Şimdi Ara

Dell C 282 hata...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün bu hatayı almaya başladım. C veya D sürücüsüne girmeye çalışınca otomatik kullan penceresi açılıyor. Birkaç gün önceden de aynı şekilde C ve D sürücüsüne girmeye çalıştığım zamanlarda yeni pencere şeklinde açılıyordu.
    Virüsten şüphelendiğim için Nod32, Norton 2008 Ve kaspersky 7.0 gibi virüs programlarına tarattım hepsinde sonuç temiz çıktı.
    Format atmak istemediğim için çözüm arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tam da vize haftası format atmak istemiyorum. Şimdiden ilginize çok teşekkür ederim. Umarım uygun yere başlık açmışımdır.




     Dell C 282 hata...







  • up
  • Arkadaşlar noldu donanımhaber e kimse birbirine yardımcı olmuyor mu artık
  • Dostum bullguard internet security 8 i kur birde onla tarama yap,geçenlerde aynı sorunla bende karşılaştım üniversitedeki bilgisayarlardan taşınabilir hdd me bişiler attıktan sonra başka bir bilgisayara taktığımda taşınabilir hdd açılmadı bu şekilde birlikte aç penceresi geldi daha sonra kendi bilgisayarıma takınca copy.exe adında ve başka bir kaç tane virüs buldu temizleyince sorun ortadan kalktı birde şöyle bir şey deneyebilirsin bilgisayarıma girdikten sonra adres satırına C: yada D: yazarsan harddisklere girebiliyor olman lazım hdd lere girebilirsen araçlar->klasör seçeneklerine gir orda üstteki menülerden görünüme gel ve ardından alttaki satırlardan gizli klasörleri gösteri seç ve korunan işletim sistemi dosyalarını gizle diye bir seçenek var ordaki tiki kaldır tamam diyerek hdd lerden birisine gir C deki dosyaları çok bilmem ama D deki dosyalardan aklına yatmayanlar varsa sil gitsin düzelecektir diye umuyorum.Kolay gelsin...

    Bullguard internet security 8.0http://downloads.bullguard.com/BullGuard_80.exe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersiler -- 3 Nisan 2008; 2:53:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.