Şimdi Ara

regal 32'' lcd tv aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • regal 32'' lcd tv bugun elime ulaştı. dvd film izledim. sinema modu, 4:3 goruntusu ve 16:9 goruntusunde gayet ıyı ve yeterlı. renkler oldukca ıyı yumusak renkler gozu hıc rahatsız etmıyor. kumanda kullanım rahatlığı var kumandada karmaşa hic yok. kenarlardan goruntu ızleme oldukca ıyı goruntude bozulma yok. bir kac kez takılma atlama yaptı ama bunun dvddenmı fılmin dvd dıskındenmı yoksa tvdenmı oldugunu daha anlayamadım suankı tek sorun bu eger bu lcd tvde gercekten onemsenecek bır hata ıse bu ısten anlayan arkadasların uyarısını beklıyorum. kasası oldukca basıt bır plastık ama soket takılacak bolum guvenlı ve saglam. stereo performansı beni şaşırttı ıyı duzenlı ve net ses verıyor. hatta bugun aklıma ses sıstemımde tvnın hoparlorlerını center olarak kullanmak bile aklıma geldi tvnın bana malıyetı 999ytl 6 taksit. ıstenırse aynı fıyata 12 taksıtte yapılıyor. yarın playstatıon2 baglayacagım oyun performansı hakkında goruslerımı yazarım. tv ıcın ılk ızlenımlerım ıyı. fıyat performans kıyaslaması yaptıgımda sımdıye kadar reyonlarda ızledıgım dıger pahalı markalar kadar tatmın edıcı bır goruntu verıyor. ama saglamlık ve dıger kullanımlar ıcın konusmam daha erken. nasıl olsa 7 gun ıcersınde ıade etme sansım var.







  • junesun kardeş bu tv yi 999 ytl ye 6 taksit nerden , nasıl aldın açıklayabilirmisin.almayı düşünüyrum
  • kangurum.com sıtesınden
  • 5m migrosta satılıyor aynı zamanda
  • hayırlısı olsun. güle güle kulan
  • ya fiyat iyi hşta alna arkadaşlar nasıl oldugunu soylerse aletin çok iyi olur
  • arkadaşlar bu tv nasıldır yokmu içinizde hiç bilen bugun almayı düşünüorum
  • hayırlı olsun
  • sagolun arkadaşlar. bugun oyun konsolunu tvye s kablo gırısınden bagladım sonuc ıyının bıraz altında. yarın skarttan deneyecegım. yınede s kablo en son tercıh edılen baglantı olmasına ragmen sonuc tatmın edıcı. oyunun detaylarında kayıp yok hızlı sahnelerde golgelenme yok sesı ıyı verıyor. buyuk ekranda araba yarışı ve futbol oyunu oynamak oldukca eglencelıydı. tv bugun hıc takılma yapmadı. bu arada kullandıgım oyunlar kopya oyunlardı. sanırım skart baglantıda daha ıyı sonuc alacagım. yarın laptop baglamaya calısacagım. sonucu yazar paylasırım sızınle. ama tvyı aldıgım ıkı gun ıcersınde hiçde pişman değilim. kalıtelı baglantı aparatlarıyla ve orjınal oyun kopyalarıyla panelin görüntüsünü daha ıyı yapabileceğime iananıyorum.
  • hdmi çıkış yok mu?
  • hdmı gırısı malesef yok. acıkcası olmasınıda ıstemezdım. cunku sınema sıstemım dvd ve anfım hic biri hdmı desteklı degıl. bundan 10 15 yıl once neredeyse servet verıp dogubanktan jvc marka tv almıstım halada kullanıyorum. ozamanlar satıcı bana soyle demıstı tvdekı 16:9 goruntu formatı ılerde tv kanallarımız bu formata gectıgınde ısıne yarayacak demıstı. aradan yıllar gectı bızım kanallar hala 16:9 formatını desteklemıyor tanınmıs magazaları gezerken satıcılar bana yakında tv kanallarımız 16:9 formatına gececek dedı ben artık buna ınanmıyorum. ne alakası var dıyeceksınız satıcılar hdmının gereklı ve ılerkı yıllarda 1080p kullanımı ıcın sart oldugunu soyluyorlar. ben turkıye ıcın bu ılerkı yıllara hala ınanmıyorum ama kablo kalabalıgından kurtulmak ıstıyorsanız hdmı sart bu hdmı okadara komedı oldukı 50 100ytl degerındekı hd desteklemeyen dvdde bıle kullanılıyor. ne dıyeyım tercıh meselesı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: JuneSUN

    hdmı gırısı malesef yok. acıkcası olmasınıda ıstemezdım. cunku sınema sıstemım dvd ve anfım hic biri hdmı desteklı degıl. bundan 10 15 yıl once neredeyse servet verıp dogubanktan jvc marka tv almıstım halada kullanıyorum. ozamanlar satıcı bana soyle demıstı tvdekı 16:9 goruntu formatı ılerde tv kanallarımız bu formata gectıgınde ısıne yarayacak demıstı. aradan yıllar gectı bızım kanallar hala 16:9 formatını desteklemıyor tanınmıs magazaları gezerken satıcılar bana yakında tv kanallarımız 16:9 formatına gececek dedı ben artık buna ınanmıyorum. ne alakası var dıyeceksınız satıcılar hdmının gereklı ve ılerkı yıllarda 1080p kullanımı ıcın sart oldugunu soyluyorlar. ben turkıye ıcın bu ılerkı yıllara hala ınanmıyorum ama kablo kalabalıgından kurtulmak ıstıyorsanız hdmı sart bu hdmı okadara komedı oldukı 50 100ytl degerındekı hd desteklemeyen dvdde bıle kullanılıyor. ne dıyeyım tercıh meselesı.

    O JVC'de hiç mi 16:9 film izlemediniz 10 senedir? Elbetteki 10 yıl önce o tv servet değerindeydi ama bugün HDMI'li TV'ler servet değerinde değil.
    TV yi aldığınız yerde 999'a satılan SEG de HDMI da vardı. Yani ek maliyet getirmiyor.
    HDMI 1080p yayın için değil HD standardındaki dijital ve sıkıştırılmamış ses ve görüntünün tek kabloyla ve HDCP ile korunmuş şekilde ieltilmesi için üretildi. Yanlış yapmışsınız. Hayırlı olsun.




  • fılm ızledım ama tv ızleyemedım. hdmı ıcın sız boyle dıyorsunuz ama bu tıp urunlerı satanlar boyle demıyor. seg 42''dı yanı benım ıcın ekran cok buyuk. tesekkurederım. pekı bana aynı fıyatlarda tv onerın hemen yanlısımı duzelteyım.
  • Hayır Plazmadan bahsetmiyorum. Seg 32" LCD'de 1 HDMI vardı. Sonuşta tercih sizin elbette. Sadece HDMI lı olanı tercih etmezdim yazmışsınız ona binaen yazdım.
    Ben geçen hafta Vatanbilgisayar'dan Toshiba 32c3000 aldım. Fiyat 1350 civarıydı. Çift HDMI, 3500:1 kontrast vs. var cihazda.
    Saygılar
  • arkadaşlar anlattıklarınızdan birşey anlamıyorum benn bu tv yi alıp televizyon kanallarını izleyecem pekala bunun için idealmidir.görüntü kalitesi iyimidir.veya bu paraya başka tavsiyeleriniz varmı .mesajlarda ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim bugun yarın tv yi alacagım
  • 32 seg lcd dıkkatımı cekmedı rengıde sıyah ıncelemedım o yuzden. ama hdmı varsada versıyonu dusuktur 999ytllık bır lcdye 1.3 hadmı baglantısı koyacaklarını dusunmuyorum. ılk cıkan hdmı baglantısı varsada senın hdmı tanımı yaptıgın sese ve goruntuye hıc bır faydası olmaz. ben sımdıye kadar regal 32 lcd ekran ıcın ıyı bır lcd tv yazıyorum ama kımsede yanlıs anlamsın parasına gore ıyı bır lcd. alıcak arkadaslar daha yuksek fıyatlarla satılan urunlerle karsılastırmasın. yanı aldıktan sonra kımse ıyıkı cok para verıpte baska bır tv almamısım aynı goruntuyu verıyor demeyecektır. tvyı bılgısayara baglamak kısmet olmadı ama bagladıgımda goruslerımı yazarım. hala pişman degilim.
  • Kim HDMI 1.3 ten bahsetti ki?
    Ben nerede HDMI tanımı yaptım anlayamadım?
    Eğer HDMI 1.3 ve 999 ytl fiyat istiyorsan tabii ki yok.

    Ayrıca bu başlıkta tartışılacak başka bir şeyde yok. Herkesin keyfi bilir.
    Hayırlı olsun.
  • Yakın zamanda HD görüntü teknolojisine geçiceksek bence HDMI tv lerde onemlı bır unsur kaldıki tv yi 5-10 sene kullanan bir milletiz ama fiyatlar düştükçe tv lerde cep telefonları gibi devamlı değişir tv den pahalı cep tel var yahu .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teknolojimagazasi

    Yakın zamanda HD görüntü teknolojisine geçiceksek bence HDMI tv lerde onemlı bır unsur kaldıki tv yi 5-10 sene kullanan bir milletiz ama fiyatlar düştükçe tv lerde cep telefonları gibi devamlı değişir tv den pahalı cep tel var yahu .



    kesinlikle arkadaşa katılıyorum 900 ytl cep telefonuna vermektense 900 ytl lcd ye verdim hiçte pişman değilim teknoloji değişirse bizde 5-6 yıl sonra yenisini alırız...
  • bende sıze katılıyorum arkadaşlar. sımdı 7000 8000ytl verıp plazma yada lcd alıpta 4 5 sene sonra lazer yada benzerı teknolojısı daha gelısmıs tvler pıaysaya cıktıgında dızımızı dovmektense sımdı 1000ytl verıp lcd almak daha mantıklı. yada suan yuksek fıyatlara satılan lcd yada plazma tvlerın fıyatlarının dusmesını beklemek bu aradada 1000ytlık bır lcd ıle zamanı doldurmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.