Şimdi Ara

IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
9
Favori
78.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • internetten s400 modelini ikinci el olarak almayı düşünüyorum. alet türkçe klavyeye ve tüm ekipmana sahipmiş dediklerine göre, lakin faturası yokmuş.

    bu aletin garantisi halen geçerli mi? sonradan bir sorun yaşamayalım.
  • Takip
  • Arkadaşlar yukarda yazdım kimse iplemedi. Lenovo G580 model 15,6" laptop'ımın ekranını kızım arkadaşlı ile çekiştirirken çatlamıştı. Servise gönderdim 315 tl. fiyat istediler. Bende kabul etmedim. Ankara'da infostar.com.tr diye bir yer buldum. toplam 140 liraya ekranımı aynısı ile değiştirdiler. 2 'de kargo parası (15+8) 23 tl. verdim. Toplam 163 liraya ekranımı değiştirdim. Servisin istediği paranın nerdeyse yarısı.
  • Merhaba arkadaşlar..

    Lenovo'da uluslararası garanti hizmeti var mı, yani örneğin amerikaan aldığım ürünün garantisi Türkiye'de de geçerli mi ..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -cyanide

    Merhaba arkadaşlar..

    Lenovo'da uluslararası garanti hizmeti var mı, yani örneğin amerikaan aldığım ürünün garantisi Türkiye'de de geçerli mi ..?

    1 sene garantisi vardır.
  • arkadaslar lenovoyu ariyorum telefonu acmiyorlar bekle bekle bekle yok.. para yaziyor kapatiyorum tekrar deniyorum yine yo ertesi gun tekrar. gene yok.. bana ozel mi bu yoksa en az 5-10dk bekletmeleri sart mi .. ??

    ben yinede bilgisayarimi garantiye yollamak istiyorum, varmi bir yolu bunun.. yoksa illa telefon mi acmam lazim, telefonda mi halletmem lazim . ?
  • Benim lenovo bilgisayarımın pili 1 saat dayanmıyor. Bu garantiye giriyor mu pili değişirler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merhaba_2233

    Benim lenovo bilgisayarımın pili 1 saat dayanmıyor. Bu garantiye giriyor mu pili değişirler mi?


    cihaziniz 6 ay ve daha erken alinmis ise garantiden degisim talebi yapabilirsiniz/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arda

    quote:

    Orijinalden alıntı: merhaba_2233

    Benim lenovo bilgisayarımın pili 1 saat dayanmıyor. Bu garantiye giriyor mu pili değişirler mi?


    cihaziniz 6 ay ve daha erken alinmis ise garantiden degisim talebi yapabilirsiniz/

    1.5 yıl oldu. Yeni Tüketici kanunu yürülüğe girdi mi?
  • Geçen yıl kardeşime, Lenevo g 500 almıştım, 1 ay önce hafta sonu ailemin yanına gittiğimde kardeşime bilgisayarını bakmak istediğimi söyledim ve bilgisayarını getirdi, gelen bilgisayarı gördüğümde bu da ne dedim, bilgisayarı hor kullanmış kâreta, sonra yavrum bu elektronik aletler hassas olur bunun menteşesini nasıl bu hale getirdin diye sordum, sonra da sen bunuu bana ver garantiye yolluyayım dedim, sonra aldım bilgisayarı garantiye yolladım. Ben kesin bu servis bunu kullanıcı hatası diye iade eder diye düşünmüştüm, akabinde müşteri hizmetleri aradığımda (bilişim destek hizmetleri) ürünün garanti kapsamında tamirinin yapılacağını bunun için ise, parça beklendiğini söylediler , bende şuan için beklemekteyim, 20 iş günü içerisinde göndermezlerseler ümüklerini sıkacağım onların :)
  • y500 kullanıyorum. Ne olduysa birden 16GB Ssd'yi görmemeye başladı bilgisayar. Tahminimce kablolarda bir şey var. Açık kendim kontrol etsem garanti kapsamı dışında mı kalır ?
    Ankara'da yetkili servis olarak Destek Bilişim gözüküyor. Oraya götürsem günübirlik kontrol edeler mi yoksa uzun sürer mi ? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glukhovsky

    y500 kullanıyorum. Ne olduysa birden 16GB Ssd'yi görmemeye başladı bilgisayar. Tahminimce kablolarda bir şey var. Açık kendim kontrol etsem garanti kapsamı dışında mı kalır ?
    Ankara'da yetkili servis olarak Destek Bilişim gözüküyor. Oraya götürsem günübirlik kontrol edeler mi yoksa uzun sürer mi ? Teşekkürler.

    Destek A.ş ye goturerek orda baktırın.
  • Arkadaşlar benimde lenovo z500 cihazimin faninda problem var. Makine isinmasada garip bir ses çıkıyor zor dönüyor gibi fan. Lenovo yu aradım istanbul a teknik servise gondermen gerek dediler.ama netten baktığımda denizli de servis var gözüküyor. Bilgisayarı o serviste baktiramiyormuyuz acaba illa istanbuldaki servisemi gitmesi gerek ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 yıldır hiçbir sorunu olmadan kullandığım lenovoz 510 pc im şimdi her açtıktan 20-25 dk sonra hızını 0.75 sabitliyor ve hangi moda geçirsem aynı kalıyor
    bide pil tutmuyor garantiye götürsem deiştirirlermi ?
  • Arkadaşlar benim bir sorum var. Bilgisayarımın garanti süresi bitti. Sabit disk uyarısı veriyor ve aldığımdan beri prize takmadan açamıyorum bilgisayarı. Bu sorunlar için lenovo ya kayıt yaptırdım. Üç gün içinde gelip alacaklar bilgisayarı ancak gönderip göndermemek de kararsızım. Nasıl olsa garantisi bitti. Burada bi bilgisayarcıda yaptırsam daha mı iyi olur? Daha önce kargoda bilgisayarım kırılmıştı ve suçu kimse üstlenmemişti korkum bu yüzden de olabilir. Kararsızım.
  • Lenovo z710 marka pc dün aksam kapattım ve sabah açılmadı. Hiç bir sorunu yoktu sorun anakartta ise değişim yapılır mı? (Bilgisayarı temmuz 2014te aldım) aynı sorunu yaşayanlardan ne yapmam gerektiğine dair yada garantiye gönderirken herhangi bir tavsiyesi olan varmı? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmeteris06

    Lenovo z710 marka pc dün aksam kapattım ve sabah açılmadı. Hiç bir sorunu yoktu sorun anakartta ise değişim yapılır mı? (Bilgisayarı temmuz 2014te aldım) aynı sorunu yaşayanlardan ne yapmam gerektiğine dair yada garantiye gönderirken herhangi bir tavsiyesi olan varmı? Teşekkürler.

    Selamlar,

    Cihazını derhal garanti servisine yolayın garanti dahilinde gerekli parçaları değiştirilsin.
  • Merhabalar Garanti Dahilinden Çıkmış Cihazlarınız Yavaş ve ağır ise SSD Takarak Cihazınızın durumunu ilk günkü hızına eriştirebilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/arbil-bilgisayar-10-yila-ozel-120gb-indilinx-ssdler-sadece-160-lira--146047955#146047955

  • Arda A kullanıcısına yanıt

    D724 servis nasıldır ?


    Tamir etmeden direk değişim verirler mi ?

  • Merhabalar, çok dikkat ederek açmama rağmen alt kapağın sağında ve solunda bulunan en küçük tırnaklar kırıldı, çok ufaklar kasayı açarken bunları kıran çok varmış bakındım biraz. Kasa yerine tam oturuyor herhangi bir problem yok. Sizce bu garantiyi bozar mı ?

     IBM & LENOVO GARANTİ HİZMETLERİ
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.