Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
14
Favori
585.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kalitesine inanarak ve güvenerek aldığınız ve kullandıkça memnun olduğunuz emniyetli, servisi yaygın, satış sonrası müşteri hizmeti kaliteli bir düdüklü tencere markası tavsiye edebilir misiniz?

    Teşekkürler



  • Ben Fissler Vitavit Confort 6 LT modeline karar kıldım. Ama yanlış yerden sipariş vermişim alacak arkadaşlar mutlaka değerlendirsinler Boyner online mağazadan ürünü hediye olarak eve eşime aldım ama gelen ürün üzerinde iade bantları olan yırtık kutulu eskimiş bir ürün çıktı ve defalarca aramama rağmen ilgili departmana ilettik yanıt bekliyoruz cevabı alabildim. Yani düdüklü seçimi ayrı bir konuydu karar vermek yetmedi alacağınız yer de önem taşıyormuş bunuda yaşayarak gördük. Aldıktan sonra da mail atmama rağmen açılmış kutu istemiyorum diye gelen kutu içler acısı birde sitesinde mağazadan değişim yapılır yazmasına rağmen sabahtan beri ne hikmetse bir dönüş yapılmadı tarafıma. Siz siz olun alacağınız yere de dikkat edin.www.boyner.com.tr 'den alışveriş benim için bir pişmanlığa dönüştü.





  • TEFAL
  • Benim de ağzım yerli malı bir tencereden yandığı için bu başlığı açtım. Ben de iki tane (birisi hediye;) MERT STEEL marka çelik tencere almıştım. Malesef her ikisi de hatalı çıktı. Yemek pişerken su kaçırıyordu. Biz de garanti kartının arkasındaki yetkili servisleri aradık. Ankaradaki servislerinin hiçbirisi konuyla ilgilenmedi çünkü burda yazan hiçbir servis artık bu firmaya servis hizmet vermiyormuş. Ben de İstanbuldaki merkezi aradım Ankaradaki yetkili servisi öğrenmek için ama aldığım cevap çok ilginçti. Firma yetkilisi bana Ankarada servisleri olmadığı için ürünü İstanbul' a göndermem gerektiğini söyledi. Koskoca başkentte bir tane bile servisleri yok!. Yok ürünü paketle, kargoya götür, İstanbul' a gönder, beyefendiler baksınlar da arızayı bulsunlarda üretim hatası olduğunu kabul etsinlerde değiştirsinler de yeni ürünü göndersinler de vesaire vesaire. Yani anlıyacağınız küçük firmalar ürününü aldığınız için sizi pişman etmek konusunda elinden geleni yapıyor.




  • Tefal Clipso 6 lt ile Fissler VitaQuick 4,5 lt arasında kaldım. Fissler'in fiyatı daha uygun oldugu icin onu almak istiyorum ama kullananlar var mı acaba ???
  • teltel,

    fissler hangi ülkenin malı ve üretim yeri neresi bilginiz var mı?

    Teşekkürler
  • tefal clipso 8+4 set almıştım. yaklaşık 6 -7 aydır kullanıyoruz. eskisi hani şu kapağı içten-dışa kapananlardandı. ilk kullanımda epey acemilik yaşadık. ama ince ayarlarını kavrayınca mükemmel sonuç veriyor. 1-lastiği düzgün yerleştirmek lazım 2-ilk ısıtma tam gaz, basınç ibresi (kırmızı) yukarı çıkınca çeyrek gaz 3-pişirme ayar düğmesi uygun yerde olacak. bu üç işlemi düzgün yapmazsan habire buharı dışarı veriyor ve basınç oluşmadığı için düdüklü avantajlarını yakalayamıyorsun.
    sonuç olarak tefal clipso derim. ilk acemiliği attıktan sonra sağlıklı pişirme-sağlamlık-kullanışlılık üçlemesini en iyi yakalayabileceğin ürün.
    saygılarımla
  • arkadaşım tefal clipso tavsiye ederim 1998 de 4.5 kglik olan dan aldık o kadar rahat ki kuru fasülye nohut ve et çok güzel oluyormuş hatun öyle diyor biz de afiyetle yiyoruz sadece geçen yaz kapağındaki lastiği değiştirdim 11 ytl ye okadar sonuç olarak kullandık kullanıyoruz ve tavsiye ederiz
  • JUMBO var tavsiye ederim tefalin aynısı fiyatı daha hesaplı.Tek elle aç kapa modeli
  • En iyisi Fissler dir arkadaşlar. Orijinal Alman malıdır. Alın, pişman olmazsınız.
    quote:

    Orjinalden alıntı: afpturk

    teltel,

    fissler hangi ülkenin malı ve üretim yeri neresi bilginiz var mı?

    Teşekkürler
  • TAÇ ÇELİK DÜDÜKLÜ TENCEREMİZİ Hanım tipi nedeniyle begenmedi. Üstten açılıyor elips kapak.lı taş gibi çelik tencere tam 19 yıllık...Neyse .....Gidip FISHER aldık. Tam 5 yıl oldu. Çok güzel ve zarif. Orjinal lastigi yok. Orjinal diye aldıgımız her lastik 3 ay dayanıyor...Sonra yenisi....Kendi üzerindeki lastigi 2 yıl kullanmıştık... Çok pahalı satıyorlar...YERLİ ALIN. LASTİGİ BULUNSUN....VE UYGUN FİYATA BULUNSUN...JUMBO YAZAN ARKADAŞIMI DİNLEYİNİZ...her defasında bile bile orjınal lastik alıyorum diye gidip 3 katı fiyata lastik almayınız...Orjınal dedikleri lastik 3 ay sonra ocakta yemek pişirirken tencerenin kenarlarından su damlatmaya başlıyor.. Ocagın tabanında 2 cm yemek suyu...Hiç hoş olmuyor...Bilginiz olsun....Saygılarımla....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Şubat 2008; 14:14:03 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: afpturk

    Merhabalar. Kalitesine inanarak ve güvenerek aldığınız ve kullandıkça memnun olduğunuz emniyetli, servisi yaygın, satış sonrası müşteri hizmeti kaliteli bir düdüklü tencere markası tavsiye edebilir misiniz?

    Teşekkürler



    tefal ın 10 lıtrelik zaman ayarsız olan düdüklüsünü tavsiye ederim.zaman ayarına gerek yok bence. neden dersen zaten gidip altı kapatılıyor.unutursan diye yapılmış birşey.
  • Tefal 10-11yıldır kullanıyoruz set olarak almıştım Mutfakta hanımın can simidi çok ama çok kullanışlı
  • tefal tabii ki
  • gelen öneriler tefal yönünde. Biraz araştırdım internetten fiyatlarını. Az buz da fiyatları yok hani tefal düdüklülerin. Evlenmeden önce "ne gerek var bu düdüklü tencerelere yahu" diye düşünürdüm ama evlendikten sonra anlıyorsunuz düdüklü tencerenin neden gerektiğini . Mecburen alacağız.
  • Hem zaman hem yakıttan tasarruf. Hayırlı olsun...
  • 6lt çok büyük mü olur yeni evlenicekler için? bazıları 4,5lt fissler al diyo. büyük olmasının ne zararı olabilir acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teltel

    6lt çok büyük mü olur yeni evlenicekler için? bazıları 4,5lt fissler al diyo. büyük olmasının ne zararı olabilir acaba?


    6 lt ve 4.5 lt set olarak satılıyor ya da ayrı ayrı da satılıyor. Misafirin geldiğinde
    6 lt kullanmak uygun olur ikisinide tavsiye ederim almışken bir sefer alırsım en az 10 yıl düdüklü derdin olmaz
    Tefal biraz pahalıdır ama çok kullanışlıdır
  • bizde 4,5 litre clipso var. misafir gelince bile yetiyor. fiyat:280 lira civarı sanırsam.

    valla memnunuz. kolay pişen sebzeler falan 15 dakikada. zor pişenler max.yarım saat
  • Kesinlikle Fissler alın pişman olmazsınız....4dk da kebap yapar eti
  • LASTİGİ BULUNUYORMU ? ORJINAL DİYE DÜNYA PARA VERİP ALDIGIN LASTİK 3 AY SONRA TENCERENİN KENARINDAN SU DAMLATMAYA BAŞLIYOR....İLK LASTİK 2 YIL DAYANIYOR...Bu durumun açıklaması varmı ?... Lastigi Dogubanktan alıyorum...Tencere cok güzel. Orjinal lastigi yok diyorum...Sattıkları orjınalse 2 yıl neden dayanmıyor ?.......
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.