Şimdi Ara

murat 131 GTI istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
15.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    konuya şöyle girmek istiyorum. 87 model doğan kasa murat 131 aracım var ve üzerindeki pistonları kaldıracak takati kalmamış motoru çıkarıp yerine mirafiori motor takmak istiyorum. şimdi bazı arkadaşlar diyecekki okadar masrafa ne gerek var al başka bi araba gereksiz işlem gibi cevaplar yazıcaksa hemen geri tuşuna bassın bu sayfadan kurtulsun çünkü yeteri kadar hevesimi kıran oldu.

    sorarım ey donanım haber üyeleri ben bu motoru nerden bulabilirim nekadara bulabilirim bu motor 2 çeşitti yanılmıyosam. abarth modelimi yoksa düz modelimi arayayım motor şanzuman defransiyel fren sistemi yaklaşık kaça mal olur (tabi faturalı motor)

    saygılar sevgiler yardımlarınızı bekliyorum..



  • 2.0 i.e (148bg) tempra motoru at+bide tuırbo o arabaya en azından yaptığına değer..
  • cevap için teşekkürler düşünücem bunuda.
  • çıkma motor alabilirsin tempra-marea motoru olabilir 2.0 136 hp den aşağı motor kullanma tabi fren sisteminide güçlendireceksin
  • peki ya abi bu arabalar tempra mesela ön çeker benim arabaya koyarken problem çıkartmazmı yani arka çekeri öne çevirecez ileriye dönük sıkıntı olabilirmi..?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: songoku_18

    peki ya abi bu arabalar tempra mesela ön çeker benim arabaya koyarken problem çıkartmazmı yani arka çekeri öne çevirecez ileriye dönük sıkıntı olabilirmi..?

    gene arkadan çeker yapıla bilir
  • kardeş hevesini kırmak istemem ama bu kadar motor bilgisiyle işin biraz zor gibi. kolay gele..
  • önden çekiş yada arkadaş itişdeki motor şanzıman aks kombinasyonu hakkında bile bilgin yokken yada azken zor gibi geldi bana... ama düşünce senin emeğede saygı... kal sağlıcakla...
  • sahibinden.com'da vardı bu tarz bişey 7,5 mı 8,5 mu ne istemiş. yapmak yerine almanı tavsiye ederim.
  • Bence düzgün bir üş yapılmak isteniyorsa,alt aksamda,süspansiyonlarda,frenlerde değişim şart.Yani ya bile bile o tehlikeyi göze alırsınız ya da değişim yaparsınız.Bu da pahalıya patlar...
  • arkadasım once kolay gelsın umarım ıstedıklerını yapabılırsın 1.sı temra yada marea motoru alıp turbolamayı dusunme ınan cok werımsız motorlar cok tıpo 2000 turbo gordum atmosferık yuklenmıs 106 ıle ıcınden gectık... Minaforı motoru arama bulamassın bulsan temız olmaz olsa cok para tutar bence temiz bı sahın motoru bul we ona turbo uygula kardesım ınan cok fena yuruyen sahın turbolar war ama soyle bısey daha soylemelıyımkı turbo yapsan en asagı 10mılyar mınaforı motoru alsanda en asaı bu rakam cunku motoru yuklemek yada sfrlamakla bıtmeycek arac standar motora uygun olduundan yuruyen aksam fren sıstemı gb ekıpmanlarında deısmen gerekıcek .. Neyse dostum umarım yapablırsın dusunduklerını ama arkadaslarında bahsettıı gb bıras motor bılgını arttır we cok ıı bı usta bul kolay gelsın
  • Tempra 2.0 ie motoru dururken miafiori motoruna ihtiyacın yok. Zaten kalmadı bulamazsın..Öte yandan o arabaya motor alıcaksın + bir dünya ıvır zıvır masrafın olacak. Ayrıca o yaştaki doğanın kasası yorgundur. Tamam yapılır ama değmez..O doğanı satıp harcayacağın parayı da üzerine koyduğun zaman bir tane temizTempra 2.0 ie alırsın zaten Hem elinde daha şekil bir araban olmuş olur.
  • kardeşş sen motor aramakla uğraşmaa
    bende 87 doğan hastasıyımmm en abartılısından


    eğer motor haşattsa nerden baksan 1500 lira masrafla motoru rektefiye yaptırırsın hemide turbo taktırısın
    300 400 lirayada spor şanzuman oayına girdinmii seni kimse tutamamzz

    bmw 3.25 tozuna 3.20 pati izlerine belki 106 gti az bi farkla geçersinn

    youtube girr
    ivedik drift yazz

    orda 06 ag 84 85 plakalı bi 83 model doğan varrr
    onu bi araştırr bizizm sanayide çalışıyooo
  • Hacu bence dier arkadasın dediği gibi motoru deiştirme.motor rektifiye + turbo daha iyi olur die dusunuyorum hem kafan karısmaz.
  • kardeş eğri oturalım doğru konuşalım ankarada ivedik organizede çalışıyom benn
    sanayide şimdi tofaşlarda hep modifiye varr
    2 hafta önce antalyaya gittim benzinliin yanındaydık
    adamlar tofaşların motoruyla oynamışlar lpg alan çıkan uzuyo 1 vitesdeee uzayıp gidiyo...
    ankarada şimdii tofaş arabası olupta 1,2 milyarda parası olan adam hemen aracı modifye felan işde turboo
    youtubede var 8 10 videoo bakda görrrr
  • abicim hoş diosun da o arabalar teneke gibi mazallah 136 bg ne demek...
  • cevaplarınız için çok teşekkürler arabamın kasasının model itibariyle yorgun olduğunun farkındayım ayrıca motor bilgimin çok yüksek olduğunuda idda etmiyorum yolda kalmayacak kadar bilgim var fakat işte yapacağım masrafı aracımı satıp üzerine koysam çok ii araba alırım ama murat 131 in verdiği hazzı ben hiç bi arabada bulamıyorum en azından benim için öyle.neyse motor modifikasyoonu konusunda cevaplarınız beni birhayli memnun etti. emrah deniz abimin dediği gibi rektefiye turboama gibi artık nasıl yapılabilecekse aracım için en uygununu yaptırmak istyorum ben bu arabadan başkasına binmem ölene kadar muratımla yaşamayı istiyorum olumlu olumsuz cevap veren ve fikrini yazmak istiyen herkese saygılar sevgiler sağolun vağrolun kazasız belasız günler dilerim.
  • İstersen herşeyi yaparsın kardeş, git istediğin motoru yaptır, kaportayı tazelettir güzel bi boya yaptır, içine güzel deri döşeme at, konsolları ahşap kaplat, farları donat, abs taktır, jant çak istediğin herşeyi yap ve iz bırak 131 ler camiasına, kim ne derse desin, düşünsene altında 250 hp lik 131 var sende.. vay bee... olay olur vallaa..
  • cevabın için teşekkürler prelude_vtec gözüm 250 hp lerde olmasada bütün yazdıklarını yapmaya çalışıyorum boya atıcaz nasip olursa şımbır şımbır olucak ses sistemi toparladım 2 adet 38cm kicker cvr 15 woofer
    audiosystem F2500 ve JBL gto 75.4 amfi JBL gto-6507 compenent. Pioneer deh 6900 mp3 player 2 çift piooner tsa6982 oval hoparlör şimdilik bukadar topladım yavaş yavaş yapıcam hepsini nasip olursa..
  • Bu işi yapmak bayağı bi cesaret gerektirir ve sizde de gördüğüm kadarıyla bu cesaret fazlasıyla war kolay gelsin ne diyim baska
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.