Şimdi Ara

Eee PC şimdi Türkiye’de!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eee PC şimdi Türkiye''de!

     

    Dünyada her 6 saniyede 1 tanesi satılan Eee PC''ler, nihayet Türkiye''de. Rahmi Koç Müzesi''nde gerçekleştirilen renkli bir lansmanla tanıtılan Eee PC''ler, renkleri, boyutları ve marifetleriyle izleyenleri büyüledi.

     

    ASUS Asya Pasifik Satış Direktörü Marvis Hsiao, INTEL Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem, MICROSOFT Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Selim Zafer Ellialtı''nın konuşmacı olarak katıldığı lansmana, Doğa Koleji''nin minik öğrencileri, gösterileriyle neşe kattı.

     

    Marvis Hsiao açılış konuşmasında, Asus Eee PC''nin sadece çocukları değil, mobil yaşamdan kopamayan profesyonelleri de hedeflediğini söylerken; genç ve teknolojiye meraklı nüfusuyla Türkiye''nin Eee PC için büyük bir potansiyel taşıdığını belirtti.

     

    Selim Zafer Ellialtı, Microsoft''un ASUS ile birlikte Eee PC''yi küresel olarak geliştirmekten heyecan ve mutluluk duyduğunu belirterek şunları ekledi:

     

    ''ASUS Eee PC 900''ün sunduğu Windows ve Windows tabanlı uygulamalar ve hizmetlerle hem milyonlarca insan eğitim, iş, iletişim ve eğlence gibi alanlarda uygun maliyetli çözümlere kavuşur hem de kullanıcılar için inovasyonu bütün potansiyeliyle yaşama fırsatı doğar"

     

    Eee PC''lerin pembe, mavi, beyaz, yeşil ve siyah renkleriyle şenlendirdiği lansmanda, dijital dünyanın bu son yeniliği,  7 - 9 inçlik ekran ve 4 GB''tan 20 GB''a kadar hafıza seçenekleri, 369 $+KDV ve 399 $+KDV''lik inanılmaz fiyatlarıyla teknolojide mobilitenin geldiği son nokta olarak tanımlandı.

     

    Çalışmak, öğrenmek, oynamak çok kolay sloganıyla tanıtılan Eee PC''ler, çocuklara ders çalışırken ya da derslerinden arta kalan zamanlarında oyun oynarken eşlik edecek. Her an iletişim ihtiyacında olan mobil profesyoneller için de boyutları ve kullanım kolaylığıyla hayatı kolaylaştıracak.

     

    1 kg bile olmayan, ama bir bilgisayardan beklenen her işlem ve uygulamayı, kullanışlı arayüzleriyle çocuk oyuncağı haline getiren bu minik devler, hem çocukların hem de büyüklerin sevgilisi olacak.

     

     




  • kalıtelı ve ucuzmu bunlar oyle degılse hıc bır sey degıl
  • "1 kg bile olmayan, ama bir bilgisayardan beklenen her iºlem ve uygulamayı, kullanıºlı arayüzleriyle çocuk oyuncağı haline getiren bu minik devler, hem çocukların hem de büyüklerin sevgilisi olacak."



    Bu ekran boyutu ve bu çözünürlükle "bir bilgisayardan beklenenen herºeyi" yapmayı baºaramaz bence.
    (500 Dolar + KDV'ye 13 inç dizüstü satılırken).












    Eee PC şimdi Türkiye’de!
  • Kaliteli Olsunda Fiyat Önemli Deil Tabi 700-
  • laptobun dizaynı güzel içi beyaz acer 5920g serisine benzetilmiş gibi malzeme kalitesi yükseğe benziyor herşeyden önemlisi fiyat/performans oranı
  • "kaliteli ve ucuz mu"

    kalite kavrami gorecelidir. kime/neye gore kaliteli ?
  • çocuklar için iyi bir seçenek.sadece internet ve basit uygulamalar için yeterli
  • internet olsun yeter bana oyunla işim olmaz ama görüntü kalitesi çözünürlük gibi şeyler nasıl acaba normal bi pc den farkı varmıdır?
  • ekran kenarlarındaki boşluk biraz görüntüsünü bozuyor ama yine de çok şık. yakın zamanda almayı düşünüyorum
  • Bu eeepc'nin peynir ekmek gibi satıldığını okudum bu ayın dergisinde.
  • Eeeeeeeeee pccccccccc hobaaaaaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.