Şimdi Ara

wireless ağı için yardım lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabaLar :

    laptoptan vista home premium yüklü.2-3 gün öncekisine kadar arkadaşımın wireless ağına bağlantı kurabiliyorduk.şimdi ise sinyal 4 seviyeye yani uygun olduuğu halde sorun tanıla çıkıyor sorun tanılayı tıklıyoruz yinede olmuyor başka ağa bağlanın çıkıyor. başka ağlara bağlanabiliyoruz ama o ağa bağlanamıyoruz.ne yaparsabilirz arkadaşımın ağına bağlanabilmek için.programla bu iş hal olabilirmi ?

    eğer yardımcı olursanız çok sevinirm. şimdiden ilgilenen arkadaşlar için çok teşeküürler

    NOT: ARKADAŞIMIN MODEMİNDE HİÇ BİR SORUN YOK



  • koskoca donaım haber de birisi bana yardımcı olmucakmı! ?
  • başka ağlarda şifreleme durumu nedir, senin bağlantı kuramadığın ağın şifre durumu nedir. senin bilgisayarda bağlanamadığın ağ için bir önceki ayar kayıtlı mı değil mi. kayıtlı ise bağlanır, kayıtlı değil ise bilgileri güncelleştirmek için bunu arkadaşına da sor. arkadaşın ayarları değiştirmedim derse, inanma belki de bağlanmanı istemiyor. vs. bence ayarın üzerinde sağ klik yaparak, her üç şıkkı da işaretle. sanırım üçüncü çentik boş ve (connect even if the network is not broadcasting mi neydi) onu işaretle.
  • eskiden kayıtlıydı modemin adını değiştirdi ondan sonra olan oldu bütün olay bide onun ağında şifre yoq ortak girioduk mahllediklerle 4 mbit internet daha güzel oluodu ama şimdi giremiorumm sinir oldum abi ya
    bide bu vista da wireles ağlarına bağlanmak için başka bi program biliosanız werebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.