Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.562
Cevap
52
Favori
648.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet bende senınle aynı dusuncedeyım maalesef sıenayı almadan once cok karasızdım nedense sıena kullanıcılarının buyuk bır kısmı ben dahıl reno 9 hem brodway hem faırway hemde 11 -19 serısınden arabam vardı sımdı bır U donusu yapıp fıat sıena almaya karar verdıgım de herkes elınde kalır satamazsın hıc ıyı degıl yaramaz falan gıbı bırsuru laf yaptılar gozum korkmustu ılk baslarda sonra nette bıraz arastırınca herkesın basına aynı seyın geldıgını okudum nedense ınsanlar sıena deyınce cekınıyor ama surus keyfı ve rahatlıgı maalesef renaulta bes basar bence
  • arsenalupin kardeş aracın hayırlı olsun..
    bendede 2002 1,4 var..
    eğer aracını şehiriçi ağırlıklı kullanıyorsan lpg taktırman çok avantajlı olmaya bilir ama yinede sen bilirsin..
    benim aracım lpg li tartarini tek nokta var çok memnunum sanada tartarini tavsiye ederim 10 taksit 650 tl ye taktırdım(işletmek dahil değil)

    şehirler arası yaklaşık 170 kuruş falan yakıyor.
    şehiriçi biraz daha fazla şehiriçinde kısa mesafae kullanırsam araç ısınmadan dur kalk yaptığımda km de 240 kuruşa kadar çıkıyor..
    resimleri yollayabilirsen aracının bakarız....
    herkese kazasız günler..
  • sevgili siena kullanıcıları hepinize sağlıklı ve kazasız günler dilerim.bende bir siena kullanıcısı olarak sienayı tercih eden arkadaşları kutlarım.geçenlerde bir arkadaşın brodway'ını kullandım inanın brdoway'i kötülemek için söylemiyorum bence siena brodway'dan bir kaç gömlek üstün bir araba sürüş keyfi ve yol tutuşu ile çok fazla fark var.tabi renaultun diğer arabalarıda sienadan üstünler mesala safrane 93 model araba sienaya 1000 basar tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.her şey ekonomik duruma göre şekillenir.
  • merhaba arkadaşlar.bir sorum olacak benim aracım 1999 1.4 el far ayarını kaput içinden yapma kgerekiyor bunu içerden yapacak mekanizma yapabilirmiyim.
  • bıldıgım kadarı ıle on far ayarları sadece 1.6 16V motor ozellıklı kasalarda bulunuyor bızım 1.4 EL modellerınde uzulerek maalesef boyle bırsey yok bır elektrıkcıye danıs ama sanmıyorum yapabılsınler
  • Arkadaşlar arabamı (siena 1.6 99 model) sabah 8 de çalıştırdım. Bir sorun yok. sonra araba ile 25 km yol yaptım. yol kenarında durmam icap etti. araba rolantide devir 14-15 lerde sanki benim haricimde biri gaz pedalına dokunuyor gibi. sonra ilerlemeye başladım, sorunu takibe aldım tabi. vites değiştirme aralarında devir ibresi 14-15 den düşmüyor, düşse bile yavaş yavaş düşüyor. Götürdüm rölantisini düşürttüm, ertesi gün yine aynı, götürdüm tekrar ayarlattım. bu sefer 5-6 saat sonra yine aynı. noluyor ya. anlamadım. böyle devam ederse servise gidicem neden olabilir.
  • Merhaba dostlar

    hepinize saygılar,kazasız yolculuklar.

    2000 model 1.4 Fiat Siena sahibiyim ve aracımı çok seviyorum.Benim sizlerden ricam orjınal radyo/teybimin açma kapama ses düğmesi araç yıkama istasyonunda kayboldu.Bana temin edeceğim yeri bildirebilirmisiniz.

    Saygılarımla

  • Arkadaslar merhaba bu aralar forum ve team cok sessız kaldı neden acaba sızın yardımınıza ıhtıyacım var 2001 1.4EL AC sienamın on kapılardakı hoparlörlerini değiştirmeyi düsşünüyorum ama kac cm'lık olduklarını bılmıyorum maalesef bugun arabayı yıkadıktan sonra on kapılardakı ızgaralardan bırını sokup dısdan dısa hop. olctum 17 cm cıktı ıcten ıce sadece hop. kısmını olctugumde 13.5 cm cıkıyor acaba hangı olcuyu baz almamız lazım bırde
    LG LAS-5220 2 YOLLU 13 CM HOPARLÖR
    JVC CS-V525 2YOLLU 180 WATT PIK HOPARLÖR eger 13 cmlık ıse bu hoparlörleri kullanan yada deneyen arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevınırım
  • hocam, hoparlörün vida deliklerinin arasındaki çapı ölçmelisin. ayrıca hoparlörün mıknatısının arkasından, öndeki körük üzerine ( yada en çıkık olan yerinin üzerine )kadar olan mesafeyi de ölçmelisin.
  • sa arkadaslar bnım fıat sıenam var aracıma on xenon yada angel eyes halkalı far taktırmayı dusunuyorum arac 2000 model 1.4 ankarada oturuyorum bı yardımcı olun baska ılde olursada kargol felan hallederız cecaplarınızı ceklıyorum




  • 1994 MODEL SİENA TEK NOK ENJEKSİYONLU LPG Lİ ARABA BENZİNDE ÇALIŞIRKEN SİYAH DUMAN ATIYOR LPG DE ÇALIŞIRKEN SORUN YOK ENJEKTÖRÜ DEĞİŞTİRDİM AMA SORUN YİNE DEVAM EDİYOR SORUN NEDİR ACABA
  • doganem kardeş
    benim araçtada aynı problem vardı 6-7ay önce.tanıdığım bir karbüratörcü ustaya götürdüm..

    mikserin ve enjektörün olduğu yeri söktü ve temizledi 70 tl para verdim ..sonra düzeldi..

    benim araçta hem siyah duman çıkarıyordu hemde benzinde çekmiyordu..
    ikimizin sorunuda aynımıdır bilmiyorum.


    herkese kazasız günler....
  • İNEGÖLLÜ ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM
    BENDE LPG DE SORUN YOK DÜZGÜN ÇALIŞIYOR BENZİNDE ÇALIŞIYOR AMA GAZ YEMİYOR MOTOR ZORLANIYOR BİRDE SİYAH DUMAN ATIYOR ENJEKTÖRDEN DEDİLER FAKAT YENİ ÇALIŞIR ARABADAN AYNI ENJEKTÖRÜ TAKTIK SORUN DÜZELMEDİ ŞİMDİ İSE LAMDA SENSÖRÜ DİYORLAR ANLAMADIM İKİMİZİN SORU AYNI NELER YAPTIĞI DETAYLI ANLATIRSAN SEVİNİRİM ÇOK CANIM SKILIYOR BU İŞE TEŞEKKÜR EDERİM.
  • KARDEŞ YAPILANI DETAYLI ANLATAMAM ÇÜNKÜ USTANIN NE YAPTIĞINI BİLMİYORUM..
    ARABAYI BIRAKTIM 5,6 SAAT SONRA ALDIM..

    Karbüratörün olduğu yeri temizlemiş..bana hallettim dedi..
    arabanın benzinde çekişi normale döndü siyah dumanı kestii..


    ustaya şikayetimi söylediğimde gaza bastı siyah dumanı görünce benzini tam yakamadığını söylemişti...

    kardeş inşaallah arızadan anlayan bi ustaya rastlarsın.

  • aracımın son resimleri
    sizlerle paylaşmak istedim

  • İNEGÖLLÜ ARKADAŞIM TEŞEKKÜR EDERİM SORUNU HALLETTİN SORUN ARABAYI SÜREKLİ GAZDA KULLANMAKTAN KAYNAKLANMIŞ.ENJEKTÖR SAĞLAM LAMBDA SENSÖRÜ SAĞLAM BU GÜN TESADÜFEN AKÜ KUTUP BAŞINI SÖKTÜM(+) 5-10 DAKİKA SONRA YERİNE TAKTIM MEĞER SORUN BEYİNDENMİŞ SONRA SERVİSE GİTTİM ORADAKİ USTA BİLGİSAYAR BAĞLADI ARABANIN NORMAL OLDUĞU SORUN OLMADIĞI SÖYLEDİ ARIZASINI ANLATTIM(BENZİNDE ÇALIŞMIYOR EKSOZDAN SİYAH DUMAN ATIYORDU GAZ YEMEYORDU) KUTUP BAŞINI SÖKTÜĞÜMÜ SÖYLEDİM AYNI İŞLEMİ KENDİSİNİNDE YAPACAĞINI SÖYLEDİ VE BEN BİLMEDEN ARACIMI KUTUP BAŞINI SÖKEREK YAPMIŞIM MEĞER.HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM VE AYRICA ARKADAŞLAR ÇIKMA PARCA ARAYANLAR İÇİN İSTANBULDA BOZKURT OTOMOTİV İ TAVSİYE EDERİM KARGO İLE TÜRKİYENİN HER YERİNE PARÇA GÖNDERİYORLAR İRTİBAT İÇİN : BATTAL BOZKURT TEL 0 532 614 60 33 SİENACILAR PALİO CULARA DUYURULUR .
  • ınegollu dostum allah kazasız belasız kullanmanı nasıb etsın benım beyaz guvercın ıle kardes bakıyorum senın kı aynı renk 2001 1.4 EL AC bendekı de yalnız tek sıkıntım on tamponlara sıs farı bı turlu taktıramam en kısa zaman da resımlerı bende eklıyorum kıskandım sımdı bak yaa :))
  • arkadaşlar ben yeni girdim bu gruba :) bendeki sorun hiçbiryerde yok sanırım. 99 model 1,4 siena tek nokta enjeksiyonlu araç var. asıl sorun lpg de! 2005 de takdırdım brc marka ve sürekli ayar yapılması gerekiyordu. kilometrede 285 kr. yakıyo yani 20 tl lpg ile 70 km gidiyor. lpg nin beynini değiştirdim voltran marka beyin takıldı ve aynı sorun yani km de yüksek yakma devam ediyor. tek nokta enjeksiyonlarda bu sorun oluyo dediler ayar tutmuyo diye' lütfen bir bilen varsa yardımcı olsun sorunu hala bulamadık. teşekkürler.
  • aramıza hoş geldin..

    ben sana kendi yakıt değerlerimi söyleyeyim..

    şunu belirteyim kışın lpg yakışı artar bunu sanırım biliyosundur..

    benim araç ortalama şehir içi 0,24-0,25 kuruş(benim şehir içi kullandığım mesafe kısa olduğundan değerler biraz yüksek çünkü araç tam ısınmadan işyerime geliyorum(yaklaşık 2 km) akşam giderkende )2 km) araç tam ısınmadan eve geliyorum neticede yakışı fazla oluyor..

    şehirler arası 0,160-0,170 kuruş yakıyor..

    eğer sende özellikle şehir içinde kısa mesafelerde kullanıyorsan lpg yakışı bence normal..


    unutma lpg de aracın motoru ve lpg beyni(içindeki su) ne kadar ısınırsa yakıt o oranda düşüyor..
  • arkadaslar hıc kımse arabasına angel halkalar yada zenın halkalar taktırmayı dusunmedımı yaw
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.