Şimdi Ara

MOTO Q...???( s i l i n e b i l i r )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR S200 ÜMÜ DEĞİŞTİRİYİMMİ DEĞİŞTİRMEYİMMİ DERKEN BU ARALAR YENİ MODELLERE BAKINIYORUMDA ASLINDA S200'ÜMDENDE HİÇBİR ŞİKAYETİM YOK...YANİ DEĞİŞTİRİRSEM EĞER DE KEYFE KEDER OLCAK BU İŞ...

    Yeni adaylarım Moto Q veya I-phone...

    Yanlız bunlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilim...

    ***I -phone un video kayıt özelliği olmadığı söyleniyor...Doğrumudur???
    wm kullanmaya alışmış bir kişi olarak I-Phone işimi görürmü?(Örneğin AVI formatında film izlemekten tutun da Mp3 dinleme ve Cihazı Flash disk olarak kullanmaya kadar bisürü özelliğini kullanıyorum cihazımın...I-PHONE'da da yapabilirmiyim bunları acep???)


    ***Bir de Moto Q kullanan - teknik özelliklerini bilen duyan varsa bana biraz bilgi verebilirmi lütfen...?Ram'i kaçtır ? Rom'u kaçtır?İşlemcisi nedir?? Moto Q'da Stylus varmı yoksa smartphone olduğu için kalemsizmi bu alet?

    ***Yani sonuç olarak s200 ü elden çıkarıp bu modellerden birine geçmeye değermi?

    LÜTFEN SADECE BU KONULARDA TECRÜBE VE TEKNİK BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YORUMLASIN...Diğerleri boşa post kasmasın lütfen...
    Herkese Selamlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaydin79 -- 19 Ekim 2007; 15:16:01 >



  • T3 dergisinin Türkiyede yapılan ilk resmi iPhone incelemesi dergiden ve buradan ulaşabilirsin okuduktan sonra eminim ki iPhone alma fikrini bırak görmek bile istemeyebilirsin. özellik fukarası teknoloji harikası bir cihaz! :)
    para harcanası bir şey değil! senkronizasyonu ayrı bir dert. iTunes'den müzik atman şart koşulmuş resmen! WM kullanan biri çok yadırgar bence böyle bi şeyi :) program ne kadar kurabiliceksin o da muamma! aslında s200'ü elden çıkarmaya bile değmez oldu ki çıkardın iphone almaya değmez!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husseinerol -- 17 Ekim 2007; 17:45:20 >
  • Bugün Dogubank'ta fiyatını sordum 950$ ..

    Çok yau...
  • Teşekkürler dostum ... Seni gıyaben tanıdığım için(cebimdekipc.com 'dan) yorumunu okuduktan sonra T3 incelemesini bile okumadan kafadan elerim I-phone'u...Peki Moto Q ya dair yorumun varmı??almaya değermi?Artık klavyeli bişeyler istiorum yaw ama s200üme de kıyamıyorum aslında...Sen ne dersin bu konuda?
    quote:

    Orjinalden alıntı: hussein_erol

    T3 dergisinin Türkiyede yapılan ilk resmi iPhone incelemesi dergiden ve buradan ulaşabilirsin okuduktan sonra eminim ki iPhone alma fikrini bırak görmek bile istemeyebilirsin. özellik fukarası teknoloji harikası bir cihaz! :)
    para harcanası bir şey değil! senkronizasyonu ayrı bir dert. iTunes'den müzik atman şart koşulmuş resmen! WM kullanan biri çok yadırgar bence böyle bi şeyi :) program ne kadar kurabiliceksin o da muamma! aslında s200'ü elden çıkarmaya bile değmez oldu ki çıkardın iphone almaya değmez!!!
  • up ! up ! up ! moto Q kullananlaaaaaaaaarrr...?
  • kararımı verdim.... konu silinebilir...
  • bende moto q almaya kararlıyım bu aralar alcam
    yada samsung i600 veya imate.
    ama sen hangi karardasın önce onu öğrenebilirmiyim
  • moto q smartphone değilmi? s200'den sonra motoq aşağı düşmek olur bence. ben i-mate 9502'yi bekleyeceğim tavsiye de ederim
  • Açıkçası yaptığım araştırmalar sonucunda; ben moto Q'yu , Qtek S200'ümü satıp da almaya değer bir cihaz olarak görmedim.Ama eğer bir PDAm olmasaydı ,motoQ bu işlere girmek için bence çok güzel bir cihaz.Bu aralar GPS destekli(navturk) moto q satışı var...Bence alınabilir bir cihaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.