Şimdi Ara

(3850-70 sahiplerinden yardım bekliyorum)ati 7.04 sonrası sürücülerle video hızlandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada dile getirdiğim gibi 7.04 sonrası sürücülerden bu yana bilinen; Amd nin sitesinde sürücüler ile ilgili bilnen sorunlar başlığı altında bir sorun geçiyor.Oda h264 vc1 gibi codeclerle sıkıştırılmış içeriğin; tam ekran oynatımı sırasında videoda anormal donmalar veya yavaşlamar olması.

    Adı geçen durum wmr7/9 renderless modda gerçekleşiyor yada haali yi seçtiğinizde.Overlayde ise sorun yok.Ancak overlay modda dahili alt yazı görüntüleme desteğinden mahrum kalıyorsunuz,(mkv mp4 ogm lerde gelen ass srt gibi alt yazıları kastediyorum)Adı geçen sorun daha ziyade anime seyreden topluluğu ilgilendiriyor.Benim bilmek istediğim ise şu:Hd3850 almayı düşünüyorum (Allah korkum azalırsa Cf de yapabilirim) 7.04 sürücüleri ile hd38x serisi vga kullanabilirmiyim ?


    Hd38x kartların sürücü geri uyumluluğu hangi sürücüye kadar zira ben 7.04 den sonrasını kullanmak istemiyorum video keyfimin yok yere ziyan olmasına tahammül edemem.8800gt de benim için hala anlamsız derecede pahalı bir kartt olduğu için hd3850 ye sıcak bakıyorum..Kartı kullan birileri varsa bana bilgi vermeleri beni çok mutlu eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbiat -- 7 Ocak 2008; 3:13:24 >







  • e pes diyorum :) boş tartışmalara geldimi kimse mangalda kül bırakmaz teknik bir sıkıntı dile getirince kimsenin ağzını bıçak açmıyor. çokmu sıkıcı ve önemsiz bir problem mi bu yahu. Koca forumda hd3850/70 sahibi adam yokmu yani ?
    garipsiyorum :)
  • kullanırsın tabikide niye kullanamayasın ama yinede son çıkanları denemeni tavsiye ederim
  • Kullandığım kart 256MB Saphire 3850 ve şu an oyun ve video amaçlı kullanıyorum, Hd videolarda, ve her tür codec te hiç bir sorunu ile karşılaşmadım, ger, uyumluluğuda zannederesem, 7.7 ye kadar ama tavsiyem 7.12 dir.
    ve senin korkularının anlamsız olduğunu düşünüyorum, yok eğer istediğin bir video programı varsa ancak yarın test edebilirim.
    Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: symbiat

    e pes diyorum :) boş tartışmalara geldimi kimse mangalda kül bırakmaz teknik bir sıkıntı dile getirince kimsenin ağzını bıçak açmıyor. çokmu sıkıcı ve önemsiz bir problem mi bu yahu. Koca forumda hd3850/70 sahibi adam yokmu yani ?
    garipsiyorum :)




    Tabii ki var ancak ben böyle bi problemle hiç karşılaşmadım.hd video bulunca takar tam ekran sorunsuz atlamasız yavaşlamasız izlerim dinlemem öyle codec modec

    düzeltme:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak74 -- 7 Ocak 2008; 10:52:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.