Şimdi Ara

Mobil Öğrenci de taraflardan biri 150 kontor yüklediyse indirimli ararmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil Öğrenci tarifesi üyesi 2 kişi var, taraflardan biri 150 kontor yüklediyse indirimli arayabiliyomu karşı tarafı...

    Emin olmak için sordum bir arkdaşım eğer iki tarafta 150 şer kontor yüklemediyse yani tek tarafın 150 kontor yüklemesiyle indirimli arayamiyor dedi.Saçma geldi bana ama kullanan arkadaşlara sorim dedim böle bişey var mi ? Ben 150 kontor yüklediimde 150 kontor yüklememiş mobil öğrencileri indirimli ariyamiomuyum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafesan -- 15 Ocak 2008; 5:56:18 >



  • 150 kontör yükleyince tüm mobil öğrencileri 10dakikası 2 kontöre arayabilirsin
  • Avea ya da iyi dedikçe oda acayip işler yapmaya başaldı.Vodafone cep öğrencide ise 100 kontör yükleme şartı var.Buda 150 demiş işin yok telefoncularda 150 kontör ara..
  • yani karşı tarafıın mobil öğrenci olarak 150 kontor yüklemiş olma şartı yok.Eğğer yüklemediyse bizden 2 kontor diil de fazlasi kesiliyo olayi uydurma

    tşk ederim :)
  • " Ayda 150 ve üzeri kontör yükleyin Tüm Mobil Öğrencilerler 10dk sı 2 Kontöre konuşun." Bunda sizin 150 kontör yüklemeniz şartı var. Eğer aradığınız kişi Mobil Öğrenci Tarifesi dışındaysa 2dk sı 1 kontöre konuşursunuz. Diğer GSM Operatörleri ise DK/2 kontör.

    Yani aradığınız numaranın da 150 kontör yüklemiş şartı olması diye bir kural yok :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: werty1905

    150 kontör yükleyince tüm mobil öğrencileri 10dakikası 2 kontöre arayabilirsin
  • yani arkadaşın sormuş olduğu ve benim de merka ettiğim soru şu özetle: eğer ayda 150 kontör yüklemezsek mobil öğrenci tarifesinden çıkmış mı oluyoruz?
  • Tarifeden çıkmış olmuyorsun, tarifenin sana sunduğu imkanlardan faydalanamıyorsun, faydalanmak icinde 150 kontor yükleyip, 30 günlük süreyi başlatman lazım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: sertaga

    yani arkadaşın sormuş olduğu ve benim de merka ettiğim soru şu özetle: eğer ayda 150 kontör yüklemezsek mobil öğrenci tarifesinden çıkmış mı oluyoruz?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: sertaga

    yani arkadaşın sormuş olduğu ve benim de merka ettiğim soru şu özetle: eğer ayda 150 kontör yüklemezsek mobil öğrenci tarifesinden çıkmış mı oluyoruz?



    yok benim sorduğum karşı tarafın da mobil öğrencilerce indirimli aranabilmesi 150 kontor yüklemesi lazım mı gibi birşeydi :)
    Yani aslında başka mobil öğrencilerin bizi indirimli araması için bizim 150 kontor doldurarak aktif hale gelmemiz gerek mi idi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.