Şimdi Ara

WİNDOWS VİSTA ULTİMATE'de HP PSC 1410 YAZICIYI TANITAMIYORUM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar...

    Windows Vista Ultimate 32 bit işletim sistemimde bir türlü HP PSC 1410 (Çok fonksiyonlu/ Yazıcı-Tarayıcı-Fotokopi) yazıcımı ne yaptıysam tanıtamadım.. Çok ilginçtir.. 3 gündür Hp dende teknik destek almama rağmen olmadı.. Vista ile uyumlu driver ını HP resmi sitesinden indirsemde olmadı.. Müşteri hizmetlerinin tarafıma mail ile göndermiş olduğu yönergeleri uyguladım ama olmuyor olmuyor olmuyor... Müşteri hizmetlerinden bir yetkili bana gelne ilk mailde Sitedeki driverı kurma yönergelerini anlatmış ve uyguladığım halde donanımı tanıtamıyorum... Delirmek üzereyim.. XP de bile bu kadar sorun yaşamamıştım.. Diğer yandan bana gelen ikinci maildeki müşteri hizmetlerindeki başka bir kişi ise Vista için driver kurmama gerek olmadığını Vistanın donanımı kendisinin otomatik tanıyacağını söylemiş. Birinin söylediği diğerini tutmuyor.. İki arada bir derede kalmak bu olsa gerek.. Vista kendisi otomatik tanımıyor; siteden indirdiğim driverla da olmuyor..

    Tavsiyesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Lütfen bilen ve başına gelen birisi var ise yardımcı olsun..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedayse -- 21 Kasım 2007; 16:59:10 >







  • bütün seürücüleri sil daha sonra donanımı sistemden kaldır RegistryBooster 2 programı ile sistemi tarat eski kayır girdilerini sil (bu programı kullanmanı öneririrm sistem hızında değişiklikler olacaktır) daha sonra sistem resart et ..yazıcı kablosunu tak bulduğunda online olarak sürücüyü yüklesin.bulamadığında orjinal sürücüyü takıp taratabilirsin sakın CD den setup yapma.Kolay gelsin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: computeron

    bütün seürücüleri sil daha sonra donanımı sistemden kaldır RegistryBooster 2 programı ile sistemi tarat eski kayır girdilerini sil (bu programı kullanmanı öneririrm sistem hızında değişiklikler olacaktır) daha sonra sistem resart et ..yazıcı kablosunu tak bulduğunda online olarak sürücüyü yüklesin.bulamadığında orjinal sürücüyü takıp taratabilirsin sakın CD den setup yapma.Kolay gelsin..



    Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim arkadaşım.. Dediklerini bizzat yaptım.. Sürücüleri sistemden kaldrıdım.. Program files klasöründe kalan HP ve Hewlett Packard kalsörlerinide sildim; Sonra regedıt ta kayıtlı klasörerini gdip elle sildim..
    Sistemi yeniden başlatıp donanımı tanımasını sağladım ama donanımı tanısada yazılım yüklenemedi donanım yüklemesi başarısız hatası veriyor...

    En sonunda canım sıkıldı Xp kurayım tekrar dedim tam kurarken yani format atarken yarıda kesip tekrar Wista kurmaya karar verdim yeniden kurdum.. Bu kez kurduktan sonra kendisi tanıdı... anlamadım bu işten bişey..

    Yani sonunda savaşı ben kazandım ama 1 haftadır beni uğraştırdıya ona yanarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedayse -- 22 Kasım 2007; 8:43:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.