Şimdi Ara

güle güleeee...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • (son kez) selamlaaaar,

    aslında bu tip mesajların yazılması taraftarı değilim(ben gidiyorum ona göre der gibi olmasın diye) ya yine de bir elveda demek istedim, onca süre takıldığım yer ayıp olmasın dedim.

    veda etmemin sebebi olarak herhangi bir şey göstermiyorum çünkü bir anda olup biten herhangi birşey değil. zamanla gerçekleşen bilumum olay ve gelişmeler sonucu böyle bir karar aldım. şu şu kişiler sorumlu demek yanlış olur kanaatimce.

    kendinize iyi bakın, foruma sahip çıkın. hayatınızda da başarılar.

    elveda forum...

    ( --> bu da en sevdiğim gülücük, son kez kullanayım dedim)



  • merhaba ali_sami.ben ilk önce kendimi tanıtayım.ozgurcuk ben.hatırlarsan çok önceleri bir tartışmaya girmiştik senle.sen hiç bir insanı tanımadan onun hakkında hüküm verme demiştin.gerçekten dogru bir söz.senin yardımsever ve iyi bir insan oldugunu biliyorum.bu yüzden formun gerçek maksadının yardımlaşma olması gerektiğini düşünüyorum.elbet bazı kişiler insanları yargılayıcı ve onları sorgulayıcı bir tavır yada harekete girişebilirler.bence bunlara çokta önem vermemek gerekiyor.formdaki pek çok kişiye daha yardımcı olacagın kanısındayım.bu formdan ayrılması gereken çok kişi var ama bu sen degilsin bunu unutma.
  • ali_sami inşallah foruma tekrar dönersin
  • seni kimse yıldırmamalı ali_sami.burda herkes birbiriyle didisebilir,no problem
  • şimdi bilimum gidersen git mesajları atılacak...

    seni tanımam etmem ama bazı olaylar yüzünden zorunda olmadığın halde foruma uğrama isteğini kaybettiysen git takıl 1-2 gün uğrama ama sonra eğer bilgisayarı açtığında explorer'a tıkladığında aklına forum gelirse işte uğramanın zamanı gelmiştir.

    benim de çok sinir olduğum şeyler olmuştu hiç girmeyecem dedim ama olmadı walla.hem albaylıktan da "quit" olmuşsun sorumluluğun yok takıl aç konu dışını gül,güldür...herzaman herkesi anlayamazsın ve onlardan bunu bekleyemezsin yoksa çünkü sıradan insanız hepimiz.o yüzden eğlenmene bakacaksın kimsenin canını sıkmasına izin vermeyeceksin,gerekirse can sıkıcı şeyler yapanlarla mücadele edeceksin...

    bazı şeyler anlıktır öle eser sonra çıkarsın dişarı bakarsın gökyüzüne ya da deliksiz bir uyku çekersin bi bakmışsın için dolu dolu,yerinde duramıyorsun eser yok o karamsarlığından.hadi doğru dışarı kafa dağıtmaya... :)




  • Benim seninle minik tartışmalarım olmuştu diye hatırlıyorum[Hatta o kadar miniktikiii içeriğini bile hatırlamıyorum]

    Gitme sebebini yazarsan daha ii olur diye düşünüyorum.
    Seni kim yıldırabildi?.
    Neden neden neden?

    Hayatımda gördüğüm en korkunç manzaradır yılmış insan..

    Tekrar gel. Ve yılmadığını göster diyorum..
    Daha fazlasını demek için seni yeteri kadar tanımadığımı düşünüyorum...
  • alisami geri döner inşallah
  • inşallah bu gidişin temelli olmaz ali_sami..
    Özelde az atışmadık senle..
  • ilk olarak mesajlarınız için teşekkür ediyorum. tekrar mesaj atmayacaktım ama size karşı kaba bir davranışta bulunmuş gibi olmamak için 1 kereliğine de olsa mesaj atıyorum üstteki mesajımdan sonra.

    şunu açıkça söylemeliyim ki kararım kesindir ve tekrar foruma dönmem söz konusu değil. zaten bu mesajı "ali_sami gitme" deyin diye atmadım (yanlış anlaşılmasın bu sözüm), sadece güle güle demek içindi.

    ikinci olarak birileri beni yıldırdığı için gitmiyorum. zaten kolay kolay yıldırılabilecek birisi olduğumu sanmıyorum. hele ki yazı yazarak iletişim kurduğumuz şu ortamda imkansız gibi.

    forsaken senin önerini de denedim ki foruma birkaç ay mesaj atmadım ve son zamanlarda tekrar mesaj atmaya başlamıştım. o arada albaylığı bırakma kararını vermiştim zaten. bir de böyle deneyim dedim ama olmadı işte.

    ayrılma sebebim öyle somut birşey değil. sadece ayrılmam gerektiğini düşündüm ve karar aldım. forum için çok fazla vakit harcadığıma kanaat getirdim, o yüzden de en iyi çözümün toptan bırakmak olduğunu düşündüm. arada gerçekleşen olaylar ve gelişmelerin de etkileri oldu tabii ki (sizin gördükleriniz ve görmedikleriniz). belki de bardağı taşıran damlalar olarak düşünebiliriz bunları.

    herneyse hepsi geride kaldı artık benim için. tekrar kendinize iyi bakın diyorum. güle güleeee...




  • ben olayları bilmiyorum ali samiyenide tanımıyorum ama neredeyse ağlıyacağım yaa
  • kendine iyi bak Ali Sami:)Umarım en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin ve dönmelisinde unutma
  • Ali_Sami burada bazı insanlarla sorunların olsa da gitmemelisin. Komşuya kızıp mahalleden taşınılır mı yaw? İsterse kızdığın mahalle muhtarı olsun. Sallama.
  • gitme ali_sami... bak seninle ne güzel fifa2003 oynayacaktık...
  • ali sami kardeşim yeni gördüm bu topiğini ve inan hiç gerek yokki buna..
  • neden gerek yok civil...
  • ali_sami dostum niye gidiyon yaw?
    ayrıca sen gidiyorsan bizim güle güle dememiz gerek :)
    Allahaısmarladık desen daha eyi olurdu :) (Espriydi kızma :))
  • aman adaşım sen belki farkında değilsin ama artık ali-sami ismi bu forumla özdeşleşmiş durumda.ayrıca forumda gördüğümüz yalnız senin ismin de değil. herkesin kafasında senin konuşma biçimin ve fikirlerinden kaynaklanan bir ali-sami imajı var. yani eğer gidersen sen sadece artık yazmıyacaksın manasına gelmiyor bizzat gitmiş oluyorsun. ki bunu şahsen ben hiç istemem.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by paradox</i>
    <br />neden gerek yok civil...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>nasıl??
    senin neden gitmene gerek yoksa ali samininde gitmesine gerek yok dedik,ne demeliydik?sen ben o yada başkası neden gitsinki forumdan?
  • Bende bir kez bırakacak olmuştum sen bana "Senin kararın ben bişey diyemem" demiştin,bende sana aynı şeyi söyleyeceğim son olarak.

    Kendine iyi bak[bye]
  • sogan dograyip aglamak istiyorum uhuhuuuu baska turlu gozyasi dokecegimiz yok ... :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.