Şimdi Ara

Pejo 308 gören..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu çok garibime gitti ve konu açma ihtiyacı duydum.Ankara gibi büyük bir şehirde oturuyorum.ve yemin ederek söylüyorum daha 1 tane 308 görmedim piyasada.aracın çıktığı 1 ayı geçti.sadece ankaradamı böyle bu durum yoksa her yerde mi böyle?tutmadımı bu araç?pejonun büyük beklentisi vardı bu araç üstünde..



  • ist gibi bir sehirde en fazla 10 tane görmüsümdür ama bu normal daha yeni bir arac oldugu fazla satılmamasi dogaldir
  • Ben de İzmir'de oturuyorum bir tane siyahını gördüm. Dediğin gibi araç ortalıklarda yok. Herhalde yeni diye millet korkuyor olabilir. Ya da Fiyatı pahalı mı geliyor tam bilmiyorum. Ben de bu konuyu merak ediyorum.
  • ben izmirde gördüm 1-2 tane
    307 nin en son makyajlı hali bile bence çok geniş bir kitleye hitap etmiyordu ön tampon çok abartılıydı
    308de durum daha da abartılı olmuş bence.. arka ise önden tamamen alakasız heyecansız...
    teknik olarak iyi bir araç okuduğum kadarıyla ama tasarım da önemli bir faktör alıcı için...
  • haftanın yarısında istanbulda öteki yarısında ankaradayım.bu arac tutmaz!!!bunu 500 defa bi yerlerimiz yırtılana kadar söyledik ama bazı fanatik pejocular karşı gelmişti bu tezime.bu aracın tutmayacağına dair nedenleri daha öncede açıklamıştım yine açıklayayım.bi kere 307 ilk çıktığında adeta moda olmuş,herkesin beğenisini kazanmış ve tüm dünyada çok satmıştı.ancak bu satış başarısı 2004 ün sonlarına kadar sürdü.özellikle 2004 model makyajsız 307 ler piyasanın en sorunlu araçlarından biri haline geldi.307 yi alırken çok mutlu olupta kullanırken başını taşlara vuran birçok insan gördüm.308e geldiğimizde ise piyasaya çıktığı günden beri 307 gibi bir sinerji yaratmadı.307 den ağzı yanan tüketicilerin 308e yönelmeyeceği su götürmeyen bir gerçek.araca bakıldığında ise yeni bir kasa gibi değilde;sanki 307nin makyajlısı gibi görünüyor.zaten 307nin makyajlandıktan sonraki satış rakamlarına baktığımızda türk tüketicilerin pejodan ne kadar soğudukları da apaçık ortada.velhasıl kelam 2 ay önce savunduklarımı yine tekrarlıyorum:bu araba tutmaz!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: hastokatlı

    Bu konu çok garibime gitti ve konu açma ihtiyacı duydum.Ankara gibi büyük bir şehirde oturuyorum.ve yemin ederek söylüyorum daha 1 tane 308 görmedim piyasada.aracın çıktığı 1 ayı geçti.sadece ankaradamı böyle bu durum yoksa her yerde mi böyle?tutmadımı bu araç?pejonun büyük beklentisi vardı bu araç üstünde..



    bence artık millet bilinçlendi
    , aynı nımaraları yemiyo pöjo almıyo
  • ankarada bir tane gördüm siyah.
    tandoğanda ziraat in karşındaki büyük otelin önünde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

    haftanın yarısında istanbulda öteki yarısında ankaradayım.bu arac tutmaz!!!bunu 500 defa bi yerlerimiz yırtılana kadar söyledik ama bazı fanatik pejocular karşı gelmişti bu tezime.bu aracın tutmayacağına dair nedenleri daha öncede açıklamıştım yine açıklayayım.bi kere 307 ilk çıktığında adeta moda olmuş,herkesin beğenisini kazanmış ve tüm dünyada çok satmıştı.ancak bu satış başarısı 2004 ün sonlarına kadar sürdü.özellikle 2004 model makyajsız 307 ler piyasanın en sorunlu araçlarından biri haline geldi.307 yi alırken çok mutlu olupta kullanırken başını taşlara vuran birçok insan gördüm.308e geldiğimizde ise piyasaya çıktığı günden beri 307 gibi bir sinerji yaratmadı.307 den ağzı yanan tüketicilerin 308e yönelmeyeceği su götürmeyen bir gerçek.araca bakıldığında ise yeni bir kasa gibi değilde;sanki 307nin makyajlısı gibi görünüyor.zaten 307nin makyajlandıktan sonraki satış rakamlarına baktığımızda türk tüketicilerin pejodan ne kadar soğudukları da apaçık ortada.velhasıl kelam 2 ay önce savunduklarımı yine tekrarlıyorum:bu araba tutmaz!!!



    Belki fiyatlarda birşeyler yaparlarsa alınabilir.




  • aynı konu civic içinde açılmıştı
  • civic sedan çok var, nişantaşı'da range rover'dan sonra en çok bulunan araç :)
    308 de başladı yeni yeni, görüyorum.
  • Ankara'da 3 tane falan gördüm. 1 tane test ettim 4 oldu.
  • Daha 1 ay oldu acele etmeyiniz.
    Hangi araç olursa olsun bu kadar kısa zamanda heryerde görülmesi zor zaten.
    Sınıf lideri olamasa da sınıf ortalamasında satışlara ulaşacağı muhakkak.
  • yani bi megane2 nin bi astranın ilk çıktıkları zamanları hatırlıyorum da piyasada ne kadar da çok vardı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bluENight

    aynı konu civic içinde açılmıştı

    benzer şey olursa piyasayı kavuracak demektir
  • hergün en az 2 saati istanbulun işlek güzergahlarında geçen birisi olarak ne i30 gördüm ne c4 sedan gördüm ne de 308 gördüm başka yeni olup da göremediğim araçlar da vardır tabi ama şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar...

    zamana ihtiyaçları var derseniz itirazım olmaz ;)
  • 50 binlik bir taşra ilçesinde bende hiç görmedim ancak ortalık yeni civic sedan kaynıyor....
  • dün siyah renk gördüm Adapazarı merkezde
  • Yıl sonu olması ve daha eski kasa araçların çok cazip kampanyalar ile satılıyor olması bence önemli bir faktör. Genel olarak söylemek gerekirse 2007 de otomobil sektörü durgundu zaten, civic ve corolla haricinde öyle deli gibi satışı diğer modellerde yakalayamamıştı. Geçen mart başı yeni nesil corolla almış izmir gibi koca şehirde ilk üç ay tek başıma gezmiştim :D ama şimdi her yer corolla , taksiler bile... Biraz zamanı var 308'in
  • kayseride binen binio walla

    daha alınır araç yeni ama yukarıda yazıldıgı gibi

    test aracı haricinde bir tane bile i30 görmedim
  • i30 tutmadı

    fiyatlarına bakarsak tutmayacağı da belli.

    ama 308 için bunu söylemek için biraz erken.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.