Şimdi Ara

cafeye server kuracam bi bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyunları müşteri bilgisayarlarında ağdan server üzreinden çalıştırmak istiyorum bunun için nasıl bir sistem toplamalıyım nasıl bir şey benim işimi görür yardımcı olurmusunuz. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın soruma cvp olacak en yakın yer burasıydı sanırım..



  • ben önermem çok sıkınrtı çekersin düşünsene 10 kişinin aynı anda bir oyunu açtığını serverden
  • iyide millet bırakın lan üzerini net üzerinden 1000lerce kişinin bağlanıp download ettiği makinalar nasıl çalışıyor.. ben kıytırıktan lan ndestekli raid 0 external hdd kullanıyom onda bile sıkıntı cekmeden oyunları açmayı başardım. zoru başarırım imkansız zaman alır..
  • acaba o arkadaşın kuracağı sistem senin dediğin gibi mi o kadar maliyete girebilir mi? gerek yok bence server kurmaya cafe için en falza alacağı bir disk ekstradan
  • Tam olarak yapmak istediğini açıklar mısın ? Ben de merak ettim yapmak istediğini.

    O 1000lerce kişinin oyun oynadığı sunucular server-client mantığı ile çalışıyor ki bunu mu yapmak istiyorsun yoksa tüm bilgiler ana makinede olsun, diğer makineler ona bağlanıp, oyunları onun üzerinden mi çalıştırsın diyorsun ?

    Arasında dağlar kadar fark var...

    quote:

    Orjinalden alıntı: sezmel

    iyide millet bırakın lan üzerini net üzerinden 1000lerce kişinin bağlanıp download ettiği makinalar nasıl çalışıyor.. ben kıytırıktan lan ndestekli raid 0 external hdd kullanıyom onda bile sıkıntı cekmeden oyunları açmayı başardım. zoru başarırım imkansız zaman alır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.