Şimdi Ara

Outlook hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 553 sorry, that domain isn't allowed to be relayed thru this MTA (#5.7.1)

    diye hata veriyo outlook ve outlook express


    mail bana geliyor fakat ben gönderdiğim zaman bu hatayı alıyorum

    yardım edebilirseniz sevinirim arkadaslar



  • Durumunu biraz açmak gerektiğini düşünüyorum.Outlook kullanıyorsun ama evde mi işyerin de mi?Mailler web sitenizin bağlı olduğu hostingden mi gidiyor?Gmail falan mı kullanıyorsunuz?Hiç virusbuster adında bir program duydunuz mu?
  • iş yerinde kullanıyorum sadece gmail kullanmıyorum pop 3 olarak iş mailleri için kullandıgım bir mail virusbuster duydum sadece ama nedir bilmiyorum .web sitemizin hostinginden geliyor evet
  • O yüzden sormuştum.Yani web sitenizdeki admin panelini kim kullanıyor?Eğer siz değil iseniz bu işle kim görevliyse konu ile onun ilgilenmesi gerekebilir.
    Sizin admin paneline erişiminiz yok ise eğer söyleyeceklerimiz çok da işinize yaramayabilir?
    Bir not düşeyim,bu sorunu virusbuster kurulumundan sonra yaşamış birçok kişi ve sanırsam bu uyarı hesaplardan spam mail gönderilmesini önlemek amacıyla düşünülmüş bir uygulamanın sebebiyet verdiği bir durum.
    Bir ekleme daha yapayım,çok uzun zamanlar outlook kullandım başıma böyle birşey gelmedi,internetten gözüme çarpanları sizinle paylaşıyorum.
    Peki siz mail göndermeyi denerken karşınıza parola soran bir ekran çıkıyor mu?

    Ayrıca,gmail kullanıyorum demişsiniz.
    Kullanıcıadı@gmail.com adresinin sizin sitenin üzerinde bulunduğu hosting server ile bir alakası yok.Amawww.siteadı.com gibi bir internet siteniz ve bu internet sitesi üzerinden kullanıcıadı@siteadı.com gibi bir adres kullanıyor iseniz o zaman başka.
    Siz hangi hesabınızdan mail gönderirken sorun yaşıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 20 Şubat 2008; 20:26:43 >




  • gmail ile alakalı bir durum yok onu evden kullanıyorum sadece outlook ile, fakat benim sorunum sadece iş yerinde kullandığım mail ile alakalı bir problem diğer arkadaşlarda aynı mail adresini kullanıyorlar ama onlarda bir sorun yok sadece bende sorun var anlamadım ne yapmak lazım ? Parola soran bir ekran cıkmıyor bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsix -- 20 Şubat 2008; 20:44:10 >
  • Açıkcası konu ile ilgili "kesin" beyan edebileceğim bir fikrim yok,sadece ihtimaller üzerine yazıyorum.Eğer size özel bir durum sözkonusu ise,hosting panelinde mail hesaplarında sizin hesabınıza özel bir sınırlandırma sözkonusu olabilir.Eğer buradan kaynaklı birşey yok ise sorunu sizin bilgisayarda aramak gerekecek.Bunu da outlook hesabınızı tekrar yapılandırarak deneyebilirsiniz ama sorununuz hakkında benim düşüncelerimden öte somut çözümler üretecek seviyede bilgisi olan userların mesajlarını beklemek yararınıza olacaktır.
  • evet umarım birileri bilen birileri cıkar sorunum hala devam ediyor :(
  • SMTP sunucunuzun yetkilendirmeyle ilgili bir hatası olduğunu düşünüyorum.
    Sorun yaşadığınız hesabı yapılandırıp diğer ayarlar kısmında giden posta sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyoru bir işaretleyip bir deneyin. Şayet giden posta sunucun ortak hesap ayarı kullanıyorsa sorun çözülür farklı kull.adı gerektiriyorsa onları da yazarak tekrar deneyin sorun çözülecektir.
  • smtp ayarlarını diğer makinelerden kontrol ettim hata gözükmüyor ? Kendime deneme maili gönderebiliyorum
  • Bu hatayı ne zaman alıyorsun?

    PC de güncellemeler yaplımış mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TiSKE

    Bu hatayı ne zaman alıyorsun?

    PC de güncellemeler yaplımış mı?



    pc ye yeni format atılmıştı gecen hafta, bu hatayı sadece mail gönderirken alıyorum iş yerindeki arkadaşlara mail gidiyo fakat dışarı gönderdiğim zaman bu hata ile karşılaşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsix -- 24 Şubat 2008; 13:03:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.