Şimdi Ara

MODLARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu forumda niye tahrik eden arkadaslar degil de magdur arkadaslar ban leniyor buna anlam veremiyorum su ana kdar tarafsiz gozlerle baktim ve de en son esayar nickli arkadasimizin konusuna da baktim bazi piskinler olay cikariyor modlarin umrunda bile degil baslik sacmaymis neden olaki
    ps3 de korsan oyun yok diye forever orjinalciler diye niye bir konu acilmiyor anlamadim ve de tartismlarda mesajlar siliniyor ama hic de kisa sureli ban lanmiyor anlasilir bir sey degil


    kilitlenirse de kilitlensin anncak seyhanuygur un da belirrttigi gibi buradan da bir mod gerekir hic tarafsizlik yok



  • Kesinlikle aynı fikirdeyim...

    myfranco'nun topici kitleme sebebi çok saçma... Topicteki klup ibaresini silelim, ps3 kırılsa kimler orjinale sadık kalır, anafikir de bu zaten... Henuz ps3 de kopya yok diye topic kitlenmez... Gerçekten ps3 forumu müdavimi bir mod olmalı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KFY96 -- 10 Mart 2008; 17:06:35 >
  • öyle ya burada ps3 kırılır ise kim devam eder kim etmez diye konuşulacaktı o zaman bundan sonra gelecek olan oyun videolarına bakıp açılan topiklerde kilitlensin
  • Ps3 kırılmadı ki bu yüzden PS3 sahibi herkes orjinal oyun almak zorunda .Bu konuda açılan kopya oyuna hayır da bu yüzden çok gereksiz ve saçma bir konu oluyor.
  • forumda legal şeyler yasak zaten..işin komik tarafı ben o siteye uğramıyorum diyen şahıs admin oluyor
  • Herşeyin bir derneği olduğu gibi herşeyin klübünü çıkartma çabasını anlayamıyorum.Bu şekilde foruma katkıda bulunduğunuzu sanıyorsanız ,katkıdan çok zararınız oluyor.Devamlı surette tartışma yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.Bunu halen anlamadıysanız diyecek sözüm yok.Eğer kim kopya oynar kim oynamaz diye topic açmak istiyorsanız buyrun açın,böyle "inadına klüble" biryere varamazsınız.

    Ayrıca ps kısmında herkes kendisini mod sanıyor.Şu şöyle olsun böyle olsun demekle bilginizi kanıtlıyorsunuz sanmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ps kısmı da olmasa foruma kilit vurulur vallahi
  • hayır benim anlamadığım orjinal kullanmaya devam edecek biri varmı benim gibi düşünen diyor.hoop ordan kaka dır vs dir geliyor sataşmaya.

    ondan sonra ortalık yine karışıyor.

    sonuçta bu konunun kimseye bir zararı yoktu.kışkırtma yoktu.xbox adı dahi geçmiyordu.

    ama konu gereksiz diye kitlendi.bakın bakalım sayfaya kaç tane konu gerekli gerçekten konsol bölümünde.

    kimseye bir zararı olmayan kimseye çamur atılmayan bi başlıktı geldi fanboylar ortalığı karıştırdı.

    kaka nın dediği gibi minnacık beynimle yazdım yine bir şeyler
  • gerçekten benim anlmadığım konularımız niye kilitleniyor??başka konsol ismi geçmiyor..bence malum şahısa para toplayıp ps3 alalım..bi arkds daha söylemişti
  • yönetimden rica etsek myfranco nun yerine gerçekten ps3 forum mudavimi olan birisi bu foruma modluk yapsa?

    Mesela levihakan ?
  • beyler yavaşın şimdi alayımız banlanıcaz
  • yok hakan abiyi yapmazlar??niye biliyormusun ben orda fazla takılmıyorum onlarla işim olmaz filan demediği için..keşke olsa...o zaman paso çoluk çocuktan hakaret yemeyiz..
  • beyler bizde xbox forumunamı dalsak ne yapsak birazda biz tahrik edelim bakalım nolcak yeni okudum emrahın topiğini tamam belki erken açılmış topik ama xboxcuların işi ne hadiş onlarda girsin yazsın ama bunların amacı milleti tahrik etmek olmamalı konuyu kilitlemeden önce orada insanları tahrik eden elemanları banlayın sonra kilitleyin,silin naparsanız yapın ..
  • benim gözlemlerimle myfranco mod oldu olalı bazı şeyler hissedilir şekilde değişti olumlu anlamda.açılan saçma sapan konular kilitlendi ,gereksiz bahsi 150 kere geçmiş konular kilitlendi vs vs...eskiden forum bu tarz bahsi biçok kez geçmiş konular ile doluydu fakat şimdi myfranco sayesinde forum biraz olsun arındı.en azından anında müdehaleler geliyor.eğer sabahki konuya gelirsek ,ben ps çiyim arkadaşlar fakat şunuda sölemeliyimki konu başlığını okuduktan sonra girmek bile istemedim,acaba ne yazılmış merak bile etmedim çünkü okadar gereksiz bir konuydu.kimse darılmasın gücenmesin ,hatayı en başta İNADINA kelimesiyle zaten yapmış arkadaşımız.ayrıca bi ton ıvırzıvırın klubu açıldı ,gayet saçma sapan bi olaydır bu ,bunada bi son verilmesi lazım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: myfranco

    Herşeyin bir derneği olduğu gibi herşeyin klübünü çıkartma çabasını anlayamıyorum.Bu şekilde foruma katkıda bulunduğunuzu sanıyorsanız ,katkıdan çok zararınız oluyor.Devamlı surette tartışma yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.Bunu halen anlamadıysanız diyecek sözüm yok.Eğer kim kopya oynar kim oynamaz diye topic açmak istiyorsanız buyrun açın,böyle "inadına klüble" biryere varamazsınız.

    Ayrıca ps kısmında herkes kendisini mod sanıyor.Şu şöyle olsun böyle olsun demekle bilginizi kanıtlıyorsunuz sanmayın.




  • Myfranco gibi dürüst bir mod varken bir şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bence sorunu kendinizde aramanız gerekir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mistikv

    beyler bizde xbox forumunamı dalsak ne yapsak birazda biz tahrik edelim bakalım nolcak yeni okudum emrahın topiğini tamam belki erken açılmış topik ama xboxcuların işi ne hadiş onlarda girsin yazsın ama bunların amacı milleti tahrik etmek olmamalı konuyu kilitlemeden önce orada insanları tahrik eden elemanları banlayın sonra kilitleyin,silin naparsanız yapın ..



    Xbox forumuna girip birkaç tane ps lehine yazı yazarsan, 5 dakikayı bulmaz yersin
  • @turkopol hakaret edilmesini istemiyorsan sen de hakaret etme.Eden birisi varsa "şikayet et" butonunu kullanırsın.

    Bin defa söyledim yine söylüyorum,foruma xboxcılar veya psciler gözüyle bakmıyoruz.Hepiniz "X" şahıssınız.Kimsenin kimseye üstünlüğü diye birşey yok.İstiyorsunuzki canımız sıkıldığında konu açalım,klüb kuralım ancak forumda işler böyle yürümüyor.İstemeden de olsa tartışma ortamlarına mahal veriyorsunuz.Forumda bulunan yüzlerce üye var.Hepsinin memnun olması imkansız ancak memnun değilseniz bile birşey söylerken dikkat edin.

    @xanty evet gereksiz olduğu için kapatıldı.Yarın birgün kopya çıksın o zaman orjinal oynayanlar olarak bir topic açarsınız ve o topice kışkırtıcı birşey yazan karşısında bizi bulur.

    @KFY96 önerini yapabilirsin hakkın tabi.
  • peki myfranco neden hep mudahale oluyor sen onları uyarsan bi daha yapmazlar..benm xbox bölümnde kışkırtıcı bi postumu göster haklısın dicem bizim isteğimz bu müdahale edip konularımızı dağıtmasınlar...
  • Bu soruların hepsini daha önce birçok kez cevapladık, hala aynı sorular gelmeye devam ediyor. Eğer birisi kışkırtıcı mesaj atıyorsa hiç beklemeden mantıklı bir acıklama ile şikayet bölümünü kullanın gereken neyse biz yaparız. Bu tarz konuları bölümde görmekten sıkıldım. Konu'yu diğer yönetici arkadaşımın izini ile kilitliyorum, tekrar halinde beklemeden cezai işlem uygulayacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.