Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı (3814. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.896
Cevap
212
Favori
2.066.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38123813381438153816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sarunas'ın isteklerinin biri de gherardini'nin kalmasıymış

    Sarunas gelirse 20 milyon euroluk bütçe ile

    Vesely + De Colo kalıyor varsayıyorum geri kalan herkes gidebilir gitmek isteyen yollanmalı

    Ekpe Udoh geri alınmalı avrupa'ya dönüş sinyalini verdi neden olmasın
    Edgaras Ulanovas zalgiris'ten tanıdığımız potansiyelli bir 3 numara
    Nemanja Nedovic alınmalı Milano'da tutmadı çünkü sistemlerine uymuyor Sarunas ile yeniden parlar

    4 numara olarak hayaller Shengelia olsa da bu bütçeyle imkansız :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    sarunas'ın isteklerinin biri de gherardini'nin kalmasıymış

    Sarunas gelirse 20 milyon euroluk bütçe ile

    Vesely + De Colo kalıyor varsayıyorum geri kalan herkes gidebilir gitmek isteyen yollanmalı

    Ekpe Udoh geri alınmalı avrupa'ya dönüş sinyalini verdi neden olmasın
    Edgaras Ulanovas zalgiris'ten tanıdığımız potansiyelli bir 3 numara
    Nemanja Nedovic alınmalı Milano'da tutmadı çünkü sistemlerine uymuyor Sarunas ile yeniden parlar

    4 numara olarak hayaller Shengelia olsa da bu bütçeyle imkansız :d
    Obra artık yok diye gitmek isteyen oyuncuyu bencede tutmamalılar. Değil Obra, Phil Jackson olsa sarı-lacivert çubukludan hiçbir şey daha üstün değil. Vesely ve De Colo’ ya ek olarak, Gigi ve Derrick’ te kalırsa iyi olur. Geri kalan istiyorsa gidebilir. Rezil bir sezon geçiriyorduk sayelerinde. Allah’ tan iptal edildi. 20 milyon euroluk bütçe gayet iyi bir bütçe. Saras gelirse bu bütçeyi en iyi şekilde kullanacaktır. Yine favori olabiliriz diye düşünüyorum. Yönetim geldiğinden beri ilk defa doğru bir hamle yapıp Saras’ ı getirmeli. Gherardini’ de kaldı. Süper oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saras gelmez demedi demeyin Barca yolcusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • datome, milano'ya gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Haziran 2020; 23:46:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CemalSanane

    Saras gelmez demedi demeyin Barca yolcusu
    barça lig şampiyonluğuna gidiyor, pesic ile yollarının ayrılması bir tık zorlaştı. bakalım hayırlısı
  • 207m kullanıcısına yanıt
    saras büyük potansiyeli olan bir koç umarım olur obradovic sonrası boşluğu başka bir isim dolduramaz ama saras heyecan yaratır

    datome gitti bu arada. derrick ise Avrupa basketboluna uygun değil savunma 0 adamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Barcelona bu sezonu da pesic ile geçirir adamın sözleşmesini iptal ettikleri takdirde 10 milyon euro tazminat ödemek zorundalar. Seneye de Obradovic bostayken Saras'ı tanımazlar bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    Barcelona bu sezonu da pesic ile geçirir adamın sözleşmesini iptal ettikleri takdirde 10 milyon euro tazminat ödemek zorundalar. Seneye de Obradovic bostayken Saras'ı tanımazlar bile.
    %90 gerçekleşecek senaryo bu olacak bence. zaten obra'da sürekli diyordu en sevdiğim şehirlerden biri barcelona, ailemde orada falan diye.

    hemde orada hayvani bir bütçeye sahip olacak ve iyi bir takım kuracaktır.

    fener maalesef bu seviyelere çıkamayacak en azından yakın bir zamanda basket bütçesinde. barça nın futbol klübünden kazandığı paranın ufacık bir kısmı bile basket şubesini uçurmaya yetiyor. adam orada 1 forma satıyorken senin burada kurdan dolayı 7 tane forma satman gerekir. senin burada her şeyi 7 kat fazla yapman gerekir bütçe çıksın. o da imkansız gibi bir şey. maalesef ülke ekonomisi de çok zarar verdi spor faaliyetlerine.
  • Saras bitti bitiyor



    Ana kaynak ;


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral gitti, prens mi geliyor?



  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Saras kelimesini ağzından düşürmüyordun. Zorla getireceksin adamı:D
  • Benim dememle gelse keşke :D

    Öncelikle adam gerçek bir süperstardı avrupa basketbolunun son efsanelerinden biri bir sezon da olsa Fenerbahçe forması giymiş olması zaten benim için gurur kaynağı. Gittiği her takımda iz bırakmış her camianın sempati beslediği biri

    Koçluğuna gelirsek saha kenarındaki agresifliği molaları eski hocası obradovic'i andırıyor :D kendini 8.5 milyon euroluk Zalgiris bütçesiyle F4 yapıp 3. bitirdiğü 17-18 sezonunda gayet iyi kanıtladı zaten. Elinde yıldız oyuncular olmadan yaptı o F4'u. Bu seneki performansı da iyiydi. Zaten tartışmasız Eurolig'in en potansiyelli genç koçu kendisi.

    Ona Zalgiris'in bütçesinin 2 katını ve Obradovic'in boşalan koltuğunu sunuyoruz umarım kabul eder. Kadroda De Colo gibi bir süperstar var ve bence de colo'yu çok iyi kullanabileceğine onunla iyi anlaşacağına inanıyorum. Gelmezse de lisans sorunu olmuyorsa bu sezonluk Erdem Can koç olsun futbolda şampiyonluk gelirse kasa dolacak seneye yeniden obra'ya teklif götürürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 30 Haziran 2020; 1:55:34 >
  • Bu sene koç kim olursa olsun en az 3 sene vermek gerekecek.

    Yarı eski takım yarı kendi istediği oyuncularla çalışacak ilk sene. Yani komple yok sayabiliriz. Neyse ki oyuncular sosyal medyada yerin dibine sokuldukları kadar kötü değiller, piyasaları var. 1 sene sonra çoğunun gitmiş olacağını düşünüyorum. Sonraki sene de istediği oyuncularla sistemini oturtmak için geçecek. Yani meyveleri almak en az 3 sene sürer.

    Biz Fenerbahçe taraftarları olarak kendimizi kaf dağında görüyoruz ama ülke ekonomik olarak çöküş içerisinde, takımsa yüzlerce milyon dolar içeride. 20 milyon Euro’lar bile çok ciddi rakamlar olacak önümüzdeki senelerde, bütçe daha da düşebilir. Futbolda bugün Malatyaspor, Alanyaspor gibi kulüplerin şampiyonluk şansı neyse bizim de o kadar, yani oraya harcanan paraların da karşılığı yok.

    Saras’ın geleceğini zannetmiyorum. Çok ciddi bir basketbol kültürüyle yükseldi bu adam Zalgiris’te. Bizim burnundan kıl aldırmayan yeteneksiz Türk oyuncular üzerine toplama paralı askerlerle başarılı olabilecek tek kişi vardı, o da görevini yaptı ve misyonunu tamamlayınca ayrıldı. Keşke beni yanıltsa, gelse ve başarılı olsa ama mucize olur şu şartlarda.

    Erdem Can’ın Obra’nın yanında durmak hariç bir özelliği yok, bu sene zaten gitti diye belki denenebilir ama uzun süre devam edilmezse sadece zaman kaybı olur. Onun yerine gelecek koça adım adım istediği kadroyu oluşturma şansı verilmeli bence.

    Ben Ufuk Sarıca’nın gelmesini isterim. Belki bizi çok yukarı taşımaz ama bütçe düşünce ağlamaz, işini yapar, takımdan olabildiğince verim alır, kimseyle bir husumeti de yok bildiğim kadarıyla.

    Edit: Bu arada @elonardo direk sana cevap olarak yazılmış gibi oldu ama değil Kafamdakileri toplayınca böyle bir şeyler ortaya çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 30 Haziran 2020; 9:0:54 >
  • nikos varlas yazmış


    BC Khimki, Derrick Williams ile 2 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın!
  • saras gelecekse gelsin gelmeyecekse de erdem can falan açıklanmalı. bu gidişle piyasada oyuncu kalmayacak herkes bir bir gidiyor. erkan abi mi ilk beş başlayacak?
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    ben ilk seneden play off yapar diyorum.

    adam 4-5 senedir zalgiris'te ne kazma oyuncularla bir şeyler yapmaya çalışıyordu neden fenerbahçe'yi istemesin? kadroda obra'nın adamın elinden aldığı westermann var mesela onu iyi tanıyor ulanovas'ı getirsin zalgiris'ten ek olarak elimizde de colo ve vesely'de var ekpe'nin cska işi olmadı boşta kalacağına biz alalım 4 numara için chris singleton alınsın al sana mis gibi kadro.

    erdem can'ı da küçümseme görevine devam edecektir obra baya şey aktardı.

    ufuk sarıca gelirse tbl'de şampiyonluk kovalayan eurolig'de ise iddiası olmayan bir takım haline dönüşürüz.
  • real'e karşı o son saniye bir sağ bir sol el basketini hiç unutmayacağım. hoşcakal koca yürekli adam




  • GİGİ DATOME ;

    "Fenerbahçe oyuncusu olarak yaptığım ilk paylaşımı tekrar okudum, beş yıl önceydi. Mümkün olan en üst seviye ve hedefler için oynamak, takımımın alacağı sonuçlara en iyi şekilde katkı vermek istiyordum.
    Geride kalan beş yıl hepsini kapsadı. Hem de en yoğun ve tatminkar şekilde... Yalnızca dokuz kupa, peş peşe dört Final Four ve elbette 2017 yılındaki EuroLeague şampiyonluğu açısından değil. Sadece aldığımız keyif ve beni her zaman çocukları ve gurur kaynakları gibi hissettiren sevgili taraftarlarımıza yaşattıklarımız açısından da değil. Ama asıl olarak, buraya ilk geldiğim andan itibaren hissettiğim aidiyet duygusu olarak... Fenerbahçe’ye, İstanbul’a ve hatta Türkiye’ye ait her mutlululuğu, her başarıyı ve her tatmini benimmiş gibi hissettim. Çünkü Fenerbahçe, İstanbul ve Türkiye benim bir parçam oldu.

    Sizlere gerçekten kalbimin en derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Kariyerimde yeni bir meydan okumaya atılmama izin veren kulübüme teşekkür etmek istiyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var ve ben listeleri sevmiyorum. Kişisel olarak teşekkür etmem gerekenlere ulaştım. Burada da bana özgüven ve sorumluluk veren, destek olan, güvenen, daha iyi bir insan ve oyuncu olmama yardımcı olan ve nasıl kazanacağımı öğreten herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu grup, tüm Fenerbahçe Ailesi’ni, Fenerbahçe’de oynarken çalıştığım iki başkanımdan beni alkışlayan son taraftara kadar herkesi kapsıyor.

    Gerçekten teşekkür ediyorum. Bu beş senede, Fenerbahçe forması için her şeyimi verdiğimi hissettim, ama karşılığında sizlerden çok daha fazlasını aldım.

    Her zaman sizin olan,

    Gigi

    "
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    datome, milano'ya gitti
    Evet maalesef o da gitti 😔 inşallah yerine daha iyisi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradoviç'e sonsuz teşekkürler. Bize 1 şampiyonluk, 2 final yaşattı döneminde. F4, F8'i saymıyorum bile. Ama iptal edilen bu sezonda, mevcut noktaya kadar olan olumsuz sonuçlarda da etkisi büyük. Takımı rayına oturtamadı bir türlü. O yüzden belki de hayırlı oldu ayrılması. Yolu açık olsun. Umarım yerine konuşulduğu gibi Jasi gelir. Bir kısım Obra'dan sonra yetersiz bulacaktır ama ligde taraftarın Obra kadar sevdiği tek koç Saras. Aynı enerji devam edecektir taraftar-takım arasında.

    Dip not olarak takımda emeği çok büyük olan Datome'ye de yolu açık olsun diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 38123813381438153816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.