Şimdi Ara

EKRAN KARTINDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartımda ; hiç OC yapılmaması , ısı sorunu olmamasına rağmen durduk yerde görüntüde bozulmalar oluştu.Şuan resimlerde gözüktüğü şekilde çalışıyor.Tabii bu şekilde kullanamadığımdan kutusunda atıl duruyor.Yurtdışından gelme bir karttı.Farkedileceği gibi sadece windows altında yaşanan bir sorun değil.Açılışta BIOS ekranından itibaren görüntü bozuluyor.

    Daha öncede yazmış ama birkaç kişi dışında cevap alamamıştım.Şimdi resimlerinide ekledim.Ekran kartından ciddi anlayan arkadaşların resimleri inceleyip yorumlarını rica edeceğim. Aramızda bu konuda ciddi tekbik bilgisi olan arkadaşlar mevcut. Yardımlarınızı rica ediyorum
    şimdiden teşekkürler.

    http://img132.exs.cx/img132/4499/100051013cu.jpg

    http://img215.exs.cx/img215/4961/100050814wo.jpg

    http://img164.exs.cx/img164/1051/100050910el.jpg







  • ekran kartin maalesef bozulmus, muhtemelen de ramleri bozulmus. once o karti baska bir bilgisayarda dene eger ayni seyi yaparsan yapacak pek birsey kalmiyor. yurtdisindan geldigi icin de garanti olayi yoktur sanirim.
  • Ekran kartın bozulmuş malasef sorunda büyük ihtimalle ramden Kaynaklanıyor galba Artifact dedikleri olay oluşmuş.Belki anakartın Agp slotunda bir sorun vardır.Başka bir anakart ta dene ondada aynı netice ise malasef bozuk.
  • evet yurtdışından geldiği için garanti malesef yok.
    Peki sıcaklık dışında kart zorlanmadığı halde neden bozulurki?

    Millet kartında hertürlü numarayı deniyor , bizimki durduğu yerde bozuluyor.
  • Düşük ihtimal ama farklı driverlar la da dene... Onun haricinde yapacak bir şeyin yok. Orjinal catalyst sürücüleri ile ve bir de omega sürücüleri ile dene bakalım fark olacak mı???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.