Şimdi Ara

Semih ŞenTürk : Bende Genç Fenerbahçeliyim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Semih Şentürk : "Bende Genç Fenerbahçeliyim."

    Attığım her gol bir ustanın eseri

    "Ortega’dan vuruş tekniğini, Andersson’dan kafa şutlarını, Van Hooijdonk’tan ayak içini kullanmayı, Anelka’dan süratli düşünme ve hızlı oynamayı, Alex’ten de yardımlaşmayı öğrendim."

    FENERBAHÇELİ Semih Şentürk, sezonun ilk yarısına damga vuran isimlerin başında geldi. Genelde yedek oturduğu için "Nöbetçi Golcü" lakabı takılan 24 yaşındaki futbolcu, Kezman’ın sakatlanması nedeniyle kaptığı formayı bir giydi pir giydi. Müthiş bir performans göstererek rakip defansların korkulu rüyası haline gelen Semih, ligde 10, Şampiyonlar Ligi’nde de 1 gol atıp, Fener’i sırtlayan isimlerin başında geldi. Bu beklenmedik çıkışının sebebini dostlarına anlatan Semih, küçük yaşta PAF takımdan A takıma alınmasının kendisine çok şeyler kazandırdığını söyledi. F.Bahçe’de dünya çapında golcülerle birlikte çalışma şansı bulduğunu ifade eden golcü futbolcu, şunları söyledi:

    "Ortega oda arkadaşımdı. Kendisine büyük hayranlık besliyordum. Onu antrenmanlarda izleyerek vuruş tekniğimi geliştirmeye çalıştım. Kenneth Andersson’dan kafa vuruşlarını, Van Hoojdonk’tan da ayak içiyle vuruş tekniğini kaptım. Anelka’dan süratli düşünme ve hızlı oynama tekniklerini kapmaya çalıştım. Alex’ten ise futbolda arkadaşlığın, yardımlaşmanın önemini, tekniğin ve zekanın futbola katkısını öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Bu nedenle F.Bahçe’de oynamam en büyük şansımdır. Şimdi attığım her gol bir eski ustayı anımsatıyor. Bu goller kopya değil çalışmanın ürünüdür."

    Kopya değil çalışma ürünü

    Fenerbahçe’den ayrılan Yusuf Şimşek’i asla unutamadığını her ortamda ifade eden Semih, "Onun bende emeği çok büyük. Yıllarca yedek kaldım. Son dakikalarda oyuna girdim. Bu yüzden birçok kez duygusal davranıp ayrılmayı düşündüğüm zamanlar bile oldu. O sıkıntılı günlerimde hep Yusuf ağabeyle konuştum. O bana hep moral verdi ’Sakın gitme Semih, orası senin yuvan. Çalışacaksın ve mutlaka kazanacaksın. Şans çalışanın yanında olur. Pes etmek yok. Sen Fenerbahçe’nin geleceğisin’ dedi. Onu dinledim ve başardım. Bugün bu noktada isem Yusuf’un bunda payı çok büyüktür" diye konuştu.

    F.Bahçe’nin Raul’uyum

    Semih, Fenerbahçe taraftarları ile arasında özel bir sevgi bağı oluştuğunu belirterek, bu bakımdan kendisini Real Madrid’in ünlü golcüsü Raul Gonzalez’e benzettiğini ifade etti. Saracoğlu Stadı’nda, meşhur ’Alex tribünü’nden sonra ’Semih Şentürk tribünü’ oluşmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirten milli futbolcu, "O tribündeki arkadaşlar Genç Fenerbahçeliler grubundan. Ben de yaşım kaç olursa olsun bir genç Fenerbahçeliyim. O arkadaşlarla aramızda güçlü bir duygusal bağ var. Trabzonspor maçında açılan ’Kral 23’ ve ’Genç Kral Semih’ yazılı pankartlar beni ateşledi. Hayatım boyunca taraftarımızın bana gösterdiği sevgiyi unutamam. Ben F.Bahçe’nin, Kadıköy’ün Raul’uyum" diye konuşuyor.

    Fenerbahçe'de evin küçük oğlu gibiyim

    SARI lacivertli kulübe kalpten bağlı olduğunu her fırsatta dile getiren Semih Şentürk, bu konuda ilginç bir benzetme yaparak, "Kendimi Fenerbahçe’de evin küçük oğlu gibi hissediyorum" diyor. Yakınları ile yaptığı sohbetlerde, bugün geldiği noktayı Fenerbahçe’ye borçlu olduğunu ifade eden golcü futbolcu, şöyle konuştu: "Bu sezona kadar hiç doğru düzgün oynama şansı bulamadım. Hep son 10 dakikalarda oyuna girdim ve bu stresle oynamaya çalıştım. Bu nedenle kendime güvenim yoktu. İlk kez bu sene arka arkaya fırsat yakaladım ve kendimi gösterdim. Artık nöbetçi golcü falan değilim. Ben bu takımın ilk 11’de oynayan golcüsüyüm. Ben bu sezonun başındaki Avusturya kampında, ’Zico görev verirse en az 20 gol atarım’ demiştim. Bu rakamın yarısına ilk yarıda ulaştım. Şans verilmeye devam edilirse hedefim olan 20 gole çok rahat ulaşırım."


    genç fenerli semih genç fenerli

    http://www.gencfb.org/oku.asp?oku=1085







  • Ya koyun olmayan yerde keçiyi Abdurrahman Çelebi derler diye bir söz var. Biri Semihe bunu hatırlatsın. Yok Fenerbahcenin rauluyum falan filan sacmalayıp durmasın. Semih bir takımı Avrupa Kupası hedefine ulastırcak santrafor degildir. Ligde işe yarıyabilir ama uzun vadede kupa hedefleyen takıma yaramaz. Cok gaza gelmesin.
  • valla kusura bakmasın siz de kusura bakmayın ama şu an için kontenjandan oynuyor,yarın bir santrafor geldiğinde aynen yedek klubesine geri...
    ilginç ama 3 maç oynayıp ben Raulum falan.yediklerin daha Haliç e gitmedi yaw dur biraz sabret...
  • bende harranlıyım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    bende harranlıyım


    o filmde harranlıyım lafından sonra ne dediklerini biliyosun dimi
  • Hooijdonk,Ortega ve Anderssondan kapmış olabilir bişeyler ama Anelka'nın hızından pek alamamış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    bende harranlıyım

    herhal patronda sendikalı hemşerisini kayırıyor


  • hala kendini genç hissediyor normal malum geldiğinden beri yedekti kulübesinde tozlandı paslandı sonra şans verildi uzunnn senelerden sonra
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eleanor


    quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    bende harranlıyım


    o filmde harranlıyım lafından sonra ne dediklerini biliyosun dimi




    "SEN " le alakalı birşey söylüyorlardı hatırladığım kadarıyla......
  • quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25


    quote:

    Orjinalden alıntı: eleanor


    quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    bende harranlıyım


    o filmde harranlıyım lafından sonra ne dediklerini biliyosun dimi




    "SEN " le alakalı birşey söylüyorlardı hatırladığım kadarıyla......


    yanlış hatırlıyorsun bırak beni senle ilgili bile söylemiyor.




  • ben "sen " derken seni kastetmemiştim .... yani "sen" in kullanıldığı bir cümle geçiyordu dedim ama sen üzerine alınmak için elinden geleni yapmışsın burdan sonrası beni değil "sen" i ilgilendirir....... bolşans .... imza zorrro
  • quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    ben "sen " derken seni kastetmemiştim .... yani "sen" in kullanıldığı bir cümle geçiyordu dedim ama sen üzerine alınmak için elinden geleni yapmışsın burdan sonrası beni değil "sen" i ilgilendirir....... bolşans .... imza zorrro


    sana hayatta başarılar uyu bence yarın daha iyi olacaksın




  • Yarim sezon da bu kadar biyerleri kalkdiysa... Kac senedir klube de oturdugunu ne cabuk unutmus...
  • Ya şu semih bile kendinden böyle bahsediyo ya pes ulen kezman adam kaç yıl boyunca psv de ne goller atmış chelsea gibi kulüp te oynamış atletico madrid gibi kulüp te oynamış admaı yerden yere vuruyolar daha semih hiç bişi iptalmamış durumda ban göre şu sözlere bak
  • Ortega Anderson Anelka ve Hoijdonk u alacağınıza bi semihi alın yeter. Hiieeyt yavrum genç semihim be
  • Ne genç mi? Çamdibi spor klübünün gülü orta yaşlı Semih
  • Feyzo
    quote:

    Orjinalden alıntı: Compadrex

    quote:

    Orjinalden alıntı: senfield25

    bende harranlıyım

    herhal patronda sendikalı hemşerisini kayırıyor

  • 1- Semih Şentürk "Fenerbahçe'nin Rauluyum" dedi.

    2- Takımı Köln ile birlikte Antalya’da kampta bulunan Ümit Özat Roberto Carlos’un, “İbrahim Üzülmez Türkiye’nin en iyi solbeki” sözleri hatırlatılınca, “Tabii bunu söyler. Çünkü beni görmemişti." dedi.

    Anlaşılan Ümit Özat'tan da "at işkembe-i kübradan, vur abdülfettah dayının külahtan" özelliğini kapmış Genç Semih...
  • Semih GFB
  • hey gidi genç semih

    De_Niro
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.