Şimdi Ara

Kymco Xciting 250i (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
41.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkeze selam. Arkadaşlar öncelikle size daha önceki motorlarımı tek seferlik değil satın alıp tecrube edinmiş olduğum motorlarımı söyleyeyim 1 yıl xmax kullandım 1 yılda xcity. Şuan xciting r kullanıyorum. Öncelikle kıyaslama yaparsak xcity i hemen eleyelim muadili değil yani. Xciting xmax tan daha kaliteli daha konforlu bi motordur bunu her iki motoruda kullanan anlar benim için aralarındaki caydırıcı fark sadece xmax ın satışı 2 ci eli daha iyi bu olmasa xciting r çok daha piyasada olur.fakat aralarında 5 bin tl gibi bi fark olduğu için xciting kesinlikle tercih sebebidir. Eğer hangi motoru almakta kararsızsanız tecrubeme güvenin pişman olmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, motorla ilgili birkaç sorum var.
    2011 model kullanıyorum Xciting ve orta ayağa oldukça zor geçiyor güç uygulamam gerekiyor bayağı. Komşumda Pulsar var gayet rahat geçiyor orta ayağa, bunun sebebi nedir ?

    Park lambası öndeki t10 mu ? Dipli mi, dipsiz mi ?
  • merhaba bende bugun arastırmalarım sonucu olumluhep yorumlar sonucu bu motoru almaya karar verdım. ancak 250i ıle 250R arası fark nedır. bıde degermı 2 sı arası farka motor fren hortumu moto blogu enjeksıyonlu ıkısıde sanırım
  • Motoru aldim ama forum cansiz gibi arkadaslar.2009 model 68 bin km de.gauet mennunum gidisi amortisorleri harika.tek derdim sele uyari isigini sonduremedim.detayli kontak egitimi vwrebilecel varmi bana az karisikta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende satı bın n aldım 2 gun oldu. harıka motor herkese tavsıye 2009 model 68 bınde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.