Şimdi Ara

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.723
Cevap
48
Favori
491.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiat panda 2005 model 4x4 kullanan var mı ? Yardım isteyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hddddd

    Lpgsiz binmeyi önermem.. 110tl lpg ile 380-400km yol gidiyorum şehir içi ve yoğun trfikte. Benzinle az yakmıyor bizim ufaklıklar, kıyaslayınca %40 daha avantajlı oluyor. Taktığınız Lpgyi de bi kaç sene içinde amorti eder zaten.

    Alıntıları Göster
    lpg kullanımı hiç düşünmedim. çünkü lpg için çok olumsuz şeyler söylendi içime sinmedi . iyi bir usta ve marka zaten bilmiyorum. satarken sorun olur mu onuda bilmiyorum. matematik olarak evet hesaplı sadece bunu biliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, bende bu aracın 2005 modeli var neredeyse 12 yıldır kullanıyor aile bireyleri. Araç en full modeli, sunroof var otomatik vites vs.

    Şimdi sorunlarıma geçeyim;

    1- Havalandırma kapakları sizlere ömür, ama sanırım punto ve doblo'larınki uyum sağlıyor onu deneyeceğim

    2- Torpido kapağının açma yeri kırık, şimdilik tutuyor ama bilmeyen biri elini attığı zaman elinde kalıyor.

    3- Teyp de ölmek üzere. Ses düğmesinin plastiği yıllar önce koptu, içindeki vida gibi şeyi çeviriyordum o da bozuldu sadece açma kapama işlevi var. Ekranı da ışığı çok azaldı zaten. Radyo da iyi çekmiyor.

    4- Arka bagaj kapağının açma yeri bozuk. Sadece anahtarı takıp açabiliyoruz.

    5- Sunroofun ön tarafının içindeki perdenin kızağındaki parça düşmüş sanırım rayda sağlıklı gitmiyor ve en önemlisi kapatmak için gerekli olan kanca kırılmış. (gerizekalı kardeşim asılmış açılsın diye) Ben oraya sacdan bi parça kaynatmıştım bu sefer de kancanın tuttuğu yerdeki plastik kırıldı. Sunroof kısmında sıkıntı yok ama hem kızaktaki parçanın eksikliği hem de kancanın olmaması yüzünden mecburen perdeyi açıkta bırakıyoruz. O da rayda boşluk olduğu için her sarsıntıda taktuk ses yapıyor insanı deli ediyor.

    Bu bahsettiğim sorunlarla ilgili parçaları nasıl bulabilirim ya da Ankara'da nasıl tamir ettirebilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar 26.08.2020 tarihli araç bakımına yetkili serviste 2.618 tl ödedim. Aracım 50250km de.

    umarım fotoğraf okunaklı çıkmıştır. Bana servis ücreti pahalı geldi. 250 tl indirim yaptıklarını söylediler. malzeme fiyatlarının döviz kuru endeksli olduğu için arttığını dile getirdiler. 60000km aracı tekrardan servıse götüreceğim.
  • selam arkadaşlar 2007- 2006 civarı eski pandalar alınırmı ?
    bu city mode arızası hangi modellerde var ?
    yarı otomatik vitesi nasıl eksi modellerde, kaydırma - atlama yapıyormu ? çok baş ağrıtırmı
    bayan arabası olarak düşünüyoruz.
  • Fiat Panda 2004 Tavan cbagaj cıtası bulabilirmiyim
  • Arkadaşlar merhaba
    2007 model otomatik fiat panda aldım. Koltuklarda yırtık delik falan var. Kılıf takcam ama ön koltukların başlıklarını çıkaramıyorum. Nasıl çıkacağını bilen arkadaşımız var mı aramızda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 yılından beri sahibi olduğumuz Panda'mızı satıyoruz. İlanı aşağıya bırakıyorum, bizim gibi kıymetini bilen birisine gitmesini dilerim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-fiat-panda-1.2-dynamic-864789294/detay/
  • Herkesin malı kendine değerlidir. Araç temiz görünüyor. İyi satışlar. 2 hafta önce 2007 panda aldım. 140 binde otomatik, hasar kaydı 2000 lira civarı. 50 binliraya. Yazdığınız fiyatı görünce doğru adım attığımı anladım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Bir önceki mesajınızda aldığınız aracın koltuklarında deformeler olduğundan bahsetmişsiniz. Bu aracın sıfır döşemeleri üretilmiyor, çıkma hariç bulmak imkansız mesela. Bu gibi detaylar oldukça önemlidir, hele ki yaşı ilerlemiş otomobillerde. Ben yeni araç alacağım için satıyorum, yeni aracı almayı düşündüğüm bayi bile takasta 58.000TL verdi. Takasta ne kadar düşük teklif verdiklerini bilirsiniz. Bu sebeple güzel bir fırsat yakalamış olabilirsiniz, güncel ilanların fiyatlarını takip ederseniz durumu daha net göreceksiniz. Kazasız, güzel günlerde kullanmanızı dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet koltukta sigara yanığı var, o yüzden kılıf takacağım. Genel olarak düzgün bir araç neyse ki. Teşekkürler. İyi satışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2019 yılında ekim ayında aldığım 0,9 motor 2016 model otomatik panda aracımı sattım. Araçtan memnundum, ancak hem fiyatların yükselmesi hem de aracın maliyetleri benim satma sebeplerimden biri oldu. Sarı sitede ilana koydum ve çok komik rakamlar ile teklifler yapıldı. Bende aracımı takasa verdim. Panda çok ayrı bir araba çok güzel bir araba. Az yakan, seri, park sıkıntısı olmayan, vergisi az, kullanımı rahat bir araç. Alacak olan arkadaşlar soru sormak isterlerse her zaman cevap vermek isterim. herkese sağıklı günler dilerim.

  • Koltuk başlığı nasıl çıkıyor :p


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön koltuk başlığı nasıl çıkıyor ÖĞRENDİM.

    yeni kılıflar harika oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2007 Model Fiat Panda 1.1 Active Benzinli modelini aldım. Aracı araştırma fırsatım olmadı düşük km olduğundan, kazasız,temiz ve ekonomik olduğundan dolayı aracı görür görmez doktor bir beyfendiden aldım. Kendimde İstanbul’da öğretmen olduğumdan bütçe olarak uygun geldi çünkü bu fiyatlara ağır hasarlı ya da kazalı araçlar var araç piyasası malumunuz. Sizce bu model panda nasıl ?








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Ustundag -- 29 Kasım 2020; 11:36:50 >
  • Manuel mi? Km? hasar durumu? Boya ve değişen durumu ve kaça aldınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdarozgec S kullanıcısına yanıt
    Manuel aracım 94.000km 1 parça değişen 1 parça boyası var 1.000₺ hasar kaydı var harici hatasız boyasız . 54.000₺ aldım.
  • Ortalaması 65 gibi görünüyor. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdarozgec S kullanıcısına yanıt
    1.1 motor olan ama bu piyasa da çok yok galiba . Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun Ustundag -- 3 Aralık 2020; 13:44:37 >
  • Arkadaşlar merhaba. 2005 model yarı otomatik fiat panda aracım var. Hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Ön hoparlör sökmek için kapının sökülmesine gerek var mı. Yoksa kapodaki hoparlörün ordaki kısım çıkıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.