Şimdi Ara

TURK TELEKOM BORÇ YOK DEDİ ERTESİ GÜN İNTERNET BORÇTAN KAPANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen gün internet faturamı yatırmaya gittim.Bana sadece 20 milyon borcum olduğunu önceki faturaların interneti sınırsıza çektiğim zaman yatırıldığını söylediler.Sevine sevine eve geldim.Ertesi sabah bir kalktım modemin Adsl Link ışıkları yanmıyo.ve ttneti aradım borcunuzdan dolayı internetiniz kesilmiştir dediler.

    Şaştım Kaldım



  • Aynı sorun geçen sene bana olmuştu(2006).Aralık 6'da fatura ödemiştim(3 tane) ama aralık 15'te hattım borçtan dolayı kapatılmıştı.Gittim tt'ye anlattım durumu,sonuçta elimde ödediğime dair belge var ama adamlar sallamadı,sonra oradaki bir çalışan yardımcı oldu,dilekçe yazdım açtırma parası vermeden hattımı tekrar açtırdım.
  • Bizimde bir ara bankada para olmaması dolayısıyla otomatik ödemede 2 kere borcumuzu ödeyememişiz.
    İlk ödemediğimizden 8 ay, ikinci ödemediğimiz faturadan 6 ay sonra eski borçları ödemeye gittiğimizde sadece borcun birisini alıp başka borcunuz yok dediler.
    Geri zekalı bir sistem var. Para ödemeye geldik almıyorlar. Sonraki günlerde diğer borcuda ödeyip, kapanma, kesilme olmadan borçtan kurtulduk.
  • Aman yarabbim gözlerime inanamıyorum TT
  • bu adamlar sözüm ona sadece iletisimciyiz biz profesyoneliz diyorlar daha kendi içlerinde iletişim yok benimde başıma geldi 5 km lik 2 tlkm binası yemin ediyorum biri diyorki bilgisayara bakıp bocunuzdan kesilmiz diğeri teknik destek isteyin borcunuzdan değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: n1ghtfall

    Aynı sorun geçen sene bana olmuştu(2006).Aralık 6'da fatura ödemiştim(3 tane) ama aralık 15'te hattım borçtan dolayı kapatılmıştı.Gittim tt'ye anlattım durumu,sonuçta elimde ödediğime dair belge var ama adamlar sallamadı,sonra oradaki bir çalışan yardımcı oldu,dilekçe yazdım açtırma parası vermeden hattımı tekrar açtırdım.


    Açtırma parası mı alıyorlar bir de!!! Yuh artık. Yahu kesintisiz internet diye reklamını yaptıkları ürünü kesmeleri bile hata. Kafaya takan birisi tazminat alır heriflerden haberleri yok. Kesmeleri tek durumda haklı görülebilir. Borcunu ödemedi, sözleşmeyi iptal ettik bizde derler anca o zaman haklılar. Temelli kapamadıklarına göre sözleşme devam ediyor ve reklamını yaptıkları ürün, sloganları kesintisiz internet.

    Resmen soyguncuların eline düştük. Topumuzu Hariri'ye sattılar. Abone başına kaça gittik acaba ?

    Biz kaç kişiyiz diye sormak yerine 70 milyon olarak sormak lazım "Biz kaç parayız? Kaç paraya satıyorsunuz bizi babalar gibi?" diye.




  • TTnet böyle bir kurum işte
  • Yaw sanki Tüeksat A.Ş farlı tam bir aydır Koblo İnternetimi kapatmaya calışıyorum nezaman gitsem sistemde ariza var deyip yolluyorlardı beni.Bugun yine gittim yine arıza var dediler durumumu anlattim ozamna yarim saat sonra tekrar gel dediler.Yarım saatin dolmasini bekliyorum :S
    Yani hiç birinin birbirinden farkı yon anlayacağınız
  • ttnet çok iyi birma ne sorununuz varki ttnet ile turk telekom da öyle benim downloadlar cok çok menunum ttnetten de kablonetten de 2 baglantımda evde cok iyi işliyor turk telekoma çamur atmayalım arkadaşlar garanti bi hata yapmışsınızdır turk telekoma u bu ilgilendirmezki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tangocash

    ttnet çok iyi birma ne sorununuz varki ttnet ile turk telekom da öyle benim downloadlar cok çok menunum ttnetten de kablonetten de 2 baglantımda evde cok iyi işliyor turk telekoma çamur atmayalım arkadaşlar garanti bi hata yapmışsınızdır turk telekoma u bu ilgilendirmezki

  • ben de geçen ay FATURA-BANK'tan yatırmıştım ama bu ay öğrendim ki geçen ay ki ödeme gerçekleşmemiş..
    dekontu da bulamadım ki gidip itiraz edeyim, kafayı yemiş bi halde aynı faturayı bi daha ödedim..

    bu tarz ödeme noktalarından uzak durunuz, uzak durmayanları uyarınız
  • aynısı bende oldu borçtan kapanmış modemimin xdsl ışığı yanmıyordu 2 gün kullanamadım Tt işte ne beklenir
  • bağlığa koptum yalnız
  • adı telekom işi iletişim ama iletişim adına hiçbirşey yok herkes kendi çalıp oynuyor.
  • Bende de aynı şey oldu birikmiş 3 tane adsl faturası vardı.3 ünüde ödedim akşama eve geldiğimde adsl modemin ışığı yanmıyordu..Bende 444 0 375'i aradım tabiiki..Ödediğimi söyledim hemen hesabı aktifleştirdiler..Bazen böyle oluyor arkadaşlar mesai mi bitiyor ne oluyorsa hesabı aktifleştirmiyorlar. Anca arayınca.
  • Bugün 3 fatura ödedim açma kapama parası almadılar benden neden ?
  • Geçmiş olsun valla çok ilginc haberler görüyoruz bu ttnet tarafından sonumuz hayrolsun inş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.