Şimdi Ara

SONY NWD-B105 2GB mı,SAMSUNG YP-U3QB 2GB mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.SONY NWD-B105 2GB MP3 PLAYER

     SONY NWD-B105 2GB mı,SAMSUNG YP-U3QB 2GB mı?


    Yerleşik pille 12 saat devamlı çalma
    Ses Kaydı özellikli kullanışlı işlev.
    3 satır renkli kolay görünebilen LCD
    6 ekolayzer ayarıyla kendi ses türünüzü seçin.
    İstediğiniz şarkıları kolaylıkla arayabileceğiniz akıllı müzik sıralama işlevleri - Klasör, Dosya adı sıralama veya Şarkı/Albüm, Sanatçı adı
    Ağ işlevi
    Yüksek hızlı veri transferi VAR
    USB Bağlantısı VAR
    Seçilebilir veri sıkıştırma (ATRAC3 / ATRAC3plus) YOK
    MP3 / WMA / WAV''dan ATRAC3 ya da ATRAC3plus''a veri dönüştürme YOK
    CDDB otomatik müzik bilgisi transferi YOK
    PC üzerinde müzik bilgisi düzenleme VAR
    PC üzerinde Network WALKMAN® kontrolü VAR
    Bellek
    Tümleşik flash bellek (MB) 2G
    Çalma ve gösterme
    ATRAC3 çalma YOK
    ATRAC3plus çalma YOK
    Grup işlevi çalıştırma VAR
    Tekrarlama VAR
    Karışık VAR
    Clear Bass YOK
    Tut VAR
    MP3 doğrudan çalma VAR

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd71511#tablnk

    2.SAMSUNG YP-U3QB 2GB

     SONY NWD-B105 2GB mı,SAMSUNG YP-U3QB 2GB mı?


    Genel
    Bellek Kapasitesi : 2GB
    Ekran : 1.0" Mono 4 Satır 128 x 64
    İnce direkt USB
    Türkçe Menü
    Ses kaydı (RDS- EU)
    Dokunmatik tuşlar
    MTP, RDS

    Fiziksel Özellikler
    Ağırlık : 22.8 gr
    Ebat : 25.4 x 80 x 11 mm

    Pil
    Tip : Li-Polimer
    Çalma Süresi (Ses) : 15 saat Max.

    Desteklenen Dosya Formatı
    Formatı : MP3 , WMA , Ogg, ASF (sadece ASF Audio)

    DRM
    WM9DRM
    WM10DRM

    Ses
    Önayarlı EQ : 12 (DNSe 4)
    Kullanıcı EQ
    DNSe
    Çıkış : 20mW/Kanal

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50040

    Arkadaşlar ikisi birbirine çok yakın ürünler ama bu ikisi arasında seçim yapmam gerek sizce hangisini seçmeliyim,bu ürünleri kullananların tavsiyeleri nedir?
    teşekürler.







  • Ben de ikisi arasinda kaldim. Simdilik Sony ilk tercihim.
  • sony.

    iksini de inceledim. u3'ün usb girişi çok basit ve her an bozulabilir. u3 resimde göründüğü gibi güzel değil.

    bence sony. sony b103' ün detaylı incelemesini yaptım forumda. 1gb ve radyosuz versiyonu.

    unutmadan, atrac yok bunu sen de yazmışsın. ben olsam e serisi alırdım. atrac özelliği var onlarda. aradaki fiyat farkı çok olmasa gerek. onlar da bir bak derim.

    illa da bu ikisinden biri dersen sony..
  • otantic76 yorumun için teşekkürler.
    haklısın galiba sony daha ağır basıyor,
    yalnız e serisi konusuna gelince sadece atrac ve sonic stage için kaç yıldır sony almaktan kaçınıyordum, extra yazılım kullanmakla uğraşmak istemiyorum.
  • Yüksek ohm lu kulaklık kullanacaksanız samsung derim.yaptıgım araştırmalar neticesinde sony nin sadece düşük ve uyumlu kulaklıklarla iyi bir performans sergiledigini öğrendim (özellikle Türkiye de).Samsunugunsa genel olarak kulaklıklarda iyi bir performansı varmış.
  • Sonuncuyu sen mi aldin? kalmamis hepsiburada da.
  • ben de geçen ay iki model arasında kalmıştım ama bunların 1 gb olan modellerinden. sony ye karar vermiştim ama bulamadığım için bimeksten samsung aldım. beklediğimden daha iyi çıktı. sennheiser mx200 ile kullanıyorum çok iyi performans veriyor. ilk aldıgımda 3-4 saat şarj ettim 2 hafta oldu hala pili bitmedi günde enaz 1,5 saat dinlememe rağmen. tek çizgi düştü göstergede o kadar. sony yi de samsung u aldıktan sonra bi arkadaşta gördüm benim kulaklıkla denedim aynı şarkıda(nirvana nin smells like teens spirit bu arada şarkı :D ) samsung un bariz üstünlüğü vardı. yukarıda bi arkadaşın dediği gibi sony ohm u düşük kulaklıklarda (daha çok 16 ohm luk) performansı iyidir. benim 32 ohmluk sennheiser samsung da daha iyi ses verdi açıkçası. karar senin geri kalan özellikleri neredeyse aynı bide samsung un tipi daha hoş geldi bana. ince oldugu için cüzdanımda bile duruyor. ama teksorun bence tuşları dokunmatik oldugu için cebindeyken mutlaka tuşları kilitlemek gerekiyor. yoksa her hareketinde basılıyor tuşlar. usb girişi bozulacak gibi duruyodu ilk gördüğümde hala da öle geliyor ama çok sık kullanmazsan sorun çıkarmaz heralde ikide bi kurcalarsan dayanmaz zaten.




  • İkisi arasında hiç düşünmeden Samsung. Sony asıl Sony özelliklerinden yoksun bir model(clear bass gibi) ayrıca Samsung'un kanal başına 15mw çıkışı olması arkadaşların dediği gibi yüksek dirençli kulaklıklarda daha fazla perormans,eş dirençli kulaklıklardaysa daha doygun müzik demek oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: otantic76

    sony.

    u3 resimde göründüğü gibi güzel değil.



    u3 resımde görüldügünden daha güzel bundan kesınlıkle emın olabilirsin!!!!hiç bir ısıgını yakmadıgında,aynen kara boğa gibi oluyor,simsiyah....
  • Ben de ikisi arasında kalmıştım ama kararım sony tarafında oldu. Hem dokunmatik tuşları sevmiyorum hem de o bayağı bir kalitesiz görünen usb girişi hoşuma gitmedi. Mp3 çalarım gelsin incelememi buraya yazarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jumuu


    quote:

    Orjinalden alıntı: otantic76

    sony.

    u3 resimde göründüğü gibi güzel değil.



    u3 resımde görüldügünden daha güzel bundan kesınlıkle emın olabilirsin!!!!hiç bir ısıgını yakmadıgında,aynen kara boğa gibi oluyor,simsiyah....



    abicim, emin olmasam yazar mıyız? kafadan atar mıyız? internette görüp de yorum yapanlardan değilim... aldık elimize kurcaladık.. hem de siyahını..

    boğa demişsin. boğa demek güç demek sağlamlık demek... bunun adı boğa kendisi barbie bebek... benim fikrim bu..

    o usb elinizde kalacak bir gün... bir gün o yay bozulacak, bozuk yaydan dolayı sürekli dışta duran usb kırılacak. mp3 ünüze şarkı atamayacaksınız...


    ps:müneccim değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 15 Aralık 2007; 19:11:46 >




  • Sony nwd-b105 elime geçti sonunda. İlk izlenimlerim şöyle: Ürün görüntü olarak oldukça güzel gözüküyor. Gayet de küçük boyutlarda. Ekranı 3satır ve şarkıları sanatçı isimleri ve albümlerine göre veya hepsine birden bir klasör altında bakabiliyorsunuz. Yani aradığınız şarkıyı bulmak saniyeler sürüyor. Tek sevmediğim nokta yanında gelen kulaklıklar oldu. Vasat bir kulaklıkla geliyor ve kesinlikle mp3 player bana yeni bir kulaklık al diye bağırıyor

    Eski sony walkmanim kulaklığı ile denedim bir de o çok daha iyiydi bu yanında gelen kulaklıktan.

    Neyse arkadaşlar şimdi bir sorum olacak. Öyle bir kulaklığa 70-80 ytl verecek kadar param yok. Bu yüzden f/p olarak mx200'de karar kıldım fakat yukarda bir arkadaş sony'nin düşük ohm'lu kulaklıklarda daha iyi performans verdiğini yazmış. Mx200 ise 32ohm. Yani bu kulaklığı aldığım iyi bir performans alabilir miyim? Ya da onun yerine önerebileceğiniz çok da pahalı olmayan başka bir kulaklık var mı? Teşekkürler...




  • samsung sadece usb den mi sarj oluyor :(

    ben direkt usb si olan pilli ya da sarj cihazı olan şarj lı bi mp3 player almak istiyorum
  • arkadaşlar bende YP-U3QB almayı düşünüyorum fakat bu makineyi aynı zamanda flash olark kullanma gibi bi planım da vardı, ne dersiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isCANbul

    arkadaşlar bende YP-U3QB almayı düşünüyorum fakat bu makineyi aynı zamanda flash olark kullanma gibi bi planım da vardı, ne dersiniz?


    eğer usb ile çok işin oluyorsa bence hatalı olur. o usb girişi dayanmaz buna.. yine de sen git bir gör canlı canlı.. yakından incele..
  • arkadaşlar bence sony nin bu serisi yerine e015 olabili.. daha portatif.. samsung çok hoş şekil ama 1ay sonra USB elde kalır.. fiyatına göre gerçekten uygun...
  • 1)arkadaslar yanlıs yönlendirmeyelim, samsungun usbsi elde kalır yazmışsınız, kalırmı, kaldımı, belki kalırmı??, böyle bir sorunla karsılasan bir arkadasım varsa buraya yazsın yoksa olmayan birsey için öngörüde bulunmayalım...
    2)normal kosullarda sony markası samsungtan çok üstün olsada bu karsılastırmada bunu söylemek mümkün değil
    3)sony sadece markasını kullanarak, kendini marka yapan hiçbir özelliğini kullanmadan çok düz ve basit bir mp3player yapmış nasıl olsa satar diye kanmayın
    4)bilimsel verilere bakarsak (yani öngörü değil) herhangi bir siteden karşılaştırma yaptıgınız zaman samsungun daha agır bastıgını göreceksiniz.
    5)samsungun görüntüsü ve dokunmatik ekranı güzel değil demişsiniz, zevkler ve renkler tartısılmaz ama bence cok güzel ve dokunmatik ekranda sonucta yeni bir teknoloji ve bence alısınca vazgeçilmez oluyor (otomatik vites gibi:)
    6)ses kalitesi olarak samsung daha iyi
    7)samsung daha hafif
    8)ses çıkış olarak samsung daha güçlü
    bütün bunların ışıgında uzun arastırmalarım sonucu bende dün hepsi buradadan SAMSUNG YP-U3QB 2GB MP3 PLAYER sipariş ettim ürün elime geçip incelediğimde daha detayları analizi burda yapabilirim.




  • Beyler bu aletin ses kayıt kalitesi nasıl merak ediyorum .. hiç deneyen var mı ? Eğer iyiyse almayı düşünüyorum.

     SONY NWD-B105 2GB mı,SAMSUNG YP-U3QB 2GB mı?
  • yaklaşık 2 aydır Sony NWD-B105 kullanıyorum. Benim için en kötü özelliği çok geç açılması. Daha önce Creative Muvo V200 kullanıyordum ve çok hızlı açılıyordu. Bunun dışında gerçekten kulaklıklar vasatın altında.
  • onu bunu bilmem nw-a1000 den sonra sony almaya tövbe ettim. şimdi batrayasını değiştirmek istiyorum ama koca internette hiçbir sitede bu aletin bataryası satılmıyo.forumda çok kişi de muzdariptir yedek parça derdinden. serviste 10 liralık malı 100 ytl ye satıyolar. öyle çakmasını falanda bulamıyosun.

    yine de sen bilirsin ama sony alırken bi daha düşün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.