Şimdi Ara

SHARP'mı CARRIER'mı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ikiside 12000'lik inverter. fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. biri iklimsa, biri alarko. ist. ataköydeyim, yani servis sıkıntım yok. tercihiniz ne olurdu?
    sharp AYXP12FR
    carrier 53 NQV 035M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iricioglu -- 4 Mart 2008; 14:06:29 >



  • birde msz-fa25&35va modellerine bir göz gezdir şarp alma
  • merhaba...
    sharp xp 12 fr almanı tavsiye ederim.internette arastır sharp daha üstün bi cihaz.
  • şu an için sharp klima almayın ses,koku,ısıtamama gibi sorunları var vede halledemiyorlar,aylardır,sabancı malları piyasada tutturunca alt kalite getirmeye başladı sanırım,şu an için daıkın,toshiba,hitachi(bundada iç ünite az daha sesli)sanyo,mitsubishi gibi klimalara bakın digerlerinide bir süre unutun,
  • POL-ON allah sana akıl fikir versin.başka bi şey demiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZEUS4373

    POL-ON allah sana akıl fikir versin.başka bi şey demiyorum.

    Bunun Allahla alakası yok ispatı bende,2-3 senede gazı kaçan,6 ay sonra sesten çıldırtan sharp klimalar artık insanları bıktırdı,vede forumlarda araştırma yapın bakalım 5-10 sene önce gelen sharp kalitesi ile şimdiki sharp aynımı,galibaz siz iklimsada çalışıyorsunuzki başka markayı gözünüz görmüyor,insanları dogru yönlendirin,bakın fujitsı arkadaş ne güzel iyi olan btün markaları yazıyor,sizce taklımış plak gibi türkiyede asla iyi olmayan Havy klimayı bile övüyorsunuz.
  • pol-on iklimsa kurulusundan bu yana gerek satıs oncesı gerek satıs sonrası verdıgı hızmetle zaten vatandaslardan gereklı ılgıyı ve alakayı gormustur.Yanı bu durumların en ıyı cevabını vatandasımız verıyor.Sen kendı dusuncenı kedıne sakla bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZEUS4373

    pol-on iklimsa kurulusundan bu yana gerek satıs oncesı gerek satıs sonrası verdıgı hızmetle zaten vatandaslardan gereklı ılgıyı ve alakayı gormustur.Yanı bu durumların en ıyı cevabını vatandasımız verıyor.Sen kendı dusuncenı kedıne sakla bence.

    arkadaşım ben ispatlarım diyorum,neden bu gerçekleri halktan saklıyayımki ne o rahatsızmı oldunuz,iklimsanın bir çok servisinin arabasına bile yaklaşılmaz dagınıklık,ve pislikten,ama ülkemizde derli toplu servise arçelik sahiptir onunda maları yaramaz,birde siemens grubu varki onlarında servisinin dış görünüşü iyi gibidir ama onlarında %50 ürünleri yaramaz,

    iklimsanın sahibi sabancıdır,akbank çalışanları bile mezarını pek iyi anmıyorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pol-on

    şu an için sharp klima almayın ses,koku,ısıtamama gibi sorunları var vede halledemiyorlar,aylardır,sabancı malları piyasada tutturunca alt kalite getirmeye başladı sanırım,şu an için daıkın,toshiba,hitachi(bundada iç ünite az daha sesli)sanyo,mitsubishi gibi klimalara bakın digerlerinide bir süre unutun,


    ben sharp aldım AYXP12FR modelini, 2 hafta önce takıldı ,ses işini başka marka kullanmadığım için kıyaslayamıyorum,koku sorunu diye bende okumuştum ama bende öyle birşey olmadı ,ben ısınma amaçlı aldım yerim kuzeye bakıyor ,kullandığım ilk gün -6 ydı dışarı ısıttı,1 saat civarı çalışınca defrost olup üflemeyi kesiyor 10 dak içinde çözüp tekrar başladı,0-1 civarı nadiren defrost oldu, sonra ne olur bilmem ama ben memnunum
  • SHARP MI CARRIER MI DERSENİZ TABİİ Kİ SHARP CEVABI ALIRSINIZ.

    İZMİRDE KARDEŞİMİN EVİNDE 14M² KUZEY VE BATI CEPHELİ 5. KAT RÜZGAR ALAN TEKCAM ALÜMİNYUMLU OTURMA ODASINDA SHARP KLASİK 9.000 BTU/H LİK KLİMASI VAR R-22 GAZLI PROBLEMSİZ ISITIYOR HAVA SICAKLIĞI EKSİ DEĞERLERE DÜŞSE BİLE EN YÜKSEK FAN DEVRİNDE BİLE OLDUKÇA SESSİZ, HEM İÇ ÜNİTESİ HEM DE DIŞ ÜNİTESİ. AYRICA 24 SAAT KAPATMASA BİLE 110 YTL DEN FAZLA ELEKTRİK PARASI GELDİĞİNİ DUYMADIM AÇIKÇASI..

    SAYGILAR..
  • quote:

    SHARP MI CARRIER MI DERSENİZ TABİİ Kİ SHARP CEVABI ALIRSINIZ.

    İZMİRDE KARDEŞİMİN EVİNDE 14M² KUZEY VE BATI CEPHELİ 5. KAT RÜZGAR ALAN TEKCAM ALÜMİNYUMLU OTURMA ODASINDA SHARP KLASİK 9.000 BTU/H LİK KLİMASI VAR R-22 GAZLI PROBLEMSİZ ISITIYOR HAVA SICAKLIĞI EKSİ DEĞERLERE DÜŞSE BİLE EN YÜKSEK FAN DEVRİNDE BİLE OLDUKÇA SESSİZ, HEM İÇ ÜNİTESİ HEM DE DIŞ ÜNİTESİ. AYRICA 24 SAAT KAPATMASA BİLE 110 YTL DEN FAZLA ELEKTRİK PARASI GELDİĞİNİ DUYMADIM AÇIKÇASI..

    SAYGILAR..


    Aynen katılıyorum , evimin 2 odasında aynı klimadan var , gerek ısıtma / soğutma konusunda gerekse sessizlik konusunda tek geçerim.
    Ayrıca plasma cluster özelliği ile hava temizleme konusunda dünyada rakipsiz.
    Sapla samanı ayıralım , provakatörleri dikkate almayınız.

    Saygılar bizden...
  • Arkadaşlar SHARP plasma Cluster üniversite testleri tüm dünyada şaşkınlık yaratıp astım kliniklerinde kullanılan bir ürünken nasıl olur da carrier ile kıyaslanır anlamıyorum. Sharp tüm dünyada genel kabul gören teknolojisi ile 1. ürün bilginize.
  • Sharp xp 12 i tavsiye ederim...
  • bu konuyu tartısmaya gerek yok bu ıkı klıma markası arsında kesınlıkle sharp xp 12 yı tavsıye ederım bu ıkı cıhazı bırbırıyle kıyaslamam bıle sharp xp 12 derım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZEUS4373

    bu konuyu tartısmaya gerek yok bu ıkı klıma markası arsında kesınlıkle sharp xp 12 yı tavsıye ederım bu ıkı cıhazı bırbırıyle kıyaslamam bıle sharp xp 12 derım.

    baya açıklamalı yazılar yazıyorsunuz,sebeb ne acaba,aslında carrier klimayı bulan bir firma oldugu içinmi,
  • Sharp daki renk canlılığı Carrier de yok
  • arkadaşlar peki sahrp mı mıtsubışhı mi fujitsumu alayım 12 btu ınverturlu 18 metrekare oda için arkadaşlar yardımcı olurmusunuz sadece ısıtmada kullanacam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: efekentlı

    arkadaşlar peki sahrp mı mıtsubışhı mi fujitsumu alayım 12 btu ınverturlu 18 metrekare oda için arkadaşlar yardımcı olurmusunuz sadece ısıtmada kullanacam.

    Bu 3ü arasında da tabiki mitsubishi..
  • mitsubishi heavy, sharptan hangi yönlerden üstündür?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sofokles2000

    mitsubishi heavy, sharptan hangi yönlerden üstündür?

    ülkemizde satılanlar içinde hiç bir üstünlügü yoktur,sharp alın daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.