Şimdi Ara

Nedir Bu Zihniyet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.playstationturk.com/News-file-article-sid-728.html

    Şu Linkte gördüğünüz gibi Playstation Türk sitesinde Wii'yi komik şekilde aşağılayan şeyler var.Benim anlayamadığım sevmiyor olabilirsiniz,beğenmiyor olabilirsiniz.Ama bu kadar aciz duruma düşmeyin.Bu onları rezil etmek için açılmış bir başlık değil;

    Fakat bu adamlara Sony, Para mı veriyor dersiniz.

    Yorum Sizin...


     Nedir Bu Zihniyet ?


    Eğer bir tane Wii konsolu aldıysanız yanınızda acil durumlar için ecza



    çantası bulundurmayı ihmal etmeyiniz. Oyuna kendini kaptıran bir Wii kullanıcısının elinde parçalanan joyistik, oyuncunun elini kötü şekilde kanatmış durumda. Eğer ailenizde ki büyükler ile Wii oynuyorsanız, tansiyon aleti ve acil durum ilaçlarını hiç ihmal etmeyiniz.
    Bakınız durum vahim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 27 Mart 2008; 19:06:34 >








  • Ufak atsınlarda kuşum aydında nasiplensin.
  • adam heralde iron man'miş wiimote'u kırdığına göre. ayrıca wiimote kırılmamış resimde cama vurmuş büyük ihtimalle elini

    böyle bir konsolu veya oyunu savunanları bende anlamıyorum
    çeşitin rekabeti getirdiğinden ve rekabetin tüketiciye yaradığından bi haber olduklarından bu yorumları yaptıklarını sanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 27 Mart 2008; 19:54:34 >
  • sadece bir fanboy sitesi.adamların zihniyeti bu.konsollarını manyaklık derecesinde savunarak ve diğer konsolları(haliyle sahiplerini) aşağılayarak hiçbir yere gelemezler.
    en kıl olduğum durum daha makinelerinin içinde ne var ne yok bilmeden yorum yapıyorlar."playstation iyidir... o kadar" durumu var.(biz tartışırken öne sürdüğümüz bir yargının sebebini belirtiyoruz.)
    site yönetiminin buna izin vermesi ayrı bir komiklik zaten.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: windsurf

    sadece bir fanboy sitesi.adamların zihniyeti bu.konsollarını manyaklık derecesinde savunarak ve diğer konsolları(haliyle sahiplerini) aşağılayarak hiçbir yere gelemezler.
    en kıl olduğum durum daha makinelerinin içinde ne var ne yok bilmeden yorum yapıyorlar."playstation iyidir... o kadar" durumu var.(biz tartışırken öne sürdüğümüz bir yargının sebebini belirtiyoruz.)
    site yönetiminin buna izin vermesi ayrı bir komiklik zaten.


    şu ana kadar sony'nin tüm konsollarına sahip oldum ps3ü de er geç alıcam ama şimdi ps3ü almak için bir neden göremiyorum

    eğer bir oyun hastasıysan zaten tüm konsolları almaya çalışırsın, farklı yelpazedeki oyunlara veya o konsola özgü oyunları oynayıp farklı tarzlar hakkında bilgi sahibi olursun.

    zaten bana göre oyun için konsol alınmalı, konsolun ismi için değil
    wiiyi devrimsel kontrolleri için çok seviyorum
    xbox'u pgr ve nba 2k serisi için almayı çok istiyorum

    şuracıkta birde iddiada bulunayım :)
    wii'deki pes2008 ps3'dekine 5 çeker 3e katlar :)
    bi hevesle ilk ps3 oynamaya gittiğimden beri bir daha ps3de pes oynamadım, takılmalar yavaşlamalar fln olmamış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 27 Mart 2008; 20:12:15 >




  • bu insanlar para aldıkları için değil yani sadece laf olsun torba dolsun diye uğraşıyorlar adamın işi gücü yok almış evine bitane ps2-3 sabahtan akşama bunu oynuyor başka ne yapacak oyun oynar bide girer internet sitelerine bunları araştırır yazar. bırakın onlar devam etsinler. belki bigün kafaları tam olarak basarda fanboyluğun kendilerine hiçbir kar getirmediğini anlarlar. ne yani adam sevgilisiyledemi bnları konuşuyor
  • PS3'ü ya da XBOX'ı babasının firmaları sanıp bu tür haber yapmayı ihmal etmiyorlar bakıyorum.Bunlar çok saçma, bir Wİİ kullanıcısı olarak makinamdan çok memnunum.XBOX'ta güzel,PS3'te öyledir.Ama oyun konsollarını bir başka oyun konsollarına üstün kılmak için avukatlık yapamam.Baksanıza adamlar belgelerle çıkmış sanki mahkemelere.Önemli olan oyun oynamak,yok ben wii 'yi sevmiyorum, xbox'a miğdem bulanıyor,ps3 xbox'tan daha güzel gibi yorumlar yapmamak lazım.Hepsinin farklı farklı oyunları da var, hepsi de ayrı ayrı güzel, önemli olan hepsinde oyun oynamayı ya da oyun oynamak isteğini kendinde sağlamak,işte asıl oyunculuk budur bence.
    Micro Genius'ta vardı,Sega Mater System'de,Sega Mega Driver'da,PSOne da vardı,PS2'de var,Wii'de,XBOX'a da ulaşabiliyoruz 360' a da,ps3'de ve bundan sonraki çıkacak oyun konsollarına da sahip oluruz.
  • Bu haberi çok önceden biliyorum öhh yani yapacak başka şey kalmadı da böyle asılsız haber yapıyorlar insaf yani...
  • Gülermisin ağlarmısın
  • başlığı görünce toplumsal bir sorun sandım
  • valla dün bimekste uzun süre tenis oynadım adamlar artık ters ters bakmaya başladı süper zevkli bişeymiş wii açıkçası bnde deneyene kadar çok soğuktum ama şimdi yaza kadar kesinlikle almayı düşünüyorum bu tür şeyleri yapanlar wiiyi kesinlikle hiç denememişler..
  • Oyun dünyasını playstationdan ibaret sanan fakir ve altyapısız bir mantaliteden farklı bir yaklaşım beklenebilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.