Şimdi Ara

Süper spor basını !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'nin en büyük gazetelerinden olan Sabah gazetesi Sn.Aziz Yıldırım'ın hakemlere Ankaraspor maçında bağırarak "utanmaz herifler, maçı nasıl 35 sn.fazla oynatırsınız !" demesinin karşılığı olarak verilen 21 gün hak mahrumiyeti cezası + 20.000 ytl cezayı bakın nasıl bir başlıkla duyuruyor :

    "hakaretine ceza kampanyasına ödül"

    Verilen ceza haklı veya haksız, bunu geçtim ama haberin veriliş biçimi ne kadar tarafsız (!) değil mi ?

    http://arsiv.sabah.com.tr/2008/04/23/haber,C24F85BD42844D71AA39D33E604D3B47.html







  • Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 21 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL para cezası verdi. Yıldırım, 13 Nisan'daki Ankaraspor- Fenerbahçe maçında hakem Halis Özkahya'ya soyunma odası koridorunda, "Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız" diye bağırdığı için PFDK tarafından cezalandırıldı. Öte yandan Türk Kalp Vakfı'nın sponsorluğunda düzenlenen '11 Altın Adam' yarışmasında Aziz Yıldırım mart ayının yöneticisi seçildi. Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu'da 101 ilköğretim okulu için organize ettiği '101. Yılda 101.000 Kitap' kampanyasıyla ödüle layık görüldü.

    Ne var bunda anlamadım 2 ayrı başlık mı atacaklardı?Olmuş iki olayı söylemişler uydurdukları,taraflı yazdıklar ne var???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: subsonic

    Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 21 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL para cezası verdi. Yıldırım, 13 Nisan'daki Ankaraspor- Fenerbahçe maçında hakem Halis Özkahya'ya soyunma odası koridorunda, "Utanmaz herifler. Maçı nasıl 35 saniye fazla oynatırsınız" diye bağırdığı için PFDK tarafından cezalandırıldı. Öte yandan Türk Kalp Vakfı'nın sponsorluğunda düzenlenen '11 Altın Adam' yarışmasında Aziz Yıldırım mart ayının yöneticisi seçildi. Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu'da 101 ilköğretim okulu için organize ettiği '101. Yılda 101.000 Kitap' kampanyasıyla ödüle layık görüldü.

    Ne var bunda anlamadım 2 ayrı başlık mı atacaklardı?Olmuş iki olayı söylemişler uydurdukları,taraflı yazdıklar ne var???

    Ben mi yanlış anladım o zaman bu başlığı, bu nasıl başlıktır böyle




  • Araya virgül koymamışlar

    Hakaretine ceza,kampanyasına ödül...
  • O zaman ben yanlış anlamışım özür

    Ben sanki yapılan hakaret karşılığı ceza alması için kampanya düzenleyenler amacına ulaştı gibi algılamışım.
  • lol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.