Şimdi Ara

MİSAFİRLİK NOTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Misafirlik Notları

    Nasılsın?
    İyiyim teyze sen nasılsın?
    Misafirliğe gidildiğinde, ekseriyetle akrabaların yoğun olduğu bayram ziyaretlerinde, kalabalık ve uzun süredir birbirini görmeyen bir ekip, bol dantelli odada tesbih taneleri gibi dizilir ve nasılsın'lar başlar. O başörtülü teyze başlatır hep. Bir nasılsın başlar ki; ne kulaklarınıza inanabilirsiniz, ne de karşınızdakilerin android olmadığına. 4 kişilik bir grupta 12, 8 kişilik bir grupta 56 tane "Nasılsınız"; karşışılığında 56 tane "İyiyim siz nasılsınız?" duyarsınız. Herkes sırayla birbirine iyi olup olmadığını sorar. İçimizden hep; "Az önce bıyıklı amcaya nasıl olduğumu söylemiştim, dinleseydin." ya da "Valla hepiniz bu kadar iyi olduğunuza göre, ben muhteşemim." demek gelir, ama demeyiz. Terbiyeli Türk gençleriyiz ya biz; bazen, "İyiyim teyzecim siz nasılsınız?" diyerek gönüllerini hoş ederiz, bazen sadece "İyiyim" der, solundaki kadına iyiyim demek üzere hazırlanırız.

    ----------------------

    Amanin Erotik Film...
    Cümbür cemaat ailecek misafirlikte otururken "poat" diye bi kanalda erotik bi sahne çıkmaz mı? Ulan şimdi kanalı kim değiştirecek? Tabi bu iş ev sahibine düşer. O sırada bazı gözler hemen TV'den uzaklaşır ve farklı geyiklere doğru uzarlar. Anlamadığım konu ev sahibinin kanal değiştirmeden önce ağır ağır kumandaya uzanması ve kanal değiştirirken girdiği tiriptir.

    -------------------

    Minik Misafir
    Ya hani eve küçük afacan bi çocukla şirin bi teyze misafirliğe gelir. İnsanı bayan, "Nasılsınız, iyi misiniz?" sohbetinden sonra ev sahibi ufaklığa döner ve; "Sen benimle kal ha? Annen gitsin ben senin annen olayım." der. Sonra anne de manyak komşuya uyar; "Kalcan mı?" der.
    Bu ne salak bi geyiktir. Çocuk, kalcam, dese anne bırakacak mı? Ev sahibi teyze gerçekten o afacana anne olacak mı? Bu çozuk fazlalık mı? Annesi onu niye teyzeye veriyo? Teyze salak mı? Her evine gelen çocuğu yanına alıp ne yapacak? Böbrek taciri mi?
    Bunlar eminim bana da soruldu ama çok ufaktım, tefektim; ne düşünerek ne cevap verdiğimi unuttum.








  • özellikle'' amanın erotik film'' yazına
  • Bu da güzel
  • züper
  • valla çok hoş olmuş..
  • minik misafir olayına koptum,sanırım çok fazla başıma geldiği için
    bu arada eline sağlık
  • güzel
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hükümran

    minik misafir olayına koptum,sanırım çok fazla başıma geldiği için
    bu arada eline sağlık

    123146878964546
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scott

    özellikle'' amanın erotik film'' yazına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.