Şimdi Ara

bir çeşit ideal sevgili tanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1. İzlediğiniz futbol maçının en kritik dakikasında televizyon görüşünüzü kapatıp sen benimle hiç ilgilenmiyorsun demeli. Hatta televizyona olan ilginizi kırabilmek için cinsel oyunlara başvurup sizin dikkatinizi dağıtmalı. Sırf futbol maçını izlemeyesiniz diye size sunduğu cinselliği de ret ettiğinizde, bir dahaki sizin cinsel birleşme talebinizde bu olayı hatırlatıp size eziyet etmeli.


    2. Selaymün aleyküm, eywallah gibi şu anda ciks gençliğin trendi olan deyimleri kullandığınızda sizi anadolu’lu veya taşralı olmakla suçlamalı ve siz ona Özcan Deniz’in neden prim yaptığını sorduğunuzda cevap verememeli.



    3. Sizin önemli sınavınız şöyle dursun, sevgilinizin bitirme tezini hazırlamak için gecelerce sabahladığınızda değil size bir kahve koymayı, 11-12 gibi kafayı vurup yatmalı ve daha sonra sizin onun tezini hazırladığınız zaman için onunla hiç ilgilenmediğinizi iddia etmeli.


    4. Oyuncak falan hiç mesele değil, sizin hobilerinizi geçin, bundan sonraki hayatınızı onun hobileri için geçirmenizi talep etmeli.


    5. Onunla uzun alışverişlerden zevk almadığınızı dile getirdiğinizde, eski erkek arkadaşının hiç de böyle davranmadığını size hatırlatmalı. Siz de o zaman onunla alışverişe çık demeyi kendinize yediremediğiniz için uzun alışverişlerden zevk almayı öğrenmelisiniz.


    6. Çiçek dediniz de aklıma geldi, kadınlar veya anneler günü gibi özel bir günde sizin ona, annesine ve hatta ablasına göndereceğiniz çiçeğin kendi annenize göndereceğinizden daha çabuk yerine ulaştığını kontrol etmeli.


    7. Dağınıklığınızdan şikayetçi olmasına karşın eve dağıtmak için ekstra çaba sarf etmeli ve hatta evinizin dağınıklığını düzeltmezseniz size bir daha gelmeyeceği tehdidini savurmalı.


    8. Kavga ve bana bir kahve koyar mısın ha, kalk da kendin koy ayı demeli bence.


    9. Ya ne alakası var ya, size bir saat kadar uzun bir süre ulaşamadığında, sizin başınıza kötü bir şey gelmesi gibi bir ihtimali hiç düşünmeden ve bunu size söylemeden, size fırça çekmeli. Hatta artık seni hiç aramayacağım demeli ve siz onu günde 10 sefer ve birkaç gün üst üste arayana kadar da aramamalı.


    10. Kural 10, kız arkadaşlar hiçbir zaman kaybetmez.



    alıntıdır......







  • ideal in çeşidi olmas
  • benim için ideal farklı ama
  • sende haklısın

    takılmayın sis bu gece benim dediklerime fasla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.