Şimdi Ara

iTunes'ta Music Library nasıl yenilenir?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, itunes'la ilgili 2 problemim var, ben bu kadar rahatsız bir program görmedim ayrıca APPLE'ı da kullanıcılarını iphone'dan soğutma baabında bu kadar köşeye sıkıştırdığından dolayı ve itunes'la kısıtlayıp dosya aktarımını işkence haline getirdiğinden dolayı kınıyorum..

    Herneyse Music Library'deki listelediğim şarkılarımdan yeni playlistler oluşturup iphone'uma atıyordum ancak en son açtığımda yenilemek istediğim veya çalmak istediğim parçaları aynen resimdeki gibi bir hatayla sanki yerleri değişmiş gibi gösteriyor.. Yanında ünlem ibaresi çıkıyor..

    Bu music library'i bütün parçaları tekrar kendi bulup listesine eklemesi için nasıl refresh edebilirim?.. Aynen itunes'u ilk kurduğumdaki gibi otomatik olarak programın kendi bilgisayardaki tüm mp3'leri bulup yenileyebilir sanırım, bu şekilde çözebilirim..

    Bir de albümlerin ve parçaların tag'larını birebir ayrı yapmama rağmen ve de kabul etmesine rağmen bazen kafasına göre itunes yine aynen resimdeki görülen gibi birkaç farklı albüme ayırabiliyor, bu konuda fikri olan var mı?..

    Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar..

     iTunes'ta Music Library nasıl yenilenir?..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.