Şimdi Ara

Vederson Milli Takıma Doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Hem F.Bahçe’de, hem de Milli Takım’da görev almak için çok çalışmalıyım" diyen Brezilyalı oyuncu, Alex’e övgüler yağdırıp, onunla oynamaktan herkesin keyif aldığını ifade etti.

    FENERBAHÇE’nin Brezilyalı yıldızlarından Gökçek Vederson, takım arkadaşı Alex de Souza’ya övgüler yağdırırken, hedefininn Türk Milli Takımı’nın formasını giymek olduğunu söyledi. Gaziantepspor maçından sonra Türkiye Kupası’nda Alanyaspor ile oynayacağı maç için Antalya’da kampa giren sarı lacivertli takımın dün sabah yapılan antrenmanından sonra basın toplantısı düzenleyen Vederson, "Alex’in futbolculuğu için fazla yorum yapmaya gerek yok. Hem mükemmel bir futbolcu, hem de iyi bir insan. Kişiliğine hayranım" diye konuştu.

    Transfer olduğu dönemde Alex’ten büyük yakınlık gördüğüne dikkat çeken Vederson, "Onun yıldızı var" dediği Alex için, "Bu yıldız her zaman parlayacak. Gaziantep maçında takıma verdiği katkı tartışılmayacak seviyede. Herkese aynı seviyede yaklaşıyor. Topu iyi kullanıyor. Takımı yönlendiriyor. Artık herkes onun futbol stilini öğrendi. Kim nerede duracağını biliyor. Alex ile yan yana oynamak bizlere büyük keyif ve huzur veriyor" ifadesini kullandı.

    Politika konuşmak zor

    Türk vatandaşlığına geçtiği ilk günden beri Milli Takım’da forma giymeyi hayal ettiğine de değinen Vederson konuşmasını şöyle tamamladı: "Uğur Boral ile aynı pozisyondayız. Şu anda hocamız onun formda olduğunu düşünüyor. Buna saygı duymalıyım. Benim yapmam gereken daha çok çalışıp hem Fenerbahçe’de, hem de Milli Takım’da görev almak. Bu bana büyük mutluluk verecek. Ne zaman gerekiyorsa milli formayı giymeye hazırım. Türkçe konuşmayı bir hayli öğrendim. Bunu daha da geliştiriyorum. Ama politika konuşmak kolay değil."

    Carlos duran top ustasıdır

    Roberto Carlos’un frikik vuruşlarında etkisiz kaldığı yorumlarına katılmadığını söyleyen Vederson, "Kendisi duran top ustasıdır. Ben de antrenmanlarda frikik çalışıyorum. Gerekirse bu atışları kullanabilirim" dedi.






    sol kanatta iyi bir alternatif olur defans için.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: eleanor

    "Ben de antrenmanlarda frikik çalışıyorum. Gerekirse bu atışları kullanabilirim" dedi.


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.