Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
5
Favori
48.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Clan ile ilgi yenilik duyuru gibi bilgileri bu topic altinda vereceğim .İlerde bir web sayfası açabiliriz. Ama şu an burdan devam edecez.

    Abyss traprock klanımız 38 üye ile yoluna devam ediyor. 4gün sonra 2 yeni arkadaş katılacak aramıza. Öncelikli sorunumuz yüksek onlineye hala çıkamamaış olmak. Yeni gelen arkadaşlar da RBPp harici kasmyai pek istemediklerini görüyorum. Sizlere şunu söylemek istiyorum. ÇAlışmadan çabalamadan kazanamassınız. RBP de yapacaz ama mutlaka düzenli olarak lv arttirilmasi gerekiyor. Clan depomuzda 15 adet doom leather parcasi var. Spoilledik ve 3-5 adet de doom leather recibe. ihtiyacı olan alip craftlayabilri. Ptesi 5 te catalara kayıt acılıyor. Down a kayıt olmayı unutmayın.

    Bu hafta 2 kisi clandan cıkartıldı, çıktı. Duzensin online yuzunden.
    1. GirdTR çıkarıldı
    2. Yagmur isimli char kendi istegi ile cikti. Biz başarılar diliyoruz bu arkadaşlara.

    Duyuru:

    Clan alt lv sınırı lv60 olarak belirlendi. Pazar gunu akşamı eğer hala 60lv in altında olan olursa klandan çıkartılrak kendisine başarılar dilenecek.
    İtem için bu haftanın tamamında catalarda kasacaz. RB bulursak keseriz. Simdilik söyleceklerim bu kadar. Görüşmek üzere ii oyunlar.



  • hımm ewt guzel olmus benim gibi oyuna giremeyn biri buradan takip eder enazndan.arkdslr sizleri bekliyoruz siegeye falan girmiyoruz.siege yeni sawas demek kasmanız zorlaşacak.biz zewkimizden feragat ediyoruz sizlrden de biraz daha fazla caba bekliyoruz.ama rb yok denince oyundan cikan arkdslr war.bufsiz party dısı kalıp rb partylere alınmayan tank bilirim ben suan o bir nobless we elit bir tank oldu.onemli olan hedefi koymk we bunu gercekten istemek.lvl alınki işin eğlenceli kısmlrına gecelim hep beraber.
  • Evt rb yoksa catalarda cok guzel kasılabilir arkadaslar sonuc olrak bızlerde sureklı rb keserek kasmadık catalarda hem drop hemde exp cok kısa zamanlarda kasılabilir
  • XP kasmayı RBP ye bağlayan arkadaş yada arkadaşlar daha işin başından bitirmiştir olayı. Low rate demek High zahmet demek katlanamıyosan geçicen PVP servera orda paso birbirini kesmece oynican.

    Clanda allaha şükür hemen hemen hepimiz olgun yaşlardayız ve kimin ne yaptığını anlayacak kadar olgun insanlarız. Aynı zamanda aynı olgunlukta anlayışlı da. Şuan clanda bishop ve pp eksikliği göze çarpıyor. Ben pp olarak alındım ve bekleneni gerçekleştirmek için elimden geldiğince gayret ediyorum. Şaun aktif 1 pp var ve arkadaşımız sedat daha ilk lineage 2 tecrübesi olmasına rağmen pp ile xp kasan bulamayınca kendisi solo kasiyor. Bu ders alınacak bir davranıştır.
  • Sedati yani RODE isimli arkadaşımızı üstün başarısından dolayı tebrik ediyorum. Herkez mob keserken o kenarda heal,buff veriyor. Çok sıkıcı gözüken bir görevi olduğu doğru fakat o party nin o moblari kesmesi tamamen rode ye bagli. O olmasa o party orda mob kesemicek. Bu bir takım oyunu ve kimin kestigi kimin ne yaptığı önemli degil. Sonucta party exp lv e göre bonusları ile eşit dagılıyor. l2 bir takım oyunu. Takım başarısı bireysel başarıdan önce gelir. Rode nin bu azmi ve başarısı clan yöneticileri tarafından görülüyor ve ödüllendirilecektir. Ödül sürpriz :D.
  • sizden varya bi şirkete süper yonetıcı olur hea şaka maka basarılarınızı dilerim...
  • Tebrikler Sedat
  • Evet arkadaşlar, yepyeni bir yapilanma içersindeyiz yeni arkadaşlara mümkün oldukça destek oluyoruz. Ben bu son zamanlarda fazla aktif olamiyorum çeşitli durumlardan ve özel durumlardan dolayı, belki de gereken görevlerimi de clan lideri olarak yerine getiremiyorum ama hiç bir zaman gözüm arkada değil benden daha da iyi bir dostum var ki "Adnan" bunu hiç bir zaman eksikligini hissetirmiyor. Sistematik, kararlı, doğru işler yaptığı için Herkesin huzurunda Teşekkür ediyorum...

    L2 bu bir oyun ama oyun bile olsa bir arkadaş bir dost kazanmak gibisi yok.. iyi oyunlar.. Keyfiniz bol olsun..
  • Lineage2 olympiad larına sokalım sizi
  • Nanda ve MAximum Nobless oldular. Artik olimpiadlardaiz. Bizden daha donanimli oyuncular var biliyorum ama olimpiad bir spor. Spora destek olmalıyız. Morfi Varka görevini bitirdi. Kendisine hayirli olsun diyorum. Catalar acildi. lv42 moblarin olduğu cata brandet SOP deposudur. lv60+ moblarin olduğu catacomb witch güzel bir kasma mekanı figderlar için. Biraz ilerlenirse lv69 Pdefi olmayan güzel moblarda var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anthon

    Nanda ve MAximum Nobless oldular. Artik olimpiadlardaiz. Bizden daha donanimli oyuncular var biliyorum ama olimpiad bir spor. Spora destek olmalıyız. Morfi Varka görevini bitirdi. Kendisine hayirli olsun diyorum. Catalar acildi. lv42 moblarin olduğu cata brandet SOP deposudur. lv60+ moblarin olduğu catacomb witch güzel bir kasma mekanı figderlar için. Biraz ilerlenirse lv69 Pdefi olmayan güzel moblarda var.


    maxi kız sen noblesmi olduntebrik ederim.
  • uhh pardon nanda da olmuş.diğer chrlar nobless olunca unutmusum seni tbrk etmeyi aduuasokun melekleri nobless
  • tşk asok. Herkez clanda nobles olacak. Bunun için çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Cataların kurutulması gerek. AA işinde de ii para var. 1:5 gibi rakamlardan en kotu satilir. Gunluk temiz lv kasarak 30kk (2-3 saat max) elde edilebilir.
  • Anthon abimin Yardmiyila bd sshadow dance siyle belli yerleir gectikten sonra
    sabah 6.5 dogru OGUZHAN xHellSinGx [WErmacht ] abilerimin yardimlariyla doomcryer oldum
    Sabah 7.5 kalkip derhaneye gidip o uykusuzlukla 2kisi devirdim 3 geliyordu ama tuttular Harbi kalibimin adamiymisim Adam Dovmek pvp de kadar zevkli
  • Bende işallah bu gece 73 olucam (%44 kaldi^^). Sonraki hedef ise yarın 74 olmak. Bekle beni sub pp geliorum^^
  • bende en kisa zamanda yine online olcam bu aralar birza isim cikti =.= off poff

    Lilalo = ROZENCRANTZ=İREMSU=NARCİSSA=ELENBETRİX
  • Ulen sukurler olsun sonunda suraya uyzulugu bırakıp bı uyelık aldım....heytttttttttt beeeeeeeeeee ben geldım loooooooooo...ayaga kalkın bı karsılayın 20 den az mesaj ıstemem cıceklerıde evıme gonderın :))))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: noskia

    Ulen sukurler olsun sonunda suraya uyzulugu bırakıp bı uyelık aldım....heytttttttttt beeeeeeeeeee ben geldım loooooooooo...ayaga kalkın bı karsılayın 20 den az mesaj ıstemem cıceklerıde evıme gonderın :))))

    hoşgeldin kırmanım şeref werdin.bu arada kurbaalr canlandı hadi gell içecez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MORFEUS

    Anthon abimin Yardmiyila bd sshadow dance siyle belli yerleir gectikten sonra
    sabah 6.5 dogru OGUZHAN xHellSinGx [WErmacht ] abilerimin yardimlariyla doomcryer oldum
    Sabah 7.5 kalkip derhaneye gidip o uykusuzlukla 2kisi devirdim 3 geliyordu ama tuttular Harbi kalibimin adamiymisim Adam Dovmek pvp de kadar zevkli


    tebrkler ama bu bişe deil hala cov yok we pvp sadece abyste dershanede deil ya da herhngi bir yerde
  • kurbagalı koyun cobanları alayınızı ozlemısem..ama bu sogukta oten kurbaganın ben yengesını seveyım :)))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.