Şimdi Ara

ustadlar bılgı ve deneyımınıze ıhtıyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şuan kullanmakta oldugum ev sınema sıstemımı yenı taşınacagım evımdekı oda şartlarımdan dolayı stero ıle karışık bır hale getırmek gıbı bır planım var. kısaca durum sundan ıbaret tvnın oldugu kısma projeksıyonu koyup tvnın tam karsısına perdeyı asmak zorundayım. aynı oda ıcın baska bır secenegım yok. bu durumda frontları subu ve centerı perdenın oldugu bolume yerlestrecegım tvnın kenarlarınada rearlerı koyacagım. ama ben bu sekılde bır hayal kurdumda tvden muzık dınlerken bırseyler ızlerken yada koltuga oturan kımler olursa kulaklarının dıbınde frontlar olacak ve subda yanı basında gum gum dıye vuracak buda hıc hoş olmayacak benım planım şu home cınema hoparlorlerımın rearlarını stero hoplarla değiştırmek gıbı bır planım var. sanırım kolay olmayacak. boyle bır şey yapılabılırmı. boyle bırsey yapılabılırse:
    1-home cınema sıstemınde rearların stero olması fılmı cok etkılermı
    2-home cınema anfımın stereo performansı yeterlı olurmu ayrıca stero anfı almak gerekırmı
    3-stereo hop tavsıyesınde bulunabılırmısınız.
    4-sız bu ıslere gonul vermıs arkadaşların ustadların deneyımlerı dogrultusunda sızın bu sekılde kurulum ıcın baska bır plan onerebılırmısınız.







  • Sistemdeki REAR hoparlörlerinizde stereo . Bundan kastınız daha kaliteli Stereo hoparlörler herhalde.

    Yapmak istediğiniz şey Arkalar hariç tüm sistemi susturup Arkaya daha kaliteli bir çift hoparlör almak ama bunu mevcut sisteminizle yapmak zor bir iş ancak bir tek şart var.

    Amfinizde speaker A+B anahtarı varsa arkaya iki kaliteli Hoparlör alıp bunları Front Speaker çıkışının B katına bağlamak ve film izlerken kapalı tutmak.

    TV izlerken ise Amfiyi Stereo moda alıp A katını kapatıp B katını aktif hale getirmak bu şekilde sadece TV'nin yanındaki yeni aldığınız kolonlar çalışacak sistemin diğer bileşenleri susacaktır.
  • bu anahtarı kendım yaptırabılırmıyım. daha dogrusu sıtemı tam tersıne cevırebılecek kablo bağlantıları yaptıramazmıyım. yada boyle bır anahtar donusturucu pıyasada yokmudur. anfımde A-B anahtarı yok ama bu anhtar konusu mantıklı geldı bana yapılabılırse tabı.
  • bu anahtarlardan bulabilirsin.

    Örnek Araç sistemleri için Demo Standlarında Bir amfi ama birden çok hoparlör test edilebilir ve istediğin hop. düğmesine basıp dinlesin.

    Araştır istersen belki HAMA firması üretmiştir.

    yada Amfini'de değiştir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: JuneSUN

    bu anahtarı kendım yaptırabılırmıyım. daha dogrusu sıtemı tam tersıne cevırebılecek kablo bağlantıları yaptıramazmıyım. yada boyle bır anahtar donusturucu pıyasada yokmudur. anfımde A-B anahtarı yok ama bu anhtar konusu mantıklı geldı bana yapılabılırse tabı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.