaflops per mm2 ne demek?
  • grafikte benim emektar x1800 ü görmek ayrı bir sevinç verdi bana..:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunwane -- 25 Haziran 2008; 14:44:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gunwane

    grafikte benim emektar x1800 ü görmek ayrı bir sevinç verdi bana..:)



    Aynen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tvardar

    uyuyan canavarın uykusundan uyandığının tablosu bunlar.

    ilk yemeği nvidia olacak :D

  • quote:

    Orjinalden alıntı: moffaka

    Gigaflops per mm2 ne demek?


    Çipin birim yüzey alanına denk gelen işlem gücü
  • amd-ati ilginc seyler uzerinden hala tablo yapmaya devam ediyor.yok watt/performans yok cip birim yuzeyine gelen islemci gucu bu ne yav yaz iste var mi bu fiyata daha iyisi diye.1800 1900 2900 nm si ile 55nm bir mi tabi yukselir grafik 3800 de.kac nm ye kac flops sigdirdiginiz bizim problemimiz degil siz ne kadar fiyata ne performans veriyorsunuz onu gosterin.kim anlar bunu muhendis miyiz biz ya da ne guzel ekran kartimin cipi kucucuk ama gucu buyuk mu diyecez yap avuc kadar cip kasanin icinde duruyor sogutucu kapatiyor yani.aldik atiyi tokezledik once ama 1 senede nereden nereye butun basligin ozeti aslinda.
  • Sonuçta ati bir şirket ve kar elde etmek için var. Sadece 48** serisinin başarısı yetmez hatta asıl kazanç alt ve orta sınıflarda. Mesela marka bilgisayarlara bakın hep alt sınıf kartlar. Herkes dh ye takılmıyor ve ekran kartı bellek miktarına göre değerlendiriliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fasilgibi

    Sonuçta ati bir şirket ve kar elde etmek için var. Sadece 48** serisinin başarısı yetmez hatta asıl kazanç alt ve orta sınıflarda. Mesela marka bilgisayarlara bakın hep alt sınıf kartlar. Herkes dh ye takılmıyor ve ekran kartı bellek miktarına göre değerlendiriliyor.


    dediğin gibi geriş seviyesi önemli.. Orasıda zaten atinin elinde mesela hepsiburadada 3650 satışı tüm kartlara adet olarak fark atmış durumda. rakibide azda olsa 8600
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fasilgibi

    Sonuçta ati bir şirket ve kar elde etmek için var. Sadece 48** serisinin başarısı yetmez hatta asıl kazanç alt ve orta sınıflarda. Mesela marka bilgisayarlara bakın hep alt sınıf kartlar. Herkes dh ye takılmıyor ve ekran kartı bellek miktarına göre değerlendiriliyor.



    Walla hocam çok iyi yakalamışsın hep göz önünde dururda farketmezsin ya budur olsa olsa söylediğin.Markalı PC alayım diyorsun en performanslı kart 3400,biz forumda üst düzey sohbet yapıyoruz geride kalanlar benim ekran kartım 128MB seninki 64MB diye havasını atıyor acıyorum böyle insanlara iyi ki varsın Donanimhaber.com iyi ki varsın Türkiyem.Mesut Çevik senide unutmadık iyiki varsın(Performans kelimesini telaffuz etmeni beğenmesemde).
  • ekran kartında uyanma var bakalım 45 nm de amd ne yapacak
  • 45 nm hazırlıklarına AMD çoktan başladı.

    RV800 45nm :)

    Ek olarak şu anda 22 nm testlerini de işlemciler için yapıyorlar. IBM ile birlikte.
  • vur aslanım ati vur bas gaza helal sana devam yola höy loöy löy...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .45 ACP

    amd-ati ilginc seyler uzerinden hala tablo yapmaya devam ediyor.yok watt/performans yok cip birim yuzeyine gelen islemci gucu bu ne yav yaz iste var mi bu fiyata daha iyisi diye.1800 1900 2900 nm si ile 55nm bir mi tabi yukselir grafik 3800 de.kac nm ye kac flops sigdirdiginiz bizim problemimiz degil siz ne kadar fiyata ne performans veriyorsunuz onu gosterin.kim anlar bunu muhendis miyiz biz ya da ne guzel ekran kartimin cipi kucucuk ama gucu buyuk mu diyecez yap avuc kadar cip kasanin icinde duruyor sogutucu kapatiyor yani.aldik atiyi tokezledik once ama 1 senede nereden nereye butun basligin ozeti aslinda.

    Di mi ama...

    Millete sanki mühendislik bilgileri mi gerekiyo???

    Herkes verdiğim paranın karşılığı ne diye bakar!!!

    Böyle uzata uzata teknolojik gelişmeyi anlatarak reklam yapılması yanlış!!! (Tabi işin bu kısmı ile ilgilenenler de var, o ayrı!!!)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.