Şimdi Ara

9800Pro Görüntü bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acil yardımlarınızı bekliyorum.
    Ekran görüntülerini gönderecektim ama yedekteki TNT2'mi takınca unuttum.Eğer bu konuda bilgisi olan ve bana yardımcı olacak arkadaşlar var ise onlara ilrdeki günlerde çeker gönderirim.

    Sorunum birden ortaya çıkan ve sayıları yavaş yavaş artan ve şuanda sürekli olan ekrandaki renklenmeler ve karelenmeler.İlk açılıştaki BIOS ekranından itibaren yapıyor.Kartı 3 aydır kulanıyorum.BBA 9800Pro.Yani yurtdışından gelme ATİ üretimi kart. Dolayısıyla garantisi yok. Kart alındığından beri herhangi bir şekilde OC'ye tabi tutulmadı.Kendi frekans hızlarında kullanıldı.Geldiği gün rahat çalışması için Artic cooler soğutucu ve ramlere vantec heatsink taktım.Bu şekilde sorunsuz 3 aydır kullanıyordum.Hatta ekran kartı gelmeden güç kaynağınıda değiştirdim FSP aldım. ama geçen gün "hızlı başlattaki" iconlarda hafif bozulmalar farkettim.birkaç kez reset attım ama hala devam ettiler.Daha sonraki resetlemelerimde ise karelenmeler başladı ve artık bu karelenmeler yeşil renkte ve sürekli ekranda mevcut.windowsta ise yukardan aşağıya 2 cm kalınlığında kırmızı şeritler iniyor.Büyük ihtimal ektan kartı gitti. Ama neden olabileceği ve çözüm önerilerinizi rica edeceğim.

    BIOS update dışında tabiki.Çünkü enaz 10 BIOS denedim.farklı markaların samsung chipli R350 bios'larının hepsini denedim.Sonuç hiç değişmedi.Ama bios güncellemesini windows altından winflash ile yapıyorum.PCI kart edinip dos altında denemelimiyim sizce. ?

    Acil yardımcı olursanız sevinirim.
    Saygılar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.