Şimdi Ara

Turk.net senin yerin burası :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yaklaşık daha önceden ttnet kullanıyodum fakat, yaklaşık 1 aydır turk.net i kullanıyorum belki sizde görmüşsünüzdür reklamlarını ilk alternatif internet diyolardı, bilgi almak için aradım alternetif derken ne demek istediklerini sordum verdikleri cevap diğer internet kullanıcılarının (yaklaşık 4 milyon kişi dediler) kullandığı alt yapıyı değil kendi alt yapılarını kullanıyomuş, ilk başta aklıma peki dolu olunca ne olucak diye bi soru geldi, sürekli olarak güncelleme yapıldığı ve herhangi bi sorunla karşılaşılmayacağı oldu.

    peki dedim aboneliğimi başlattım ttnet den aboneliğim iptal olduğu anda 3 gün içerisinde turk.net adsl in başlıyacağı oldu. vede söyledikleri gibi hemen başladı gerçekten 110 kb den aşağı düşmüo, ttnet de 80 den yukarı nadiren hatta hiç çıkmıyodu.

    hiç bişey olmasa aradığım zaman çağrı merkezi beni adam yerine koyuyo, boşuna internetle cebelleşmeyin :D gerçekten internetin ne olduğunu anladım







  • ya nasıl kendi hatlarını kullanıyor bunlar? çözemedim!.. normalde ttnetin mi yoksa Turk.net'in mi ip bloğunu alıyor modem.. eğer ttnet'inkini alıyorsa Turk.net'in söyledikleri koca bir yalan...
  • turk.net 'in iplerini alıyor.

    omurga aslen netone 'nın. netone sabancıdan turk.net 'i satın aldı.

    Güzel bir omurgaları zaten vardı yurt içinde. Bu omurgayı ip tabanlı geliştirmişler. güzel de olmuş.
  • hayır ttnin altyapısını kullanıyor. Kısmen,
    yani
    Size telefon kablosu geliyor o telekomun altyapısını kullanıyor örneğin istanbuldan bir örnek vereyim(bilgiler gerçek değildir örnek amaçlı)
    Pendikte oturan biri bu bağlantıyı alınca, pendik santralinden telefon kablosu, ordan pendik santralı beşiktaştaki ana dağıtım noktasına girer işte Türkiyede hemen hemen her ilde bu dağıtım noktaları yoktur, bu dağıtım noktasından sonra internete telekom altyapısı değil, netone telekom un altyapısına giden kabloya yönlendirir sizi.
  • doğrudur hıznın nedeni anlaşıldı sanırım

    surf e devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.