Şimdi Ara

YÖNETİCİLİĞİ BIRAKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Uzun süredir rahatsız olduğum bir konudan dolayı yöneticiliği bırakmış bulunuyorum.

    Ben overclock dünyasına yaklaşık 97-98 yılında girdim diyebilirim. Eski pentium 2 anakartlar, işlemciler.. O günün şartlarında diğerinden 33 mhz daha hızlı olan bir işlemci yaklaşık 100 dolar daha fazlaydı. Yani overclock yapmanın en zevkli ve en kazançlı olduğu dönem..

    Ancak önümüzde büyük bir engel vardı ki, kaynak.. Zaten 5 kilobytelık bağlantılarımızla olmayan Türkçe sitelerde overclock için araştırma yapıyorduk. O zaman nerde böyle geniş ve kapsamlı forumlar, mecburen ingilizce ya da almanca tercih etmek zorundasınız.. Belki de zor olduğu içindir, bu işin hakkını vererek, ciddi anlamda emek sarfederek yaptım, ve hayatımın en büyük hobilerinden biri haline getirdim overclocku.

    Eğer ileride fırsatım olursa yeni başlayan, bu işle uğraşan arkadaşlara güzel bir Türkçe kaynak sağlamak taa o günlerde hayalimdi. Şimdi overclocka yeni başlayan bir çok arkadaş anlamayacaktır muhtemelen bunun değerini, tüm kaynaklar ellerinin altında, soru sorabilecekleri birçok forum var..

    Kendi adıma bu hayalimi, kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürdüğüm için mutluyum. Farkeden arkadaşlar olmuştur kesinlikle, bu bölümü temiz tutmak, ayrıntılı kaynaklar bulmak, yeni arkadaşlara bu işi öğretmek için gerçekten çok uğraştım, yeri geldi arkadaşlarımdan, işimden - okulumdan taviz vererek burayla ilgilendim. Bana yardımcı olan oldukça fazla arkadaşım oldu, tek tek isim vermeme gerek yok, onları herkes biliyor zaten, hepsine teşekkür ederim. İllaki kalbini kırdıklarım olmuştur, ben de insanım sonuçta, onlardan da özür dilerim.

    Yöneticilik sürem boyunca her kullanıcıya eşit mesafede durmaya çalıştım. En çok kızdığım, en nefret ettiğim şey taraflı yönetimdir. Arkadaş listemde bile kimse yoktur ki, olur ya bir karar verdikten sonra başka biri çıkıp "bak arkadaşına ceza vermedi" der. Çoğu kez kullanıcılar tarafından bölümün selameti için bölümde aktif olanları korumam gerektiği söylendi (söyleyenler genelde kendilerini korumam gerektiğini söylediler tabii) ama yukarıda dediğim gibi asla böyle birşey yapmadım. En yakın arkadaşımın mesajını da sildim, konusunu da kilitledim, ceza hatta uzaklaştırma bile verdim. Her türlü eleştirebilirsiniz beni , ancak umarım tarafsızlığımdan dolayı bir eleştiri almayacağım için vicdanım rahat.

    İşte benim kişiliğime ters düşen yukarıdaki durumun birkaç defa tekrarlanması üzerine, yöneticiliği bırakmaya karar verdim. Gerekli yerlere ikişer defa pm gönderdim, ama geçen sürede kararımı değiştirmemek için böyle bir konu açtım.

    Hakkınızı helal edin, yine aranızda olacağım ancak bu sefer normal bir kullanıcı olarak, böylece tarafsız davranma sıfatımdan sıyrılmak , hak edenlere gerekli cevapları vermek istiyorum, gereği uzaklaştırma olsa bile

    Herkese iyi forumlar







  • dh de yaprak dökümü devam ediyor
  • yaprak dökümü olarak algılamak ne kadar doğrudur bilemem, ben forumdan gitmiyorum, yöneticiliği bırakıyorum sadece.
  • @StrangerXT size gelecek hayatınızda başarılar dilerim.Ama bence forum önemli bir yöneticiyi daha kaybetti.Ne oluyor Dh'ya diyor insan.Geçenlerde Comiser bıraktı.Şimdide sen.Bugüne kadar geçen emeğin içinde bizler de sana çok teşekkür ederiz.Gerçektende eskiden böyle bir döküman bile yoktu.Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Bende sizi tanımıyorum.Sadece 1-2 tavsiye ve bilgi vermiştiniz.Kesinlikle tarafsız birisisiniz.

  • Penryn, iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum, yerime gelecek arkadaş benden daha iyi yönetim gösterecektir emin olabilirsin
  • Kişilik ve haysiyetinizden ödün vermemek adına aldığınız bu kararı takdirle karşılıyorum ama meydanı başkalarına bırakmak da ne kadar doğru o da tartışılır...Belki iş dayanılamıyacak raddeye geldi bilemiyorum. Tarafsızlık ve sağduyulu yönetimin için teşekürler... Hayırlısı olsun... Saygılar.
  • Bilal Abii
  • Valla diyecek birşey yok bırakmasaydın daha iyi olurdu ama sen kararını vermişsin yinede tekrar düşün derim
  • Umarım kendin icin hyrLı ve güzeL oLanını secmissindir fakat yinede forumu bırakmaman bizim icin bir şans..

    Bu arada arkadas yaprak dökümü oLarak ne kast etti biLmiyorum ama konu dışı böLümü artık iyice sapıttı her topicde mutLaka 2 3 saLak afedersiniz " mal mal " espiriLer yapıyor..Eskiden girerdim 2 3 güLer cıkardım , simdi anca hay ben senin diyip sinirLenip kapatıyorum.

    Neyse cok konusdum tekrar hyrLı oLsun
  • .



    bende ogame operatorlüğünü aynen böyle bırakmıştım. Kayırmazsan olmaz kayırırsan olmaz. Herkes sende biter en son. sıkıcı bir iş ve ayrıca bence iş bile değil...



    .
  • ben öyle düşünmüyorum, bence son derece güzel bir iş, sonuçta sevdiğin arkadaşlarına hizmet veriyorsun, birşeyleri geliştiriyorsun. açıkçası ben ufak haller dışında çok severek yaptım işimi
  • Bilal gibi bir yönetici bırakıyorsa eğer yöneticiliği ortada ciddi bir sorun vardır.

    Bilal, hiç tanışmamışken bile sorularıma oldukça ayrıntılı cevaplar vermiş, yardımını esirgememiş, ilgi göstermiş bir insan. Onun gibi bir yöneticiyi ben forum dahilinde hiç görmedim. Forum yönetimi, Bilal gibi insanların yöneticiliklerini kaybediyorsa durumu kontrol etmelidir.

    Unutulmamalıdır ki; Bilal'in bugün yaptığı işten soğuması yöneticilerin & site sahiplerinin değil, öncelikle bizlerin kayıbıdır. Bugün bu kategori altında gerçekten kayda değer bilgileri & konuları görebiliyorsak, kategori derli topluysa, bu Bilal'in kategoriyle ilgilenmesinin sonucudur.

    Yapılan haksızlığın, tarafsızlığın bizler de farkındayız. Bugün Bilal'in, yarın bizim bu forumdan uzaklaşmamız ve bunun sonucunda kalitenin düşmesi en büyük darbeyi bunu sağlayanlara vuracaktır.

    İki cümleyi yanyana koyamayan, ne yaptığını bilmeyen insanlar yüzünden Bilal gibi bir insanın sabrı tüketiliyorsa, ben buna sebep olanları kınıyorum.




  • çağrı bey teşekkür ederim, ben de durumun buraya gelmesini istemezdim ama şartlar mecbur bıraktı
  • sizi hiç tanımamama rağmen durumu anlatış şekliniz çok dikkatimi çekti. oc ile yeni yeni (son 2-3 aydır) ilgilenen biri olarak yöneticiliği bırakmamanızı isterdim...

    diğer yandan bukadar emek sarfederek bi çok kullanıcının beğenisini kazandığınız bir konumu bırakmamanız gerektiğini düşünüyorum. Tabi bunu söylerken sizin nasıl bir durumla karşı karşıya olduğunuzu sadece "kibarca" anlattığınız kadar biliyorum mutlaka bilmediğimiz şeylerde vardır fakat ne olursa olsun ben şahsım adına bu kadar emek harcadığınız bir olgunun devamı için direnmeniz gerektiği kanaatindeyim. Bırakmak nispeten kolay olan yol gibi geliyor bana..

    umarım haddimi aşan şeyler söylememişimdir.. olduysada affola...
  • üzüldüm :(

    her türlü konuda ve mümkün olan en kısa sürelerde yardım alabildiğim bir yöneticinin ayrılmasına üzüldüm. ancak forumda kullanıcı olarak devam edecek olması hele hele son satırlarında dediği şekilde davranabilecek olması teselli edici...

    bir ara oc bölümünde açılan saçma, ayrıntısız ve önemsiz konulara açtığı savaşta saydığım nitelik(sizlik)lere sahip birkaç konuyu şikayet ederken şikayet bölümüne "yetiş stanger" yazıyordum kaçırmıyordu
  • @obey your master,

    hakkımda düşündüklerin için çok teşekkür ederim, insanlara yardımcı olmak için "yönetici" sıfatımın olması gerektiğini düşünmüyorum, normal şartlarda da zaten elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım her türlü probleme ayrıca ilk seferde vermiş olduğum bir karar değil bu, uzun bir sürecin son aşaması ileri bir zamanda, çalışmama engel olan sıkıntılar giderildiğinde ve hala isteniyorsam, elimden geldiğince, herhangi bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım diğer arkadaşlarıma.

    @ özgür deniz;

    evet hatırlıyorum o şikayetlerdeki yazıyı, büyük motivasyon oluyordu gerçekten teşekkür ederim
    overclock yada diğer bölümler olsun, açılan tutarsız ve saçma konulara hep beraber karşı çıkacağız artık, onlara cevap vermeyerek yani istediklerini yapmayarak




  • Şuradaki yorum yapanların yorumlarından bile nasıl biri olduğunuz ortada
    Tahminimce şartları eşitlemek istediniz bazı kendini bilmeyenler için
  • Bir yönetici olarak .. Bu güne kadar harcadığın bütün emek için ..

    StrangerXT'ye gelecek cumartesi bugüne kadarki emeklerinden dolayı, moderatörlüğe veda partisi yapılmasını öneriyorum
  • Yönetici arkadaşımızın böyle bir açıklama yapması oldukça sakıncalı. Zira kesinlikle söylediklerinin aslı yoktur ve bizi lekelemek üzere hazırlanmış bir mesajdır çünkü başka bir şey düşünemiyorum.

    Zaten eğer böyle bir konu açılmasada büyük ihtimal bu süreçte yetkilerini almak zorunda kalacaktık. Daha fazla ayrıntıya girerek eski moderatörümüzü rencide etmek istemiyorum.

    İyi forumlar ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.