Şimdi Ara

fiyat nasil yardim edermisiniz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar ben 99 model focus ghia buldum araba henuz 95000 kmde ve temiz fiyat olarak 15.500 ytl daha da dusuremedim. ayni fiyatlarda 2000yada 2001 ambiante filan alinabiliyor sanirim ve bu benim ilk aracim olacak yardim edermisiniz fikirlerinizi soylermisiniz???



  • hocam bende 2000 model ghia almıştım 7 ay önce.76000 km de idi ve temizdi.bende 17000 ytl vermiştim.chia cidden farklı bi araç bence.içindeki maun kaplama bile apayrı gosterıyo arabayı.ben aldıgımda arabadan anlamayan tipler bu sıfır mı-lüks heralde konsol maun kaplama demişlerdi.sen yine piyasasını araştır ama ghia ghia dır.bide benim kanım bütçeni azcık daha zorlayabılıyosan 2000 ve üzeri al.bu tamamen psikolojık bişsey satarken çok işine yarar.19900 ytl ile 20000 ytl arasındaki fark gibi.2000 model araba direk yeni gibi oluyo:)
  • Araba temizse 15.500 verilir fiyatı normal, düşünme al...
  • Selpak arkadışın dediğine katılıyorum. Gerçektende öyle. 2000 ve üstü bulursan daha iyi. Ama uzun yıllar binmeyi düşünüyorsan yani 1-2 yılda satmayacaksan çok da önemli değil.
    Fiyata gelince arabanın değişensiz boyasız ve orjinal km de olduğunu düşünürsek fiyat iyi.
    O fiyata dediğin ambiantelerden bulursun ama gerçekten ghianın farkı çok. Helede Krem döşeme maun kaplama olursa süper ötesi olur.
  • Selamlar,

    Araç temizse fiyat normal, arkadaşların dediği gibi 2000 sonrası alırsanız daha da iyi olur. bundan 1999 lar kötü diye anlam çıkarmayın, 1000-2000 ytl farka daha temiz ve yüksek modelli bir araç bulmak söz konusu olabilir.
  • temiz bir araçsa ve içine sindiyse al derim...
    ghia donanımı farklıdır....
    quote:

    Orjinalden alıntı: polen06

    selamlar ben 99 model focus ghia buldum araba henuz 95000 kmde ve temiz fiyat olarak 15.500 ytl daha da dusuremedim. ayni fiyatlarda 2000yada 2001 ambiante filan alinabiliyor sanirim ve bu benim ilk aracim olacak yardim edermisiniz fikirlerinizi soylermisiniz???
  • tesekkur ediyorum yorumlariniz icin//ustune 1000-2000 ytl daha koyabilmem icin 2-3 ay beklemem gerekir buda piyasanin canlanmasi demektir diye dusunuyorum. bu araba icime sindi ve kafama takilan sorunu 99 ve 2000 model diye bir fark olmasidir. satarken bir problem olabilir belki ama ben en az 3yil alacagim arabayi satmayi dusunmem kullanirim.
  • Uzun yıllar bineceksen mesele değil. Zaten önemli olan içine sinmesi. Ama model durumu gerçekten bir derece öneml. Geçen gün pazarda aynı şey yaşandı. 89 şahin mi yoksa 90 şahin mi. Aslında aralarında 1 yaş var ama. Sanki 89 şahin çok daha eskiymiş gibi. Nede olsa 80 li yılların arabası. Zamanı gelince Sen satarken de alacak kişi 99 mu yoksa 2000 mi alsam diyecektir.
  • haklisiniz ben olsam bende oyle dusunurdum..pazarda fiyatlar nasil? piyasa nettekilere gore nasil ankaradasiniz sanirim pazardan haberiniz vardir.
  • Ankara oto pazarı ile internetteki fiyatlar aynı. Bu sadece focusta değil tüm modellerde de böyle. Sadece Fazla piyasası olmayan araçların fiyatı biraz değişken o kadar. Yani internet fiyatları hep pahalıdır diye birşey yok. Pahalıda var ama sonuçta iş pazarlığa girince ciddi bir fiyat oluşuyor. Ayrıca Pazarlıksız diyenlere bakmayın. 19.000 Pazarlıksız 2003 focus hb 17.800 e bitti. Şimdi bu pahalı mı ucuz mu bilemeyiz. Sonuçta Piyasa alıcı ile satıcı arasında belirlenir.
  • orasida oyle tabi is tamamem pazarliga kalmistir satici gercekten satmak istiyorsa bence biraz fiyat kirabilir..bu arada almak istedigim focusun sahibi kaydini devrini hemen alirsin ocak vergiside sana ait filan demeye basladi bende 2008e girmeyi bekliyorum bana devir icin borcu yoktur belgesi vercek ocak bandrolu ne kadar olur bilmiyorum ama mantiken onun odemesi gerekir diye dusunuyorum..ayrica burda forumda okudugum kadariyla focuslar iceriye ses alabiliyormus peki bunun haricinde soylenen karli yollarda cok fazla arkasi saga sola atiyor hafif kaliyor dedikleri ne derece dogru olabilir??
  • Bahsettiğin şeyler çok ince ayrıntılar. Bunları herkes anlayamaz. 100 Focus kullanıcısına sor en az 90 kişinin bunlardan haberi yoktur. Heleki içeriye ses alma meselesi. Şöyle düşün. Focustan inip tipoya binersen bırak ses almayı sanki dışarda gidiyomuş gibi olursun. Focusun üst segmentindeki arabalarla da focusu kıyaslarsan bir parça içeri ses alma durumu olabilir. Ama dediğim gibi bu değişkendir. Yani lastiklerden olabilir. Kapı lasitklerinden olabilir vs. şeylerden olabilir.
    Zaten focusun yol tuttuşuna kimse bir şey diyemez. Yol tutuşu açısında mükemmeldir.
    Bandrol konusunda ise bu tür konularda dikkat etmek gerekir. Yani ne senin verdiğin parada gözün kalsın nede onun arabada gözü kalsın. Aranızda anlaşın ama iki tarafda haklı durumda. Dolayısıyla ocak vergisini paylaşın derim ben...
  • orasida oyle tabi..iste daha oncede soyledim ya 99 model bi arabaya bu kadar para vermek beni dusunduruyor yoksa arabadan bi sikayetim yok..
  • O zaman toyota al 98 model abs li klimalı 16 bin ytl den aşağı bulamazsın...Nette 16.5-17.5 arasında fiyatları var temizlerinin..Km si de yuksek olur..Konforu da ghia gibi olmaz yol tutuşu da.. 1 model fark olması da cabası..Ben 83 bin de 16 ya alacaktım adam aynı gün 16200 e satmış arabayı,kaçırdım..Fiyat gayet normal bence..Temiz arabaysa alınır...Ekleyebiliyorsan da daha ust modellerini al tabii ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.