Şimdi Ara

A100-599 recovery sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A100-599 kullanıyorum, recovery diski kullanarak format atmak istedim, recovery 2 seçenek sundu, ilki diski komple silip yeniden kuruyordu, 2. seçenek ise sadece ilk partition u silip kuracaktı, 2. yi seçtim ancak kurulum yarıda kaldı (imaj dosyası için yeterli disk alanı yok manasında bir uyarı aldım). 1. seçeneği seçmekten başka alternernatif görünmüyordu fakat C: haricindeki sürücülerin de uçacağını kestirip, xp kurdum ve bilgileri yedekledikten sonra, vista kurulumuna geri döndüm.

    Bu iş açıkçası canımı sıktı, çünkü senelerdir farklı windowslarda C ye format atarım D durur, bütün bilgiler korunur bu şekilde, şimdi bilgisayar üzerinde deneme yapıyorum bir dahaki recovery maceralı olmasın diye, ilk partition u sil dediğimde boyutu 1.50 gb olanı sildiğini fark ettim, bu da recovery dosyalarının olduğu kısım, oysa ben bilgisayarımda C ismi ile görünen yeri silmek istiyorum.

    Bu durumla ilgili daha önce Red Baron bir mesaj atmış ancak onun bilgisayarındaki çözüm bende işe yaramadı. Bununla ilgili görüşlerinizi yardımlarınızı bekliyorum.



  • O ikinci seçenekte şöyle birşey yazar:recover the first partition of the disk(without winre) bu parantez içindekiyle beraber anlamı şudur.winre hariç olmak üzere c yi yeniden kur.Hayret yani nasıl sadece winre yi silmiş. Yani toshibaların recovery si böyle olması lazım.bende a200 var bu şekilde diyor.sizinki de aynıdır muhtemelen.
  • "recover the first partition of the disk(without winre)" aynen bu yazıyor bende de, ancak sonradan şu uyarı çıkıyor:

     A100-599 recovery sorunu


    Görüldüğü gibi C:'ye değil recovery partition'a kurmaya çalışıyor windowsu..
  • aynı durum bende de oldu. ben de forumda bunla alakalı konu açmıştım ve yardım eden arkadaşlar oldu ama işe yaramadı..
    ve bsürü veriyi yedekleyerek hddyi komple formatlamak zorunda kaldım malesef..
    ve hala bu işin bi çaresini bulabilmiş değilim. bi çaresi olan varsa ben de bekliyorum
  • Disk üzerinde ilk partition olarak görünen 1.5 gb lık bölüm recovery dvd olmadan geri yüklemeye yarıyor ancak denediğim kadarı ile orda da dvd yi takın diyor.

    WinRE sürücüsünü komple kaldırdım ve diğer partitionlara ilave ettim, şimdi ilk partition C: olarak görünüyor ve kurulum sırasında 2. seçeneği seçtiğinizde sistem doğru yere yükleme yapıyor. WinRE sürücüsünü ben Norton Ghost ile sistemi boot edip kaldırdım, ayrıca Acronis Disk Director ve Partition Magic (Vista'da çalışmıyor) ile bunu yapabilirsiniz.
  • yani WinRE olmadan recovery yapabildin? o zaman bu WinRE ne işe yarar ki xD
  • WinRE, recovery dvd olmadan recovery yapmak için, windows açılırken F8'e basıp menüden ulaşılabiliyor ancak bende çalışmadı denemem sonucunda..

    quote:

    Orjinalden alıntı: Crosshair

    yani WinRE olmadan recovery yapabildin? o zaman bu WinRE ne işe yarar ki xD
  • ben de o işe yarıyo diye biliyorum ama F8 'le bende de çalışmıyor..
    o zaman WinRE'den kurtulmak bi zarar getirmez :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.