Şimdi Ara

MP3 Player/Video Player Bölüm Kuralları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki kurallar bu bölüm çerçevesinde uyulması gereken kuralları içermektedir. Bölüm altında başlık açan kullanıcı, ana forum kurallarıyla birlikte bu kurallara da uymayı kabul eder.

    1) Konu başlıkları içerisinde hiç bir şekilde film, müzik gibi patent haklarıyla korunmuş içerik paylaşımı yapılmayacaktır. Deneme amaçlı dahi olsa (MP3 Player'ın video kalitesini göstermek) bu yapılamaz.

    2) Yeni başlık açmadan önce, açacağınız ürün veya soracağınız konu hakkında daha önce aynı başlığın açılıp açılmadığını kontrol ediniz. Bunun için forumdaki "Arama" fonksiyonunu kullanmalısınız. Arama yapacağınız yer olarak da "Mp3 Player/ Video Player" seçmeniz önerilmektedir.

    3) Konu başlıkları içerisinde forum kurallarını ihlal eden bir sorunla karşılaşıldığında lütfen "Şikayet Et" butonunu kullanınız. Bunun dışında başkası tarafından yapılan bir yanlışı sürdürmek, cevap vermek yasaktır.

    4) Bu forum kategorisi altında yalnızca MP3 Player ve Video Player ürünleri yer almaktadır. Bunun dışında yer alan müzik konularınız için forumun "Müzik" bölümünü, iPhone ile ilgili sorunlarınız için "Cep Telefonları" bölümünü ve diğer konularınız için de "Konu Dışı" bölümünü kullanmanız gerekmektedir. Şayet yanlış bir başlık açtığınızı fark ettiğinizde konuyu en kısa zamanda bir yöneticiye iletiniz.

    5) Bir ürünle ilgili sorun yaşadığınızda ya da bir şey danışmak istediğinizde, ilgili ürünün varsa mevcut başlığına yazınız.

    6) Başlıklarınızda "Lütfen yardım", "Acil..." tarzında etiketlendirmeler kullanmayınız. Konu açan ve sorunu olan hemen hemen herkesin konucu kendisine göre önemli ve acildir. Ayrıca belirtilmeleri karışıklığa neden olmaktadır.

    7) Açacağınız başlık adında, mesajınızda değindiğiniz ürünün markası ve modelinin mutlaka bulunmasına dikkat edilmelidir.

    8) Bu kurallar süreklilik arz eder. İleride yenilenmeleri, yeni kuralların eklenmesi veya eskilerinin değiştirilmesi mümkündür. Kullanıcı geçmiş ve gelecek olan bu kuralların tümüne uymayı şimdiden taahhüt eder.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.