Şimdi Ara

Valencia Koeman'ı kovdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Valencia CF, Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman'ın görevine son verdi.

    Hollanda'nın PSV Eindoven takımını bırakarak, 31 Ekim 2007'de, Quique Sanchez Flores'in yerine Valencia'ya teknik direktör olarak gelen Ronald Koeman, Kral Kupası'nı kazanmasına karşın ligde bekleneni veremeyince, Valencia'da en kısa sürede görevden alınan teknik direktörlerden biri oldu. İspanyol kulübü, Koeman'ın yerine kulübün eski futbolcularından olan ve kulüp yöneticiliği de yapan ''Voro'' lakaplı Salvador Gonzalez Marco'yu sezon sonuna dek takımın başına getirdi.

    Ligde arka arkaya yenilgiler alan Valencia CF, son olarak deplasmanda Athletic Club Bilbao'ya 5-1 yenilmişti. La Liga'nın bitimine 5 hafta kala 39 puanla 15. sırada bulunan Valencia CF, düşme hattındaki Recreativo'nun yalnızca 2 puan üzerinde bulunuyor.

    Öte yandan Valencia'nın, gelecek sezon için şu anda Villarreal'de olan teknik direktör Manuel Pellegrini'yi istediği ileri sürülüyor.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.