Şimdi Ara

Silverpower 600Watt Vs OCZ StealthX... 600Watt ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun araştırmalarım sonucu fiyatının daha ucuz olması nedeniyle OCZ Stealthx.. 600w tan vazgeçip Silverpower 600w almaya karar verdim. 25-30 YTL daha ucuz. Ayrıca led li fanı var. Yabancı forumlarda baya incelemeleri var olumsuz birşey göremedim. Kullanan kimse varsa tam olarak nasıl sesi vs. genel birşeyler yazabilirmi psu hakkında. OCZ hakknda çok şey var çok öneren var zaten psu yu yapan FSP olduğu için kötü olucağını düşünmüyorum. Ama 25 YTL ucuzluğu ve mavi ledli fanıyla Silverpower ...



  • bende psu değiştireceğim ve bu iki psu arasında kalıdm. neredeyse OCZ'yi sipariş veriyordum. senin bu yorumunu görünce beklemeye aldım. Biraz daha araştırayım dedim. Şunu belirteyim silverpower hakkında yabancı sitelerde bende iyi şeyler gördüm. ancak sitenin birinde malzeme kalitesinin düşük olduğu yazıyorudu. gören, kullanan arkadaşlar varsa görüşlerin yazarlarsa sevinirim.
    son olarak ayni fiyata sahip olsalardı hangisini tercih ederdiniz.
  • 400W olanını yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum.478pin sistemi değiştirdim ve şu an imzamdaki sistemle kullanıyorum.Şimdiye kadar sorun çıkarmadı.Ülkemizde çok yaygın değil.Bilirsiniz ülkemizde her konuda marka takıntıları vardır ve diğerleri kötü/kaka olur.Ben de ilk başta tereddütle aldım bilmiyordum markayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 2 Haziran 2008; 20:30:08 >
  • Açıkçası dışardan kötü duruyor silver heleki beyaz pek hoş değil. Ama içerisini felan inceleyen sitelerde çok iyi olduğunu söylüyorlardı. Yok herhalde Silverpowerı kullanan bu forumda. OCZ alıcam bu gidişle ..
  • gedikgrossta kampanya varmış. OCZ satın alıdım 143 ytl (kdv dahil)... Silverpower nedendir bilmiyorum ama yeteri kadar güven vermedi... her halde inceleme sitelerinde OCZ hakkında 10 yakın inceleme okudum. silverpower 2. belki iyidir silverpower. ama reklam şart...
    http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2160218&_catId=1585



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpd -- 2 Haziran 2008; 23:29:40 >
  • Ledlide olsa biraz macir duruyor Silverpower ya, bende OCZ alıcam artık ya sanalmarketimden yada weblebiden 150 ytl civarı.
  • OCZ nin diğer ürünleri kaliteli ama PSU su da ahım şahım bişey değil.İş yerinde PSU ile ilgilenen teknisyen arkadaş söylüyor bunu.Daha kaliteli markalar varken OCZ almam diyor.Yani silverpower dan farkı olacağını sanmıyorum çok fazla.İlla ki birazdaha kalitelidir de çok abartı değil sonuçta.Görünüşü çok güzel diye iş yerindeki ile değiştirmeyi düşündüm ama değmez dediler aynen bıraktım.
  • 600 Watt için daha iyi fiyatlı veya bunla eşit fiyatlı bir model bulamadım ya . High Power felan var ama malzemesi çok kötü gibi. Bluestorm 2 ler var onuda alıcak bi yer bulamadım. Ki OCZ nin psularınıda FSP yapıyor ona güveniyorum birazda..
  • OCZ 4 adet 12v 18'er Amper, silverpower 2 adet 12v 22'şer amperdi sanırım, ben de araştırmıştım Tagan 500w psumu almadan önce. OCZ daha mantıklı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.