Şimdi Ara

N73 ME YAZILIMI GÜNCELLEMEK İSTEYENLER DİKKAT !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EWT ARKADAŞLAR ELİMDE 4 GÜN ÖNCE BU FORUMDAN ALDIĞIM N73 me CEP TELEFONU VAR...ŞÖYLE BİRAZ ARAŞTIRDIM VE TELEFONUN ÜSTÜNDEKİ YAZILIMIN BİR ÜST VERSİYONU ÇIKTIĞINI ÖĞRENDİM..SONUNDA DA NOKİANIN UPTADE PROĞRAMINDAN SÜRÜM YÜKSELTMEYE ÇALIŞTIM..HERŞEY OLUMLU GİTTİ BİR SÜRE..HERŞEY SORUNSUZDU..BİRDEN HATA VERDİ KABLONUZU TAKIN DİE...BAKTIM KABLO SAĞLAM..DAHA SONRA TELEFONA BAKIĞIMDA TELEFONUN AÇILMADIĞINI GÖRDÜM...HEMEN GARANTİ SERVİSİNDE ÇALIŞAN BİRİSİNİ ARADIM VE DANIŞTIMM...BANA YÜKLEYEME ÇALIŞTIĞIM SÜRÜMÜN FASON ( ORJİNAL OLMAYAN ) OLDUĞUNU SÖYLEDİ...KEŞKE ONA DANIŞARAK YAPMAMI FALAN YAPMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ AMA ÇOK GEÇTİ ARTIK...TELEFON ŞU AN ŞARJI BİLE GÖRMÜYOR ARKADAŞLAR...HİÇ AÇILMIYORR..SAKINA SAKIN BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN.. AYRICA BU TELEFONA NE OLMUŞ OLABİLİR..BİLGİNİZ VAR MI...

    YÜKLEMEYE ÇALIŞTIĞIM SÜRÜMÜ === N73 (RM-133) 4.0736.3.2.1 ((DENEMENİZİ TAFSİYE ETMEM))

    N73 Ü SATEN BAYRAMDA BİŞİLER ÇEKMEK İÇİN ALDIM YANİ KAMERAYI YANIMDA GEZDİRMEKTENSE BUNU TAŞIYIM DEDİM..AMA EĞER BU ATMAYA ÇALIŞTIĞIM YAZILIM FLAŞLARI ÇÖKERTTİYSE TELEFON BAYRAM YÜZÜ GÖREMEYECEK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinkara -- 16 Aralık 2007; 16:36:39 >







  • ßi araLar ßende version yükseLtmek için denicektim ama sonra vaz geçtim telefoncuya sordum kendi kafana göre atma telefonda sorun çıkabilir demişti
  • yüklemeye çalıştığın sürüm fason falan değil. Nokia'nın N73ME için çıkarttığı gerçek sürümüdür. Bu sürümü kullanan çok kişi var forumda. Update sırasında telefonu göçerten de çok kişi oldu. sen de onlardan birisisin malesef. Son iki sürümü (düz - 4.0735.3.0.2 | ME - 4.0736.3.2.1) kesinlikle önermiyoruz. Sorunlu sürümler. Update yapmadan önce aşağıdaki mesajı okusaydın bir nevi faydası olurdu sana Orada konuşuldu bu konular. Geçmiş olsun demekten başka yapacak birşey yok.

    http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm
  • PEKİ BUNU BEN KENDİM HALLEDEMEM Mİ ACABAA YANİ SERVİSE VERMEDENN ESKİ SÜRÜMÜNÜ ATABİLİR MİYİZKİ...UFF GERÇİ TELEFON HİÇ AÇILMIYOKİ..
  • Kendin yazılım atamazsın malesef. servis UFS kiti ile yazılım atacak. yapılır ama sorun olmaz. sıkma canını. servisten v4.0727.2.2.1 idi sanırım ME için son iyi sürüm. onu iste onu yüklet. Bu topic forum kuralları gereği yakında kilitlenir. sorun olursa ana konulardan sorabilirsin.
  • hımm şunu anlatmayı unuttum....telefonu işte forumdan aldım 4-5 gün önce...aldığım abim telefonun kapağını değiştirip servise verdiğini söledi...kapak siyah ,,servise gittiğinde de demekki me yazılımı atmışlar..ben bugün kontrol ettimde cihazın arkadasındaki kod me kodu değil..düz n73 kodu..yani bu telefon fabrika çıkışı olarak düz n73 görünüyo..buda bi sorun olu heralde...
  • sorun yaratmaz. düzü me yapıp kullandık zamanında. ben hiç yapmadım da forumda yapan çok var. aynı donanıma sahip nasılsa iki cihaz da. servis olayı anlamadıysa onu bilemem de senin olayın update sırasında karşılaşılabilecek bir sorun. kablonun temazsızlığı tüm işlemi tehlikeye sokuyor.
  • son birşey soruyum sanaa ŞİMDİ BENİM CİHAZ YAZILIMLA DÜZELTİLEBİLİR Mİ ....YOKSA FLASHI MI GÖÇERTTİM BENN...YANİ BU GİBİ DURUMLARDA NASIL SORUN ORTAYA ÇIKIYO
  • telefon hiç açılmayacağı için Box olarak tabir edilen UFS kitleri ya da benzerlerini kullanarak özel kablolarla telefona yeniden yazılım yüklenir. Bu işlem sırasında telefonun flash'ı silinip tekrar yazılır. Bazen servisler de telefonu çökertebiliyor. Duyuyoruz. Bence onlar UFS ile yapmıyor bu işi. Bozunca da bir üst seviye servise (UFS ile yazılım atan) yolluyorlar. Olay bu. Yüksekten düşük sürüme de geçiş mimkün UFS ile...
  • anladım içim rahatladı vallaha o zaman ben onu 20 dk de yaptırırım herhalde sadece yazılımsa tabikii...inşallah öyledirr...bayrama lasım telefon bana...çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..
  • Fason sürüm diye bir şey olur mu Allah aşkına?
    Nokia'nın kendi programı ile yüklersen yazılımı fason mason değil kendi orjinal yazılımı olur.
  • BNM ARKADASIN TLFNUNA 4.0735.3.0.2 VERSIYONUNU YUKLEDIK ..GAYET NORMAL CALISIYO SU ANDA !! ..NIYE ONERMIYOSUNUZ YENI CIKTIGI ICINMI YOKSA BISEYLER DAHA MI KOTU CALISIO BU PROGRAMDA ???

    PARDON SURUMU YANLIS YAZMISIM..
    quote:

    Orjinalden alıntı: Network KILLER

    yüklemeye çalıştığın sürüm fason falan değil. Nokia'nın N73ME için çıkarttığı gerçek sürümüdür. Bu sürümü kullanan çok kişi var forumda. Update sırasında telefonu göçerten de çok kişi oldu. sen de onlardan birisisin malesef. Son iki sürümü (düz - 4.0735.3.0.2 | ME - 4.0736.3.2.1) kesinlikle önermiyoruz. Sorunlu sürümler. Update yapmadan önce aşağıdaki mesajı okusaydın bir nevi faydası olurdu sana Orada konuşuldu bu konular. Geçmiş olsun demekten başka yapacak birşey yok.

    http://forum.donanimhaber.com/m_9597862/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 16 Aralık 2007; 18:46:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinkara

    PEKİ BUNU BEN KENDİM HALLEDEMEM Mİ ACABAA YANİ SERVİSE VERMEDENN ESKİ SÜRÜMÜNÜ ATABİLİR MİYİZKİ...UFF GERÇİ TELEFON HİÇ AÇILMIYOKİ..


    Ya ßu durumda Yani teL. versiyon atınca sorun çıkarsa garanti kapsamına girmiyo sanırım (Yanlışmı Doğrumu ßiLmiyorm ßiLenLer ßiLgilendirsin Lütfen)
  • Cihazımı forumda bulunan yazılım tavsiyesine göre (N73 ana topic) güncelledim herhangi bir sorun çıkmadı,ancak sen güncelleme yapmadan önce nss ile dil kodunu yazmayı unutmuş olmayasın?
  • Cihazımı forumda bulunan yazılım tavsiyesine göre (N73 ana topic) güncelledim herhangi bir sorun çıkmadı,ancak sen güncelleme yapmadan önce nss ile dil kodunu yazmayı unutmuş olmayasın?
  • ßi araLar ßende version yükseLtmek için denicektim ama sonra vaz geçtim telefoncuya sordum kendi kafana göre atma telefonda sorun çıkabilir demişti
  • Açıklama : Bu program sayesinde ICQ , MSN ve AOL Ceptelefonunuz üzerinden bağlanabilirsiniz.
    Boyut : 96 KB. (winzip)
  • ben telefonu yeni aldım ve bunda V.4.0727.2.2.1 var. bunu güncellememe gerek var mı? sakın yüklemeyin dediğiniz bunun bir üst versiyonumu yoksa arada başka güncellemeler var mı?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Torinolu

    ben telefonu yeni aldım ve bunda V.4.0727.2.2.1 var. bunu güncellememe gerek var mı? sakın yüklemeyin dediğiniz bunun bir üst versiyonumu yoksa arada başka güncellemeler var mı?




    arkdaşlar ben bu sorunumdan sonra en son sürü attırdım yukarıda işte yüklemeye çalışırken telefonu bozduğum sürümü..sakın yüklemeyin önermem..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metinkara

    arkdaşlar ben bu sorunumdan sonra en son sürü attırdım yukarıda işte yüklemeye çalışırken telefonu bozduğum sürümü..sakın yüklemeyin önermem..


    ustad ben en son sürüm olan 4.0736.3.2.1 yükledim ve cihazda cok şükür sorun yok. network sana acıklamasını yapmış versiyon eskilere göre belki sorunlu olabilir ama ben hala bir sorunla karşılaşmadım zaten network killerin bahsettiği sorunda senin yaşadıgın sorun degılde daha basıt sorunlar.

    senin telefonundaki sorun sürümle alakalı değil senin yükleme esnasında telefonun kablosunu hareket ettirmenden ve teması kesmenden kaynaklanıyor. ben güncelleme yaparken mutlaka laptopta yapıyorum(elektrik gidersede diye işi garantiye almak için). ve guncelleme bitene kadarda masanın yanına bile yaklaşmıyorumki yanlışlıkla teması kesmeyeyim.. network killerin başlıgında bu konular detaylı olarak anlatılmıştı oradanda inceleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayene -- 24 Aralık 2007; 18:58:37 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.