Şimdi Ara

HD RECEIVER TAVSİYE EDER MİSİNZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...Fiyat oalrak cazip bir hd receiver arıyorum. Forumda yazılanlara baktığımda goldmaster ve sunny arasında kaldım diyebilirim.Bir de botech var..Şifre çözsün filan demiyorum.benim için yazılımın o kadar önemi yok.sadece türksat olacak..sıfırdan bir sistem için Ankara da tavsiye deceğiniz bir yer var mı acaba?..
    Bu arada lcd tvye bağlanacağı için acaba iyi bir normal receiver alsam daha mı iyi olur...İlla hd receiver olması şart değil..ben sadece alabileceğim en iyi görüntüyü arıyorum.



  • goldmaster 1010 hd güzel bir cihaz .. sunny de iyi
  • Evet diğer başlıklarda bu cihazları tavsiye etmiştiniz, bunu dikkati alıyorum fakat hala hd mi yoksa normal mi karar verebilmiş değilim.acaba kaliteli bir normal receiver mı alsam diyorum..en iyi örüntüyü ve kanal geçişi hangi cihazda bulabilirim.
  • normal alacaksan topfield ve goldmaster dan 80400-9850-9450-9400V2 leri tercih et derim donanımı kaliteli ...yanlız yazılım destegi geç gelir bunu dikkate al derim.
  • kathrein ufs 910
  • artı olarak kathreın de eternet girişi ve linux işletim sistemi var
    fakat fiyatı 850-900 ytl civarındadır
    goldmaster 550 ytl civarı.
  • peki hd bir cihaz aldığım zaman izleyecek düzgün bir hd kanal bulabilecekmiyim...aslında yazılım şifre çözmesi filan önemli değil benim için...ancak hotbirtte ya da astrada izleyebileceğim bir kaç tane hd kanal varsa ikinci çanak taktırabilirim...şu aleti alırsan fazladan hd kanal izleyebilirsin diyebileceğiniz bi alet var mı
  • Şu an için hd receiver almak pek mantıklı değil, şifresi çözülebilien sadece hotbirdde hd suisse vardı o da önümüzdeki hafta şifreleme sistemini değiştirecek. Geriye kalan hd kanalları paylaşım harici izlemenin şimdilik bir yolu yok.
  • linux işletim sistemli eternet girişili hd li kathreın var şu an bu diger hd lerden artıları fazladır.
  • bi de bazı hd receiverlarda tek bazılarında çift tuner var, ayrıca bazı HD TV lerde de tuner var. Bu tuner ne işe yarar birden fazla olması ne gibi bir avantaj getirir ayrıca tv'de de olması ne fayda sağlar?? hd receiver'lar arasında şuan en iyi özellikler kağıt üzerinde kathrein'da gibi gözüküyor fakat bunu hiç kullanan var mı (ve de nasıl bir tv ile)?
  • Arkadaşım ben sana HD için beklemeni tavsiye ediyorum,Şu an HD yayını yapan Türksatta kanal yok,yabancı uydularda ise sayılı vede paralı
    HD Alıcı bugün için çöp,paranı sokağa atmaktan başka bir işe yaramaz
    3 yıl sonra HD yayını yaygınlaşmaya başlayınca git al,bugün için gereksiz
    150 ytl ye bir uydu al keyfine bak
    3-4 yıl sonra HD yayınları yaygınlaşınca zaten burda tartışırız konuyu
  • soygar arkadışın dediği bir bakış açısı fakat illa da bir recever alacaksanız ve görüntününde iyi olmasını istediğinizde ozaman alacağınız sd recever da çok ucuz olmayacak bunada bir bedel vereceksiniz bunuda hesap etmek aradaki farkı düşünüp yarın öbürgün hd recever almak hasıl olduğunda da yeniden bir recever daha almanız gerekecek böyle düşünüp iyi hesaplayıp doğru karar vermek lazım, buda çok kolay değil tabi benim size tavsiyem bütçenize bağlı olarak illa bir recever alacaksanız iyi bir markanın iyibir modelini düşünün derim (Humax-Technisat-Kathrein gibi) çünkü aldığınız ürünü uzun süre kullanmak ve verim almanın en iyi yolunun bu olduğunu düşünüyorum tabi buda benim düşüncem. Uygun fiyatlı olduğunu düşünerek dünya markası haline gelmemiş çoğunluklada sadece bizim ülkemizde satılan ürünleri alıp kısa bir süre sonra memnuniyetsizlik oluşması ve tekrar yeni recever almaya yönelmek yerine bir defada doğru bir ürün tercihi yapmak daha mantıklı gibi.

    Bende üstte belirttiğim yanlışı yıllar içersinde yaptığım için bugün yeni bir recever daha bakıyorum kendime.
    Lakin benim bildiğim kadarıyla benim son 7 yılda aldığım 4 recevera karşılık 7 yıldır bir arkadaşım humax ı kullanıyor halende görüntü kalitesinden memnun. Oda hd olan yeni cihazına bakıyor humax ın alsammı diye icord olan modele neyse sonuçta bu tabi hesap meselesi oturup fiyatlar arasındaki farkı hesaplayın ona görede karar verin derim ben.

    Saygılarımla,
    Soner Alp Korkmazlar.




  • hd li cihaz piyasası daha oturmadı bir müddet daha beklenirse fiyatlarda düşer.
  • http://www.karabalikelektronik.com/catinfo.asp?cid=45


    tam anlamı ıle HD ler oturmadı ama modellerı gorebılırsın belkı dıkkatını cekecek olan bır modele ulasabılırsın

    ıyı aksamlar
  • beklemekte yarar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.