Şimdi Ara

Firefox 3 çıkış tarihi belli oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 34 aydır geliştirilmekte olduğu söylenen Firefox 3'ün çıkış tarihi açıklandı. İlk gününde indirerek bir dünya rekoruna katkıda bulunmak için şimdiden hazır olun.

    Aylardır beklenen, daha çıkmadan hayran kitlesi oluşturan, şerefine partiler düzenlenen Firefox 3, bir terslik olmazsa 17 Haziran Salı günü indirmeye sunulacak. Daha önce duyurulduğu üzere, çıkışından itibaren 24 saat içinde en çok indirilen yazılım olma unvanını ele geçirmek isteyen Firefox, kampanyaya devam ediyor.

    Yazıyı hazırladığımız anda Türkiye'den 8541 "indirme sözü" verilmişti. Bu girişimin parçası olup olmamak içinizdeki Firefox sevgisine bağlı tabii

    kaynak :http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=325402/Firefox-3-ne-zaman-cikiyor_

    http://developer.mozilla.org/devnews/index.php/2008/06/11/coming-tuesday-june-17th-firefox-3/



  • Çıksada indirsek
  • Dünya rekoruna katkıda bulunmak için linkteki hatırlatma servisine kayıt olabilirsiniz vegüncel olarak nereden kaç kişinin download iin hatırlamaya kaydolduğunu görebilirsiniz :D Rekora katykımız olsun dimi :)
    http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/
  • Kesinlikle katkım olacak.

    RC sürümleri diğer beta sürümlerine göre ciddi bir şekilde gelişmiş. Javascript uyumluluğu, stabilitesi, bellek kullanımı, hızı... yani en hayati konularda ciddi bir gelişme söz konusu. Uyumsuz eklentiler de büyük bir hızla uyumlu olmaya başladı. Eklenti kurumlumları, uyumluluk testi, uyumsuz eklentinin uyumlu bir hale geldiğinde uyarı vererek kurulmak istenmesi falan çok güzel olmuş. Geçmiş ve yer imleri menüleri de eskisinden çok daha iyi.
  • umarım kullandığım bütün eklentilere uyum sağlar
  • çıktığı gibi tr dildede çıkacakmı yoksa sonradan mı çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.