Şimdi Ara

PHP-APACHE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    apache kurulumunu tamamladım ve çalıştırdım herhangi bir sorun yok.ancak php yi apacheye tanıtamadım bir türlü.okuduğum herşeyi uyguluyorum, httpd.conf içinedki loadmodule yazılarının en sonundaki boşluğa php5apache2_2.dll dosyasının konumunu yazıyorum ancak apacheyi restart ettiğmde "the requested operation has failed" die bir hata alıyorum. yardımlarını rica ediyorum.



  • Apache2Triadı dene derim php5+apache2 +mysql 4 ve birkkaç uygulama tek pakette otomatik kurulumla
  • arkadaşlar bende hata oldu runnig az madı ekranda bir hata var diyo ama arkadaşlar msı olması gerekiyor onuda su sitede bula bilrisiniz.

    www.microsoft.com/downloads bula birsin yüksek ihtimalde bundan yapıyor birde bun dene kitapta öyle yazıyor.
  • Arkadaşlar eğer bahsi geçen işlemleri windows üzerinde yapıyorsanız, ayrı ayrı apache+php+mysql kurulumunda sorun yaşarsınız. Teknik konularla uğraşmadan direk bu işten kurtulmak için:

    http://www.appservnetwork.com/
  • arkadaslaar benim bi sorum olacaktı, kendi bilgisayarımızda (ben vista kullanıyorum) site veritabnı olusturmamız mumkun mu nasıl oluyor. yukarda yazan programları indirmiştim ama hiç biri çalışmadı. Yapmak istediğim şeyi de yazayım belki daha faydalı olur. verileri(telefon no, firma adres) gibi bilgileri veritabanından almak istiyorum ve sitemde kullanıcının il ve marka bilgilerini sectikten sonra tabloda bu bigileri gormesini istiyorum. kendi bilgisayarımda bunları denemek ve ftp ile hostuma atmak istiyorum. kısaca boyle. ana baslıkla pek alakalı deil ama kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.