Şimdi Ara

...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
11
Favori
229.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drroland

    quote:

    Orijinalden alıntı: brkçlk

    psp'yi televizyona yada projeksiyona bağlayıp oyun oynamak mümkün mü?

    Merhaba, TV ile bağlantıyı sağlayan bir aparatla bu şekilde oyun oynamak mümkün.

    sağol..
    bazı yerlerde sadece film izleyip,menüler arasında gezebiliyorsun diye yazıyordu da o yüzden sordum..
  • Psp alıcaksan psp 3004 al çok kullanışlı bnde kullanıyorum oyun olarakda patapon god of war tekken 6 indir
  • ha bide fiyatı 400 tl olcak bide sakın psp oyununa para verme iyi kullanmalar
  • Arkadaşlar psp slim 2004 satıyorum almak isteyen olursahttp://forum.donanimhaber.com/m_90164541/tm.htm
  • Konuyu açalı 7 yıl olmuş ben şimdi cevap veriyorum.Çok sağol abi.
  • Selam arkadaşlar;
    oyun konsolu konusunda tamamen cahilim. tablet pc ile portable oyun olayını çözeyim dedim ama bir türlü ucuz yollu düzgün bir tablet denk getiremedim. Bundan dolayı psp konsol alayım diyorum?
    1-Aşağıdaki ürünü alayım diyorum ne dersiniz?
    2-Bununla hdmi üzerinden tvye görüntü aktarımı yapılabilir mi?
    3-3004 çok övülmüş buradaki forumda 3004 ile 3006 arasında fark var mı?3004'mü araştırayım?
    4-Bir de fiyat nasıl sizce aşağıdaki üründe?
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-psp-3006-16-gb-kart-full-oyun-119750148
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.




  • Alabilirsin bende 3008 var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım, ben PSP GO almayı düşünüyorum, bu cihazı kırıcam ben, anlatmışsın orada geri versiyon yüklersek sıkıntı olmaz garantide diye, ben nasıl yapacağımı anlamadım, sana zahmet maddde madde yazarsan çok mutlu olurum. Eğer resimli yapabilirsen çok daha iyi olur
  • psp alacam yardım edin psp go yada psp e1000 almayı düşünüyorum ancak sorularım;
    vita hariç tüm versiyonlar kırılabiliyormu,kırıldıktan sonra online oynanaıyormu yada orjinalkende online oynayabiliyormuyuz,en yeni modeli e1000 modeli,yeni olduğundan dolayı e 1000 modeline yöneldim diğerlerinin eski model olması bozulacağı yada randımnalı çalışmayacağını düşünerek e1000 modelini düşündüm yani cihazın eski model olmasından dolayı sorunlar cıkarmı,
    alma amacım net oyun tomraider2,legend,spiderman most wanted gibi eskimeyen oyunları oynamak,bazen belki müzik bunların sonucun da bana hangi modeli öneririsiniz vita hariç....teşekkürler
  • Efe145 kullanıcısına yanıt
    Sa hocam psp 3004 kırıldı mı? 100 tlye buldum alıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. PSP GO'mdan gayet memnunum, yaklaşık on yıldır severek kullandım bu cihazı ve en kötü birçok günümde vakit geçirmemde yardımcı oldu bana. Sorunum adımdaki gibi basit.


    Yön tuşlarından DOWN [v] tuşu genellikle basmıyor. Daha evvel teknik beceriksizliğimden korkarak açmadım (yanlışlıkla benzer bir sorun yaratırım diye). Sanırsam uzun yıllardır kullandığım için eninde sonunda bir yerinden arıza verecekti, ancak bu basmayan (veya çok nadiren yılda bir basan) tuşu nasıl tamir edebilirim bilmiyorum.


    Üretimi yaklaşık 10 yıl önce sona ermiş bir konsol için yedek tuş parçası aramak gülünesi geliyor çünkü hatırlarsam yedek tuş parçası üretim devam ederken bile satılmıyordu.


    Buna dayanarak sormak istiyorum ki... elimden ne gelir? Ne yapabilirim bu basmayan tuşun düzelmesi için? Tamamen irtibatsız değil ki ara sıra, uzun süre arayla bazen basıyor. Tahminim yerinden hafif oynama dolayısıyla isabet etmesi gereken noktaya tam denk gelememesi, ancak açıp da kontrol edecek cesaretim yok daha da bozulur diye.


    Dediğim gibi bu cihazla hoş anılarım var ve ufak bir sorunu düzeltme umuduyla tüm aleti kalıcı olarak bozmak istemiyorum (çünkü piyasada ikinci bir PSP GO bulmak zor ve satanın gerçekten satıp dolandırmadığını nasıl doğrulayabilirim? İnsan gerçeğini gösterip sahtesini/farklı birşey satabilir iş online alışverişe gelince. Sadece resmi sitelerden sipariş vermeye güvendiğim için hiç tanımadığım birisine para verip karşılığını beklemek sağlam işe benzemiyor. Tanıdığım biri bile olsa yüz yüze alışverişte veririm ancak.)


    Yerli olarak da İstanbul'da nereden elden düşme sıfıra yakın/temiz-sağlam PSP GO bulabilirim bilmiyorum. İkincisi olmadığından zavallıyı açmaya kıyamıyorum. Elektronik alet tamiri ve bakımında deneyimsizim, söylememe gerek yok muhtemelen ama özellikle hiç PSP GO söküp takmadım hayatımda ve birkaç kişinin fikrini almakta hayır vardır diye düşündüm.


    TL;DR: İstanbul civarında temiz-sağlam PSP GO bulunabilir bir yer veya benzer (tuş basmama) sorunları yaşamış bir arkadaştan tamir adımlarının anlatımı ideal olur.


    Şimdiden zamanınız için teşekkürler.





  • PSP 3004 serisi bence en iyisi ekran parlaklığı olsun sağlamlık olsun yıllardır kullandığım bir model oldu. Çocuğa devrettim şimdi o oynuyor. .)

  • merhabalar 9 yaşındaki oğlum ve 41 yaşındaki eşim için play station 5 / xbox / nintendo switch arasında kararsız kaldım, bu 3 ünün temel farkları neler ya da siz hangisini önerirsiniz?

  • Arkadaslar kendi kullandigim pspyi saticam. Cihaz yaşını baz aldigimizda pil performansi cok iyi ve kondisyonu super seviyededir zaten resimlerden anlasilir diye dusunuyorum. Cihazi kendim kullandigim icin ic ayarlarini dort dortluk yapdim. İcinde 10 larca emiletor aklima gelenleri nintendolar segalar atari 2006 lar vs bircok emilator ve icinde 1000lerce romlari(oyunlari) kuruludur. Alan kisi hicbirsey yapmadan direk gecmise yolculuk yapabilir. Yaninda tasima cantasi,orjinal sarj aleti, pcden oyun atmak isterseniz data kablosuda mevcutdur. Alana simdiden hayirli olsun.

    Fiyat:500 ₺
    Yer ist.güngören
    Hesaba havale sonrası kargoda yapılır.isteyen eldende cihazı teslim alabilir.


     ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanzyb -- 1 Mayıs 2021; 0:22:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Alınır ya parası olanlar var aramızda  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::...  ...::: PSP ALACAKLAR / YENİ ALANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME TOPİCİ :::... 

  • arkadaşlar psp arıyorum 200 250tl arası iletişim : ig : https://www.instagram.com/by.xstrafe/

    dc : xstrafe#5475

  • Ürün duruyor mu hocam?

  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.