Şimdi Ara

MP3 Çalar ve Kulaklık Alacaklar-Tavsiye Başlığı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
2
Favori
86.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar carrefourdan crf => CARREFOUR markalı mp4 player almayı düşünüyorum.
    ekranı baya büyük 2.4 inch.4gb hafızası.dokunmatik tuşları var. fiyatı da çok uygun 70 tl.yakından inceledim.fena görünmüyor fiyatına göre.ithalmiş zaten..
    daha önce kullananlarınız varmı? kalitesi nedir? sizce bu ürün alınır mı?

    yok bu paraya değmez diosanız ne yapmalıyım? nerden alabilirim? bir öneriniz varmı?
    şimdiden teşekkürler!
  • şu cowon güzel alet ama çok kaba duruyor.

    bende maksimum 250-300 liralık ses kalitesi mükemmel, 4gbbir ürün arıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapture

    şu cowon güzel alet ama çok kaba duruyor.

    bende maksimum 250-300 liralık ses kalitesi mükemmel, 4gbbir ürün arıyorum.


    Hocam ikinci el düşünürseniz @İtfayeci satıyor 200 liraya.

    Bu da linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_32924398/tm.htm
  • herkese merhabalar

    elektronik eşya almadan önce, donanımhaber'de kesinlikle araştırırdım ama

    mp3 player alırken gaza geldim

    teknosa'dan philips ariaz 4gb olanı aldım

    ürün güzel şekli şemalide hoş ama ses yok, şaşmamak elde değil

    philips'ten uzak durun
  • Arkadaşlar paranıza yazık etmeyin.apple nin olduğu yerde cowonun, cowonun olduğu yerde sony nin , sony nin olduğu yerde creativenin , creativenin olduğu yerde diğer markaların esamesi okunmaz :)




  • arkadaslar ipod için kulaklık arıyorum.Ama boyle kulak içine girmicek şekilde olanlardan. (http://www.nokia.com.tr/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/B/BH-604/bh-604_312x312.jpg )bu resımdekının kucuk olanlarından yani.Beyaz birşey arıyorum.Kaliteli olsun.Tavsiyeleriz neler acaba?ve nerelerden bulabilirim bu kulaklıkları.Teknosaya baktım yoktu
  • Kafaüstü bir kulaklık arıyorum. Portapro gibi olsun(fazla büyük olmasın), fazla dikkat çekmesin. Yurtdışından alacağım, Türkiye'de olmamasının bir önemi yok kulaklığın. Son olarak kaliteli ve temiz ses versin(Rap dinliyorum, müziği değil sözleri daha net duymak istiyorum).
  • Yukarı
  • Arkadaşlar mp3 player almayı düşünüyorum. Radyosu olmalı. En az 2 GB hafızası olmalı. Spor yaparken sıkıntı çıkarmamalı(Ufak olmalı). Ses kalitesi yeterli düzeyde olmalı ve en önemlisi Ankara'da teknik servisi olmalı. Piranha marka bir mp3 player buldum. Yorumları okudum. Kimisi mükemmel demiş kimisi berbat. Anlamadım.Ayrıca Piranha firmasının Ankara'da teknik servisi var mı?En fazla 100 lira verebilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

    http://www.hepsiburada.com/piranha-buddy-ultra-4-gb-fm-radyolu-dijital-mp3-player4-gb/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49683&SKU=BD49683-4GB




  • Sony Bean, yani Sony Fasülye isimli mp3 playeri 50 liraya buldum. Ürün kullanılmamıs fakat garantisi yok sanırım. Sizce fiyat nasıl uygun mu?(1 gb yazıyor, 512 de olsa farketmez.)
  • Yukarı. Buraya bir bilirkişinin uğrama vakti geldi bence.
  • Bu konu iyice sönmüş bende mp3 tavsiyesi almaya gelmiştim ama in cin top oynuyor.
  • Öyle hakkaten.
  • Sandisk Sansa Clip im var. Onun için yüksek ve kaliteli ses vericek bassları sağlam bir kulakiçi kulaklık alıcam. Ne tavsiye edersiniz. Genelde rock dinliyorum. Çok pahalı da olmamalı. Kırk lira sınır olsun. Bende şuan Sansa nın kendi kulaklığıyla phılıps she2550 extra bass var. Genelde sansanınkini kullanıyorum. Yüksek ses ve basslı kaliteli sesli ne önerirsiniz.
  • philips mp3 playerlar hakkında bilgi detay incelemesi yapabilir misiniz?
  • Sony nwz 142-b ile samsung ypu-4 arasında kaldım.
    Samsung ypu2 kullanmıştım ve çok memnundum.Ama sonydeki bass teknolojisi,zappin ve hızlı şarj özelliği beni samsungtan döndürecek gibi görünüyor.Tek korkum sonynin ses kısıklığı konusunda.
    Bazı kullanıcılar sesi yeterli seviyede bulmuşken,bazı kullanıcılar için sırf ses kısıklığı nedeniyle cihazı elinden çıkarmaya çalışıyor..Ve bu 2 grup arasında belli bir farklılık yok.işte kafamı karıştıran nokta bu.
    Ben samsungta 30 seviyeden 19 seviyede dinliyordum.Şu anda trekstor kullanıyorum ve açıkçası hiç memnun değilim.(30 üzerinden 15te tutuyorum ses seviyesini)Basslarda ve tizlerde çok yetersiz.5130 bile ondan çok daha kaliteli ses veriyor.Üstelik radyosuda var.Yani nokia telefonun üzerine kaliteli bir m p 3 çalar koymuş.Ama artık şarjı çok çabuk bitiyor ve bu da telefonun ömründen yemeye başladı.O yüzden bir m p 3 çalara ihtiyacım var:
    Benim için önemli olan özellikler;
    1.Kendime has ekolayzır ayarı yapabiliyor olmam,
    2.kendime özel dosyaları kopyala-yapıştır yöntemiyle kolayca m p 3 çalara aktarabilmem(yabancı,en sevdiğim parçalar dosyaları vs.)
    3.Rock müzikte enstrümanları(elektro gitar ve bateri sesini)en iyi şekilde çalabilmesi.( sonydeki ekstra teknolojiler bu isteğimi karşılar diye düşünüyorum.)
    Sonynin eksi olarak tek yönü,kapağının kolayca çıkması.Bu kapağın kaybolma riski vardır demek
    Sonuçta sony mi,samsung mu?
    Hangisini tavsiye edersiniz?
    Yoksa yaza kadar bekleyip yeni modellerden mi seçim yapmalıyım?




  • konu açmıştım ama buraya yazmam gerektiğini sonradan gördüm herkesten özür dilerim. buraya direk copy- paste yapayım izin verirseniz :)

    Forumda çok araştırdım ama tam olarak derdime derman olacak bi başlık bulamadım. şimdi ben 3 yıldır sony ericsson w800i modeliyle müzik dinlemekteyim. ya kulağım ona alıştığından ya da gerçekten iyi olduğundan arkadaşların mp3 playerlarıyla karşılaştırdım ve daha iyisini görmedim. karşılaştırdığım aletler ipod un hangisini olmadığım bi modeliydi ama 400 500 liraya almıştı arkadaş diğeri sony nin eski bi modeli şuan piyasada var mıdır bilmiyorum ama iyi bişeye benziyodu. bir diğeri de arkadaşın geçenlerde aldığı sony nin 120 liralık bi modeli. bunlarla karşılaştırdığımda benim telefon bariz şekilde üstün geliyodu. sennhesier cx 550 style ii kulaklığım var. sadece mp3 dinlemek için bir mp3 player istiyorum. yani fm radyo mp4 oynatma vb.. özellikler istemiyorum. sadece eq ayarı yapılabilsin ve ses kalitesi gerçekten iyi olsun. eğer telefonumdan daha iyi bişey bulursam almak istiyorum diğer türlü 2 3 yıl daha idare ederim gibi görünüyo bu telefonla. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler ...
    ha bi de yazmayı unutmuşum kapasitesi çok da önemli değil 2 GB işimi görür. fazla olursa da yok demem ama




  • hiç mi cevap yok ?
  • alabileceğin playerlar ;

    ilk etapta sana şunu öneririm;
    yanında süper bluetooth kulaklık var o kulaklık sadece 70$ amerikada.

    http://urun.gittigidiyor.com/Sony-NWZ-A826K-4-GB-PLAYER-BLUETOOTH-KULAKLIK_W0QQidZZ24509174

    yok kulaklık önemli değil diyosan;
    bunun şarj süresi daha uzun radyosu var ve daha küçük, bi de 8gb

    http://urun.gittigidiyor.com/Sony-NWZ-S638F-8-GB-VIDEO-PLAYER-ORGINAL-Gumus_W0QQidZZ24501891

    sonynin a ve s serileri çok kaliteli diğer serileri vasat ses kalitesine sahip.

    bunların dışında da sansa clip ve sansa fuze modellerine bakabilirsin.




  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.